Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Logarjeva spet straši -tokrat z 77imi osebami na intenzivni

Logarjeva spet straši -tokrat z 77imi osebami na intenzivni

. https://www.24ur.com/novice/korona/v-nedeljo-potrdili-775-novih-okuzb.html

Komentar enega od udeležencev pa zmaga:

Avtor Zverina 56:

06.12.2021, 11:28:05
+10
Hmmmm…eno tako zabavno dejstvo o Dr. Logarjevi…Glede na njeno diplomsko delo: Kakovost cepljenih sadik lubenic (Citrullus aedulis Pang.) gojenih na plavajočem sistemu in doktorsko dizertacijo Vsebnost nekaterih primarnih in sekundarnih metabolitov v strokih navadnega fižola (Phaseolus vulgaris L.) okuženih z glivo Colletotrichum lindemuthianum ji popolnoma zaupam in verjamem… Pa še infektologinja je….sic. Mi se pogovarjamo o ljudeh in epidemiologiji…
Kaj poreče pa gospa Logarjeva pa na tole – ko je bilo februarja 2020 hospitaliziranih 700 +oseb  zaradi gripe in respiratornih virusev ( hmmm – morda že takrat “korona”) in na intenzivni vsaj 2×77 oseb?
Ja, virusi obstajajo…ja, okužbe obstajajo….ni dvoma. Ampak…..

Do kdaj še tole misli toprej trajati? A b o odgovor prediktivno  in dogovorjeno vedel  IJS?

Odgovor na objavo uporabnika
ker že ravno mora, 06.12.2021 ob 11:44

. https://www.24ur.com/novice/korona/v-nedeljo-potrdili-775-novih-okuzb.html

Komentar enega od udeležencev pa zmaga:

Avtor Zverina 56:

06.12.2021, 11:28:05
+10
Hmmmm…eno tako zabavno dejstvo o Dr. Logarjevi…Glede na njeno diplomsko delo: Kakovost cepljenih sadik lubenic (Citrullus aedulis Pang.) gojenih na plavajočem sistemu in doktorsko dizertacijo Vsebnost nekaterih primarnih in sekundarnih metabolitov v strokih navadnega fižola (Phaseolus vulgaris L.) okuženih z glivo Colletotrichum lindemuthianum ji popolnoma zaupam in verjamem… Pa še infektologinja je….sic. Mi se pogovarjamo o ljudeh in epidemiologiji…
Kaj poreče pa gospa Logarjeva pa na tole – ko je bilo februarja 2020 hospitaliziranih 700 +oseb  zaradi gripe in respiratornih virusev ( hmmm – morda že takrat “korona”) in na intenzivni vsaj 2×77 oseb?
Ja, virusi obstajajo…ja, okužbe obstajajo….ni dvoma. Ampak…..

Do kdaj še tole misli toprej trajati? A b o odgovor prediktivno  in dogovorjeno vedel  IJS?

ker je bilo scenzurano:

Ja, virusi obstajajo… ampaka koliko časa še nas bodo takole štrikcarili?

A ve odgovor morda vnaprej dogovorjeno Inštitut Jozef Stefan?

ker mi modiji cenzurijajo:

ja virusi obstajajo… ampak koliko časa še tako štrikcarjenje?

Ali ve morda prediktivno vnaprej dogovorjeno IJS?

Ko boš imel ti glupi antivaxer enkrat doktorat, takrat bo tvoja beseda morda imela nekaj teže 🙂

Antivaxer glupi, 06.12.2021 ob 11:53

Ko boš imel ti glupi antivaxer enkrat doktorat, takrat bo tvoja beseda morda imela nekaj teže 🙂

Za avtoja antivaxer glupi, če ne bo scitiralo:

kaj pa je – stranski učinek cepljenja morda, tako tvoje nesramno zajedljivo napadanje?  Nisem noben “antiwaxer”. S kakšno pravico ti vse v en in isti koš mečeš, saj me niti ne poznaš. Sem oseba redno cepljena po vseh programih obveznega cepljenja z nevektorskijmi in neMRNA cepivi….. samo s temi kovid cepivi pa upravičeno ne iz zdravstvenih razlogov.  In če ob tej uri pišem na ta forum, sem po tvoje kaj – luzer brez doktorata? Zmoreš doumeti, pa zatorej  kulturno komunicirati na javnem forumu?

