Najdi forum

lokacija MON-a

Na kateri lokaciji pa pravzaprav MON-ovci delate, če ni skrivnost?
Sklepam, da nekje v bližini Kamna. :)))

pozdrav

Kamen je realna lokacija, vroče Švedinje pa so virtualne… več o tem pa dr. Wega.

Ah, Tajfun, pa priznajmo: virtualen je v bistvu Kam’n, Švedinje pa so taprave. So pa nekoliko sramežljive. Tisto – da se dobimo na en pir u Kamna je samo koda in šifra za vročo zabavo na skrivni lokaciji – mislim, da je klemenxx enkrat celo dal sem gor sliko.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Maš prav, una buckasta od zadnjič res ne deluje ravno virtualno :)))

🙂

MON ima zelo lepe poslovne prostore na Zaloški, v dvorcu Selo, v bivšem hlevu 🙂

Hirkani

ii-aa

Hirkani ne se hecat s hlevom, resno sprašujem.

bo že držalo, kar je Hirkani rekla.
Saj je tudi Primož zadnjič dejal – Klemenxx dela celo štalo :)))

Nekaj bo najbrž resno na temu..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Zakaj pa ne verjameš? Tudi Onkološki inštitut (A) je v nekdanji štali 🙂 – na žalost že kar… in to v letu 2007… kot, da smo mi v Darfurju.

3000 nič se ne hecam. Res je. Ampak poslovni prostori so pa lepo urejeni. Primož rad povabi na kavico. Oglasi se mu na med@over.net, pa pridi sam pogledat.

Hirkani

Daj povej no Klemen ali ste res v dvorcu Selo ali me malce vlečete za nos, samo zadnjič si pa zapisal, da ste modratorji v 5 ndstropju, pa saj dvorec nima 5 nadstropij? Kaj je zdaj hec in kaj je res?

lp

3000, MON ima preko 80 moderatorjev. Moderatorji niso ljudje, ki so zaposleni pri MON ampak prostovoljci, ki so raztreseni po vsej Sloveniji. Ti moderatorji imajo tudi svoje službe.

Hirkani

MON je na Zaloški, v dvorcu Selo in v bivši štali. Sem zaposlen v dvorcu (moj gazda je lastnik-pššš) in grem vsak dan mimo njihovih prostorov.

aha ti si tisti, ki ne očisti štale – samo toliko da vem, ker
včasih Primož pravi:

Klemenxx ima zopet štalo :))

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close