Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice lokalni poleti v Boliviji

lokalni poleti v Boliviji

Živijo,
čez tri tedne potujem v Bolivijo. Nekje sem prebrala, da dve lokalni letalski družbi nudita polete do Rarrenbaqua in Uyunija (upam da sem imeni prav napisala). Menda naj bi bila cena za štiri polete (kot nek paket) cca 200 USD.
Ali ima kdo s tem izkušnje. Ali to res drži? Koliko vnaprej in kje se da karte rezervirati?

Ne spominjam se točno imena letalske družbe, ki te za sto dolarjev (tam okrog) prepelje od Rureja do La Paza. Povprašaj v turističnih agencijah (mislim, da je cena zelo podobna, če direktno poizveduješ pri letalski družbi). Pot iz La Paza v Rurre pelje po cesti smrti (lahko jo kombiniraš s kolesarskim spustom) in je v izredno slabem stanju. Če boš že šla v eno smer z busom, nazaj sigurno ne… Raje boš ostala v pampah.
m.

poleti iz rurrenabaque do la paza so bili takrat, ko sem bila jaz tam okoli $1oo. odvisno pa je tudi od tega kdaj zelis leteti. kar se pa tice ceste smrti pa je tako, da sem jaz sla po njej s kolesom navzdol in se mocno je dezevalo in sploh se mi ni zdelo da je v slabem stanju je pa makedam to je res. nazaj pa sem sla z avtobusom iz rurrenabaque do la paza. odhod z avtobusom smo imeli ob 11. dop in prisli v la paz ob 5.00 zjutraj. moram reci, da je voznja nazaj grede bila precej stresna predvsem za to ker smo bili v avtobusu cel dan vsi utrujeni, mocno je dezevalo in se megleno je bilo tako, da tudi skozi okno nisi nic videl. res se ti splaca malo premisliti ali bos sla nazaj z avtobusom ali letalom.
se ti pa splaca iti v rurre in imeti dobrega vodnika kajti ko sem bila jaz tam smo poleg bozanja krokodila imeli sreco in videli anakondo v zivo in imel si jo priliko tudi prijeti v roke. super

Za bozat anakondo in krokodila, ni treba it ravno v Bolivijo.

Poleti Rure-La Paz so tudi z vojaškimi avioni, so cenejši a bolj poredki, v Rure je vojaška pisarna v ‘centru’ malo bližje reki, če se prav spominjam…..jaz nisem letel z njimi ampak za preverit je..

Ja vožnja z busom pa je res nekaj, kar ne pozabiš takoj, tisti del od Coroico naprej ene 3 urce premetavanja, megle, sopare, prepadi, ozka cesta, itak po levi, gasaaa…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close