Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice london – morda kdo ve

london – morda kdo ve

Pozdravljeni!

Vcasih je bil baje v Londonu nek Slovenski zupnik, ki je z veseljem sprejel popotnike iz Slovenije. Ali morda kdo ve, ali je se tam in ce da, ima kdo njegov telefon, naslov, mail …

Hvala!

Pojdi na irc klepetalnico, kanal over 25, pa povprašaj tipa z nickom Dejan39. On je že stanoval pri njem in je bil zelo zadovoljen. LP

Zivjo

sporocam ti tel. stevilko g. Stanislava Cikanka v Slovenskem katoliskem misijonu v Londonu (ce je slucajno se nimas): 00 44 207 735 66 55, naslov je OFFLEY ROAD 62, LONDON. Dve leti nazaj je bila cena prenocisca ok. 12 f.. Pravocasno se pozanimaj za prostor, saj ima velikokrat zasedeno.
lp

A ima ta gospod tudi kakšen e-mail?

Saj če prav razumem, gre za nekakšno vrsto organiziranih prenočišč, kjer pošteno plačaš svojo sobo, in ti ni treba imeti slabe vesti, da si nekoga izkoristil?

Za tiste, ki ste že bili tam: a obstajajo tudi kakšne privatne sobe (za dva), kjer bi se dalo prespati tudi z otroci?

S sinom, ki bo takrat star 6 let, se maja odpravljava v London, zato iščem prenočišče, ki bo primerno tudi zanj. Dormi seveda ne pridejo v poštev….

za e-mail ne vem. Jaz sem z njim kontaktirala po telefonu (zelo prijazen gospod), V London sem sla za prvomajske, imel pa je ze vse zasedeno. Ce se prav spomnim, mi je dejal, da ima tam prostora za ok. 15 ljudi, da so skupni prostori in manjša kuhinja, kjer si lahko sam pripraviš in skuhaš, najbolje pa je kar preveriti pri njem, mogoce ima tudi kaksen drug prostor. Jaz sem si nato preko interneta rezervirala prenocisce: www. travelstay.com. Najcenejsa varianta je bila 12.50f na noc z zajtrkom. Je pa tako, prej rezerviras vec imas moznosti za cenejše prenocisce.
lp

Kimberly najlepša vala za informacije!

bok
Naslov SKM v Londonu ju: 62, Offley Road, London, SW9 OLS, tel. in faks: 0044 20 7735 6655, e-naslov: cikanek@msn.com. Misijo vodi g. Stanislav Cikanek.

samo pomni da je to ze v coni 2.je malo dlje od centra londona.
se pravi bo treba kupit karto za podzemno za cono 1 in 2.

ti priporocam hostel v centru londona,bil v njme prejsnji teden in je super

http://www.hostelworld.com/availability.php/HostelNumber.2441

imajo tudi privat sobe

lp

ja je. sm jst bi ti rada povedala da ni nekej cenejš tko da se ti bol splača it v hostel kam v center kr je bolš destinacija plus folk pa fešte.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close