Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › LOL – konvoj svobode.

LOL – konvoj svobode.

Kot je dopoldne povedala novinarka TV Slovenija Mateja Tomašič, se je v Mariboru – zbirno mesto protestnikov je bilo glede na objavo skupine Slovenski konvoj svobode na Facebooku pred trgovino Rutar – zbralo le deset avtomobilov, ki so nato odpeljali proti Ljubljani.

https://www.rtvslo.si/slovenija/slovenski-protestni-konvoj-svobode-z-nekaj-deset-vozili/611344

[img]https://s.w.org/images/core/emoji/13.1.0/svg/1f923.svg[/img]

Odgovor na objavo uporabnika
Beštadinović, 05.02.2022 ob 17:53

Kot je dopoldne povedala novinarka TV Slovenija Mateja Tomašič, se je v Mariboru – zbirno mesto protestnikov je bilo glede na objavo skupine Slovenski konvoj svobode na Facebooku pred trgovino Rutar – zbralo le deset avtomobilov, ki so nato odpeljali proti Ljubljani.

https://www.rtvslo.si/slovenija/slovenski-protestni-konvoj-svobode-z-nekaj-deset-vozili/611344

[img]https://s.w.org/images/core/emoji/13.1.0/svg/1f923.svg[/img]

Hahaha a to je to? Par patetičnih kmetov? ???

Skratka, beda od konvoja.

Hohohohoho na ministErstvo so poslali tole:

MINISTERSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE

POLICIJA

Generalna policiska uprava
Štefanova ulica 2,1501 Ljubljana

Zadeva: Splošno obvestilo vsem policijskim postajam o KONVOJU SVOBODE SLOVENIJE

Spoštovani policisti in policistke, kot povsod po svetu smo tudi v Sloveniji organizirali konvoj svobode. Obveščamo vas, da bomo z aktivnostmi v cestnem prometu začeli 5.2.2022 ob 11. uri v Ljubljani, na Brnčičevi ulici v Črnučah. Vendar moramo vam povedati da to ne bo enodnevni dogodek in nameravamo vztrajati, do zmage nad režimom. Za prvi dan je potovalni načrt že izdelan in vam ga tudi prilagamo. Za ostale ostale dni in o morebitnih spremembah zaradi velikega interesa ljudstva, vas bomo sproti obveščali. Obveščamo vas zato , ker naš namen ni nagajati, temveč sodelovati z vami, kajti borimo se za svobodo vseh nas in naših potomcev.
 Organizator tega dogodka sem jaz Aleksandar  (Sašo) Polšak , rojen 2.5. 1970, v Ljubljani, moj emšo za identifikacijo je 0205970500058, stanujoč Radovica 29e, 8330 Metlika. Za vse nadaljne informacije sem vam na razpolago tudi na Tel. Št. 070/743-440.

Priloga: potovalni načrt za soboto 5.2.2022.

Podpis: Aleksandar Polšak

zaradi velikega interesa ljudstva,

Bedniki anticepilski , čedalje večji. To so protestniki; petkovi in sobotni, kolesarji in konvoji , Ste primitivci, ki nimajo kaj pametnega za početi v svojem bednem lajfu , kot guncat  afne.

čuksmuk, 05.02.2022 ob 22:53

Hohohohoho na ministErstvo so poslali tole:

MINISTERSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE

POLICIJA

Generalna policiska uprava
Štefanova ulica 2,1501 Ljubljana

Zadeva: Splošno obvestilo vsem policijskim postajam o KONVOJU SVOBODE SLOVENIJE

Spoštovani policisti in policistke, kot povsod po svetu smo tudi v Sloveniji organizirali konvoj svobode. Obveščamo vas, da bomo z aktivnostmi v cestnem prometu začeli 5.2.2022 ob 11. uri v Ljubljani, na Brnčičevi ulici v Črnučah. Vendar moramo vam povedati da to ne bo enodnevni dogodek in nameravamo vztrajati, do zmage nad režimom. Za prvi dan je potovalni načrt že izdelan in vam ga tudi prilagamo. Za ostale ostale dni in o morebitnih spremembah zaradi velikega interesa ljudstva, vas bomo sproti obveščali. Obveščamo vas zato , ker naš namen ni nagajati, temveč sodelovati z vami, kajti borimo se za svobodo vseh nas in naših potomcev.
 Organizator tega dogodka sem jaz Aleksandar  (Sašo) Polšak , rojen 2.5. 1970, v Ljubljani, moj emšo za identifikacijo je 0205970500058, stanujoč Radovica 29e, 8330 Metlika. Za vse nadaljne informacije sem vam na razpolago tudi na Tel. Št. 070/743-440.

Priloga: potovalni načrt za soboto 5.2.2022.

Podpis: Aleksandar Polšak

zaradi velikega interesa ljudstva,

Hahaha, Aleksandar iz Radovice je očitno sosed tistega ‘vaškega stražarja’, znanega iz črne kronike, hohohoho.

ok, koliko norm moraš bit od 1 do 10, da se greš kaj takega? 20?

Da jih ni sram,  direkt za umobolnico.

Za prihodnje “konvoje” predlagam avto iz filma Dumb and Dumber.

Bo vsaj smešno.

vidimo se jutri

Kaj je slo narobe? Pa vse je bilo nared za mogocno in kremenito vstajo ljudstva. Se praskam po glavi …

a se bodo med sabo zaletavali v riti ☺
pridem za zadnjega v konvoju

ludikonj, 06.02.2022 ob 20:14

vidimo se jutri

Povej ali bojo ceste prevozne od 8h  do 18h,ker tale večdnevni številni, masovni  konvoj povzroča hude težave-vsaj nekaterim.

Pustite te reveže, saj nimajo niti za vinjeto. Pa orientacija jim nagaja. Kljub velikim napovedim, od anticepilskega konvoja ni bilo nič.

Ludo lenuharsko socialkarsko, zanemarjeno cigo se je prvič v življenju peljalo v Ljubljano. Zaradi počasnega cijazenja, ko so se vsaj dvajsetkrat izgubili na poti, je to pokurilo energetski vavčer, ki ga še sploh ni dobilo. Danes bo pa cigo že letelo na csd z vlogo za izredno denarno pomoč.

Delat pa ne, to pa za nič na svetu ne.

Si se spet odrezalo  na hudiče cigo majmunski.????

Zajeta-slika71

Viharni jezdec, 07.02.2022 ob 08:20

Si se spet odrezalo  na hudiče cigo majmunski.????

Zajeta-slika71

Viharni, dobrodošel nazaj!

ludi in kolegi pa bolje, da se grejo v lunapark zaletavat z avtomobilčki.

Spet enih 10 avtov dela zgago po Ljubljani.  Pred UKCLJ so jih ustavili policaji, kazni niso dobili, le opozorilo ker so hupali v bližini bolnice.

FB Andrej Despotovič oddaja v živo, haha.

tretji ali četrti krog  sej ne vem

vidimo  se kmalu spet.

( https://www.facebook.com/104998208761999/videos/645907763393280 )

Ponosni Necepljeni Antivakser.phahaha… živela zdrava pamet /i muda/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close