ker že ravno mora, 06.12.2021 ob 12:06

Za avtoja antivaxer glupi, če ne bo scitiralo:

kaj pa je – stranski učinek cepljenja morda, tako tvoje nesramno zajedljivo napadanje?  Nisem noben “antiwaxer”. S kakšno pravico ti vse v en in isti koš mečeš, saj me niti ne poznaš. Sem oseba redno cepljena po vseh programih obveznega cepljenja z nevektorskijmi in neMRNA cepivi….. samo s temi kovid cepivi pa upravičeno ne iz zdravstvenih razlogov.  In če ob tej uri pišem na ta forum, sem po tvoje kaj – luzer brez doktorata? Zmoreš doumeti, pa zatorej  kulturno komunicirati na javnem forumu?

Siguren sem, da nimaš niti diplomske naloge. Ker tisti, ki je vložil toliko truda v pripravo in zagovor tega, ve koliko dela je potrebno zanjo, kaj šele magistersko nalogo. Takemu ne bi na kraj pameti prišlo, da bi dajal izobrazbo gospe Logarjeve v nič. Logično, da sam svoje nekulturnosti s takim ravnanjem ne vidiš, jo pa vidimo ostali. Zato ti pač na tvoji glupi neizobraženi način odgovarjam.

Siguren sem, 06.12.2021 ob 12:25

Siguren sem, da nimaš niti diplomske naloge. Ker tisti, ki je vložil toliko truda v pripravo in zagovor tega, ve koliko dela je potrebno zanjo, kaj šele magistersko nalogo. Takemu ne bi na kraj pameti prišlo, da bi dajal izobrazbo gospe Logarjeve v nič. Logično, da sam svoje nekulturnosti s takim ravnanjem ne vidiš, jo pa vidimo ostali. Zato ti pač na tvoji glupi neizobraženi način odgovarjam.

*magistrsko

Siguren sem, 06.12.2021 ob 12:26

*magistrsko

Clickbait – štepaš za klike teme morda,  pa potem za objavno na FB MON ? U R so busted 🙂

Pa še odličen komentar  avtoraja “Štajerc” na 24ur.com, v članku:

.https://www.24ur.com/novice/korona/vojaska-pomoc-v-bolnisnicah.html

Stajerc22

06.12.2021, 12:39:29

Italija: Mi vam bomo poslali 20 vojakecov kao za “pomoc” pri epidemiji. Vi pa kupite nase letalo za 72.000.000€.

LOL

Ta Mateja Logar, ki je z navedenimi deli diplomirala in magistrirala na Biotehniški fakulteti pač ni dr. Mateja Logar, infektologinja, ki vodi strokovno skupino za covid.

Prvi namig je že to, da na Medicinski fakulteti ni diplomskega dela pa seveda tudi to, da po diplomi na Biotehniški fakulteti ne postaneš zdravnik.

No, pa še tole. Dr. Logarjeva je tudi doktorilala. In to že leta 2003.

Vse to in še več le z nekaj vpisi v Googel in nekaj kliki. Morda lahko avtor to uporabi naslednjič, preden širi neresnice

Dadada, 06.12.2021 ob 14:47

LOL

Ta Mateja Logar, ki je z navedenimi deli diplomirala in magistrirala na Biotehniški fakulteti pač ni dr. Mateja Logar, infektologinja, ki vodi strokovno skupino za covid.

Prvi namig je že to, da na Medicinski fakulteti ni diplomskega dela pa seveda tudi to, da po diplomi na Biotehniški fakulteti ne postaneš zdravnik.

No, pa še tole. Dr. Logarjeva je tudi doktorilala. In to že leta 2003.

Vse to in še več le z nekaj vpisi v Googel in nekaj kliki. Morda lahko avtor to uporabi naslednjič, preden širi neresnice

kakšne neresnice prosim?  pritožuje se na avtorja na 24ur.com.. temu formu prijateljski medij….

Po cepljenju z dvojnim odmerkom mrna cepiva 1 na 2680 razvije akutni miokarditis/perikarditis.

