Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice London – Hostels – junij

London – Hostels – junij

Zdravo!

Zanimam me kako je z rezervacijami, ali naj si vnaprej rezerviram hostel prek interneta, ali naj tam kaj poiscem. Cene so vse okoli 40 evrov na osebo za twin private room. Kaksen hostel mi priporocate, odpravljam se junija s punco za 4 dni (3 nocitve). Hvala!

polagam ti na srce: izberi malo dražji hostl (s tem ne mislim totalno dragega), se splača. jaz sem gledala bolj za poceni in je bila totalna beznica. tudi če piše breakfast included, se pozanimaj, kaj to pomeni (da ne dobiš samo mal enih kellogsov, pa še to brez mleka). nasploh zahtevaj, da ti točno povejo, kaj nudijo, kje je soba (da ne gleda ravno na kešno totalno bizi ulico, potem celo noč ne spiš)
sicer je pa tako: mlajši ko si, lažje prenašaš
za hrano čez dan itak ne boš velik porabil: pri kitajcih,ki imajo tut take-away-e (ne direkt v China town, tam je dražje) ješ kolkr lohk za 5 funtov, v trgovinah pa sadje, jogurt, pecivo tut ni drago. res, splača se imet fajn (čisto) nastanitev, ker cel dan hodiš okol in se rad vrneš v spodobno sobo.
pojdi na google in vpiši london+hostel, pa ti jih bo vrglo ven cel kup, probaj najti kaj v 1 (NAJBOLJE, tu so skorej vse znamenitosti) ali 2 coni, vse ostalo je že skoraj malo daleč, res.

pa še to: ti kar vnaprej rezerviraj, kar kmalu se loti, junija bo že zlo sezona. rezervacije so precej sigurne. uživaj.

Rezervacija obvezno v naprej, junija je ze glavna sezona za London (oziroma, kdaj pa ni?).

Sicer ne vem, kaksne izkusnje ima petja, ampak mislim, da je 40 evrov na osebo kar solidna cena: Verjamem, da vec kot placas, bolje dobis, ni pa nujno. Vcasih placas vec, pa dobis isto, kot tisti, ki je placal manj (izkusnje). Nekateri hostli imajo obnovljene sobe, ko te vidijo, te mogoce hocejo stlacit v slabso, ker te ocenijo za tja primernega. Zahtevaj, kar ti gre. S ceno pa res ne pretiravat, ker je London drag ze sam po sebi, in konec koncev bosta tam samo spala:)

tukej preveri cene….so ceneje kot si pa ti dal eno ceno…. tukej je 29funtov za sobo s tremi posteljami na dan

http://www.hotelformule1.com

Hej Vincenc, hotele Formula1 ful hvalijo, poceni in solidni.
Si bil tu? Kako je bilo? Kje pa se nahaja ta hotel, je blizu mestni prevoz, katera cona?

bok
sem bil v londonu prejsnji teden
sva sla s punco za 4 dni
40 eurov je drago tudi za london ce bos dal za sobo navadno

jaz sem bil v http://www.piccadillyhotel.net/

je super hostel.cisto v centru londona.
za privat sobo sem odstel 7500 sit.ubistvo je ena zakonska in nato se nad to ena postelja
placa je res bolj malo samo itak ne gres v london se crkljat 🙂
je bil cist ,dobis ob prihodu ciste rjuhe,vsak dan cistilke cistijo.
wc so tud spodobni.bil prejsnje leto v drugem pri hyde parku pa je bila kopalnica za bruhat.

konec maja grem spet in sem ze rezerviral sobo v tem hostlu

ti pa priporocam da rezerviras se ta mesec ker poleti je guzva in ni sans da dobis sobo.

aja ko rezerviras prek neta ti vzamejo samo 10% v tem hostlu.prejsnje letu sem placal polni znese.
ostalo pa placas ob prihodu

forumula1 hoteli so super.sem bil v njih za novo leto v parizu.
vendar kot sem gledal so kar dalec stran od centra londona.
verjemi mi da je dosti boljse dat kaksen funt vec pa si bolj v centru

te se se kaj zanima vprasaj

Preveril sem hostel, ki ga priporočaš (http://www.piccadillyhotel.net/), a so cene veliko višje, okoli 50 EUR/osebo za termine v maju. Si dobil kakšno posebno ponudbo, ali pa je takšna razlika med februarskimi/majskimi termini. Tudi marčevski termin je 35 EUR/osebo.

bok
ja glede cen sem vprasal receptorja ce se kaj zvisajo poleti pa je rekel da se od marca
sem sel na stran in je karta za dva twin privat to kar sem jaz vzel februarja pa je cena na enega
8500 sit za termin konec maja oz junij.
se pravi 1000 sit drazje.gledal sem za konec maja ko grem spet v london.

zdaj ne vem kaksno sobo si ti gledal.mogoce enoposteljno.ta je pa najbrz draga

ce pa vzames eno posteljo v 10 posteljni sobi pa pride 4300 sit oz 12 funtov
to ni drago.so drugi hostli drazji pa so bolj iz centra.

lp

Zivjo!

