Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Lokalne agencije- Kemer

Lokalne agencije- Kemer

Zanima me, kako varno je iti z lokalnimi agencijami po izletih. To mislim v tem smislu, če te pridejo zjutraj iskat.Nekaj sem jih že našla po netu in cene imajo zelo ugodne, se pravi ceneje kot če bi šla z globturjem. Je kdo šel z njimi iz Kemra? Hvala

Smo šli na rafting in je bilo za vse lepo poskrbljeno. Ne se bat. Cene so pa res za polovico ceneje kot z našo agencijo, čeprav smo šli v Pamukale z njimi, da se malo seznaniš z deželo, ker ti vodičk -a lepo vse razloži.

Mi smo kar ob poti stopili v agencijo in še malo zbijali ceno……je kar šlo.

Najlepša hvala. Sej najbrž se da kar zanest na njih. A so vas zjutraj pobrali pri hotelu a ste moral kam it?

Mi smo se zbrali pred agencijo, ki je bila čez cesto – drugače pa pobira tudi pred hoteli.

Da ne boš presenečena nad varnostjo – super – te prav frapira, kako so organizirani.

lep pozdrav!

Definitivno z lokalno agencijo.
Cene so krepko nižje za isto storitev in brez strahu saj se boste z našimi agencijami srečali na samem kraju – v končni fazi vse agencije vodijo na iste turistične točke.
Mi (osem slovencev) smo najeli kombi s klimo in lastnega vodiča za cel dan,pa je prišlo pol ceneje (seveda je razumevanje angleščine pogoj)

Pa srečno!!!!!

Ne vem če je angleščina ravno pogoj – jaz znam ang. vsako tavžnto, moj soprog tudi, pa otrok vsako petstoto, pa malo IT, pa malo rokice pa nogice, en ali pa dva rakija ( žganje ) en sončen smeh – pa se da vse zmenit, videt in imet super. Opa, po rusko se pa da sploh vse zmenit…………

Mi smo bili letos v Kemerju in smo imeli z lokalnimi agencijami smolo. Na enem izletu smo imeli tako slab dolmuš, da sem bila vesela, da nismo kje obstali, vodič je bil sicer prijazen in se je strašno opravičeval, ampak nam je bilo vroče za umret, …. Ma nismo se imeli komu tožit, ker smo že plačali. Zato smo šli na drug izlet z drugo agencijo, ki nam je ob uri odhoda sporočila, da nas je premalo prijavljenih, da samo nas pa ne morejo peljat, pa da bi šli lahko nasl. dan, da bi rentali avto in bi bil on samo naš vodič – skratka obljube, mi smo imeli pa že za cel teden splanirano … So pa zelo prijazni. No, enkrat smo šli pa tudi z našo agencijo (ki po zakonu mora najet turškega vodiča), pa smo se tudi imeli zelo lušno.
Še cene: Rafting 12-15, Jeep 13-15, Kekova 20, Antalya+slapovi 10, Pamukkale 20, Chimera 13, Hammam 15, Vasi 10 – povsod s kosilom
Globtour je kar dosti dražji, res… Ma pojd z lokalnimi, res!
So pa na obeh agencijah rekli, da se končno lahko z nekom angleško zgovarjajo, ker so že siti ruščine in francoščine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close