Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Logar in obvezen PC

Logar in obvezen PC

Odgovor na objavo uporabnika
Mnenje139, 25.09.2021 ob 18:15

Fionca, 25.09.2021 ob 18:07

PC bo v kratkem res obvezen. Nobene ovire ni , da se nosecnice ne bi cepile.   Cepivo je varno, ni pa fajn , ce nosecnica dobi korono.

Kako kar upate to trditi? se proizvajalec ne upa, ne ginekologi. Jaz sem odgovorna za nerojenega otroka in ce bi bilo z njim kaj narobe zaradi cepiva bi bila to kolateralna skoda za zdravstvo, zame pa tragedija. Za javno dobro? Za na avtobus? Ne za mojo zascito, ampak za na avtobus. Lekadola ne vzamem, čaja ne dobim v lekarni, ker ima eno rozico prevec notri..

gre za farmacevtsko mafijo. ko si šel pred korono k dohtarju ti je pametoval pa to ne smeš pa to je natega pa to je lafi fari zdej pa ta isti dohtar lažekako je cepivo varno pa sploh še ni preizkušeno. to so skor vsi mafijsci podkupljeni.padle so vse pravne norme in vse človekove pravice. en smrkavc mi hoče gledat moje osebne podatke tam k pridem v eno trgovino, to je zame fašistični režim ki vlada z odloki. to je moje osebno trdno prepričanje. pravniki pa v večini tiho tisti ki se oglasijo so pa vsi za cepljenje češ saj vamne kršimo nobenih pravic pirčeva je rekla da pravice do necepljenosti ni, to je ta odvetnica pirčeva ki dr breclju pošilja neka pisemčka, ki jih on meče stran kot je javno povedal v tarči

KJE BODO ŠIRILI POGOJ PC?? ?

(https://homunizam.wordpress.com/2021/07/20/evo-zasto-cijepljeni-imaju-8x-a-polucijepljeni-3x-vecu-stopu-delta-smrtnosti-od-necijepljenih/#more-65689)

…. kaj boste na prostestu v sredo dosegli?

NiHČE NE VE, 25.09.2021 ob 22:06

KJE BODO ŠIRILI POGOJ PC?? ?

Povsod so začeli pritiskati … ampak jaz se cepila NE bom! Ne bom!

Robi567, 25.09.2021 ob 22:18

(https://homunizam.wordpress.com/2021/07/20/evo-zasto-cijepljeni-imaju-8x-a-polucijepljeni-3x-vecu-stopu-delta-smrtnosti-od-necijepljenih/#more-65689)

Hvala Robi, za tvoj trud!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close