Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek lokacija

Ali lahko policija ugotovi kje se je nahajal človek v času klica(lokacija) za teden nazaj?

Mislim, da ja. Se je že ugotavljajo (in ugotovilo) za več kot teden dni nazaj. Seveda pa rabiš imeti tel.št..

Pa še to:
Ugotovi se, iz katerega kraja oz. okoliša so bili telefonski klici. Torej, kje se je človek nahajal, ko je klical oz. bil klican.

Takole to zgleda

Seveda. Ampak, da ti to zveš, potrebuješ policijski nalog.

čist mimo teme pa vendar..
ali policija sme sredi noči pridet do hiše, zvonit, razbijat po oknih in kričat odprite odprite, da prebudi pol soseske, z razlago da iščejo enega XX tipa?

Ja. Če ne drugega, lahko dobijo podatek o tem, preko katere GSM antene je šel klic. Ampak mora biti dober razlog (utemeljen sum, ali kako se že temu reče), da postopek sploh začnejo.
No, vsaj meni se tako zdi… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ja. Če ne drugega, lahko dobijo podatek o tem, preko katere GSM antene je šel klic. Ampak mora biti dober razlog (utemeljen sum, ali kako se že temu reče), da postopek sploh začnejo.
No, vsaj meni se tako zdi… :)[/quote]

eh … tako kot v SVN odtekajo podatki bo kdo povedal že zato, da bo lahko imel zgodbico, ko bo častil kavice ☺ (glej http://www.24ur.com/novice/slovenija/policija-preverja-bancne-manevre-zakoncev-jansa.html )

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No, vsaj meni se tako zdi… :)[/quote]

eh … tako kot v SVN odtekajo podatki bo kdo povedal že zato, da bo lahko imel zgodbico, ko bo častil kavice ☺ (glej tukaj )[/quote]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close