Se vam to zdi “zelo redek stranski učinek”?

Naj spomnim, da je umrljivost v primeru miokarditisa do 20 % v enem letu in 50 % v petih letih.

ker že ravno mora, 06.12.2021 ob 11:47

ker je bilo scenzurano:

Ja, virusi obstajajo… ampaka koliko časa še nas bodo takole štrikcarili?

A ve odgovor morda vnaprej dogovorjeno Inštitut Jozef Stefan?

Že 1000x pojasneno – bilo je 700 hospitaliziranih v celi sezoni gripe (od dec. do mar.) ne pa v enem dnevu.

Jahno, 06.12.2021 ob 16:05

Že 1000x pojasneno – bilo je 700 hospitaliziranih v celi sezoni gripe (od dec. do mar.) ne pa v enem dnevu.

1 dnevu ? WTF???

strateške igrice, 06.12.2021 ob 12:49

Pa še odličen komentar  avtoraja “Štajerc” na 24ur.com, v članku:

.https://www.24ur.com/novice/korona/vojaska-pomoc-v-bolnisnicah.html

Stajerc22

06.12.2021, 12:39:29

Italija: Mi vam bomo poslali 20 vojakecov kao za “pomoc” pri epidemiji. Vi pa kupite nase letalo za 72.000.000€.

A si lahko zamislite, koliko medicinskih sester bi lahko plačali za 72 milijonov ?

kolk morš bit debilno da ne preverš da ne gre za isto logarco. in takm fjstbukovim doktorjem naj bi ostali verjel?

babe tupe, 06.12.2021 ob 17:06

kolk morš bit debilno da ne preverš da ne gre za isto logarco. in takm fjstbukovim doktorjem naj bi ostali verjel?

FakDe Dak -sej se zajebavaš ne  -Mateja Logar – ena in edina, vladna strokovna  govorka v državi…

kaj si pa ti, 06.12.2021 ob 17:11

FakDe Dak -sej se zajebavaš ne  -Mateja Logar – ena in edina, vladna strokovna  govorka v državi…

debilko. tri klike sem naredu in takoj ugotovil da logarca pač ni avtorica diplomskega dela iz leta 2010, z agronomije, BF. ne morš verjet kolk ste DEBILNI hahahahahahahahashahahha ???

ker že ravno mora, 06.12.2021 ob 15:50

kakšne neresnice prosim?  pritožuje se na avtorja na 24ur.com.. temu formu prijateljski medij….

Saj zato sem pa napisala, da je dobro preveriti kar kdo drug napiše, preden to posreduješ naprej.

Po vaši logiki je torej ok, če človek širi laž, ki jo je izrekel ali napisal kdo drug? Saj si je ni on izmislil, kaj ne? Jo samo posreduje naprej, kaj ne? No, zame to ni ok.

ta tema dobesedno kaže domet fjstbukarjev

Logarca je čist zapita, dali so ji na izbiro, delati za vlado, ali pa na cesto.

samo povem multinick5, 06.12.2021 ob 17:28

Logarca je čist zapita, dali so ji na izbiro, delati za vlado, ali pa na cesto.

aja, zdej je še bel zapita.

samo povem multinick5, 06.12.2021 ob 17:28

aja, zdej je še bel zapita.

loh da je. sm tolk debilno glupa kukr ste tle gor pa še vedno ni. hahahahhaahhaahahahahahahahahahahha kkšn  EPIC FAIL da ne znaš prevert za koga se dejansko gre. ??? kk boste pol vi videl kuga je virus al pa cepivo.

babe tupe, 06.12.2021 ob 17:25

ta tema dobesedno kaže domet fjstbukarjev

24ur enačiš s FBjem?   🙂 Toliko o dometu.

babe tupe, 06.12.2021 ob 17:32

loh da je. sm tolk debilno glupa kukr ste tle gor pa še vedno ni. hahahahhaahhaahahahahahahahahahahha kkšn  EPIC FAIL da ne znaš prevert za koga se dejansko gre. ??? kk boste pol vi videl kuga je virus al pa cepivo.

pa jebela no, pametuj avtorju komentarja  na 24 ur, s katerga je povzet komentar… A ti grlom u jagode…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close