Jaz sem bila pa v začetku decembra v Piccadilly Backpackers Hotel, čisto v centru, pa smo bili trije v štiriposteljni sobi, prišlo je pa okol 6500SIT/osebo/noč. Ful je dobr hostl, ker je res čisto v centru, pa je dokaj čisto (kopalnica je skupna, tko da ne more bit ne vem kako čista nonstop). Folk je ful prijazen, itak so skor sami mladi, zajtrk je pa tut kul – toast z margarino in marmelado, pa nescafe al pa pravi čaj, pa juice (tega je sicer prvi dan zmankal in ga pol 3 dni ni blo, ampak vseen….).
Rezerviral smo pa prek neta: wwww.hostellondon.com; plačal smo 10% ob rezervaciji, vse ostalo ob prihodu. Tko da priporočam!

Lp,
m.

Se ena fora:
Dostikrat je tudi tako, da pride drazje, ce hoces rezervirati in placati hostel na licu mesta – preko interneta je ceneje. To se je zgodilo meni, ko sem se odlocila ostati v hostlu nekaj dni dlje, kot sem sprva nameravala in imela rezervacijo. Pa so bili na recepciji fer in so me napotili na racunalnik, ki je stal 2 m stran od pulta.

lpS

Nism bil v hotelu F1 v Londonu, ampak v Ženevi, in to je bilo lani. Hotel mi je bil fajn, poceni, preprost in čist. Varen tudi, ker je bilo zaklepanje s kodo.

Odkar vem da bo prisel easyjet v SLo, imam iti maja enkrat v london s punco, pa mogoce se kdo, zato sm mal pogledal cene v londonu. Ne vem pa kje se nahajajo. Mal bo treba se pogledat

sm bla lani poleti v londonu s fantom in sm mela isti problem kot ti, ce hoces sobo v hostlu samo za dva stane molto, zato sem dobila mail od “nasega doma”, ki ga vodi slovenski zupnik, ni treba biti nic cerkven, pa se zajtrk mas in kuhinjo na uporabo, stane pa na noc na osebo dvopostelna soba 23 funtov – ce rabs njegov mail poglej mal po forumu, ker ga je ze taja pisala, ce pa ne bos najdel, ti ga bom pa jst se enkrat napisala. Hisa nje navadna angleska hisa, prva postaja podzemne v drugi coni, tko da je dost blizu in si mimo grede v centru.

Sem pisal župniku pred dvemi tedni pa ni nobenega odgovora….

Mene je danes poklical in potrdil rezervacijo. Prejšnji teden je bil v Franciji in ni mogel do maila.

Lepo prosim za njegov mail in tel. številko (mogoče tudi internetni naslov). Sem poskušala najti po iskalniku, pa mi ni uspelo najti nič pametnega…
Ne zamerit 🙁

Pa,pa

cikanek@msn.com

To je njegov Email naslov.Ime mu je g.Stanislav Cikanek.
Pa napiši mu prijazno pismo, ker smo ga zasuli s pošto in ima veliko terminov že zasedenih že do konca poletja.Napiši tudi svoje osebne podatke (ime in priimek, naslov,domačo in GSM številko),
ker ne mara anonimnežev.

No, pa sem našla 🙂

Pripenjam v pomoč vsem tistim, ki boste tudi mogoče iskali to informacijo…

Lp

http://travel.over.net/forum/read.php?f=3&i=11456&t=11403#reply_11456

Avtor: Majči
Datum: 03-03-04 12:17

To je vse kar sem našla na netu :

Naslov: Slovenska katoliska misija
G. Stanislav Cikanek
62 Offley Road
London SW9 0LS

Tel. (0)20 7735 6655.

Mail : cikanek@msn.com

http://www.maporama.com/share/map.asp?SESSIONID=7DEE4A73-E0F3-415D-BD31-FC107A3A0D42&COUNTRYCODE=UK&_XgoGCAddress=62+Offley+Road&Zip=SW9&State=&_XgoGCTownName=LONDON&quality=0&POOCODE=&SEARCH_ADDRESS.x=10&SEARCH_ADDRESS.y=15

Morda nejenostavnejše, sigurno in se mi zdi, da kar poceni si je enostavno sobo rezervirat kar na http://www.odklop.com/index.php?st=hotelrez . Tu sem zasledil enostavne hotele v normalnih dvoposteljnih sobah že za ca 7.200SIT na dan / osebo. Če bi si izbral pa več posteljno sobo pa dobiš tudi za 6.200 (ca 26eur) / osebo na noč. (Rasool Court, ki je preizkušeno za to ceno čist OK!)

Poleg tega na rabiš nobene kreditne, plačaš 15 dni pred odhodom, do takrat pa soba čaka na tebe…

Pozdrav!

V Londonu sta dva hotela Formule1, sta v 2, coni, tako da tudi ni panike in 29 funtov za sobo – ne za osebo!!!! – je ful poceni!

Sem pa bila dvakrat po Franciji in smo spali samo v teh hotelih; osebje prijazno, sobe čiste, prav tako WC in kopalnice, vse je na kodo (ponekod tudi varovana parkirišča – nam je bilo to pomembno, ker smo bili z avtom)….skratka, kamorkoli grem, če je le možnost, so to “moji” hoteli.

Za to, kar plačaš, dobiš konkretno nekaj. Čisto, varno in prijetno sobo ter možnost zajtrka.
Pa še avtomati z napitki in prigrizki so običajno na hodniki in pri recepciji :))

Hvala vsem!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close