Logar in obvezen PC
Noseča kmalu ne bom smela več niti na mestni avtobus, da bi prisla do ginekologa na drugem koncu mesta. Napovedujejo in predlagajo zgolj veljavnost pc, torej testiranje odpade. A so nori in mislijo, da se bom cepila v nosecnosti in po možnosti trajno poškodovala plod, medtem ko se navadnega zeliščega čaja ne smem dobiti v lekarni, ker se med nosečnostjo ne sme nicesar, kar bi potencialno lahko škodovalo. Obup, res 🙁
CrazY FroG ?, 25.09.2021 ob 17:42
Že dolgo nazaj bi morali vsi “posvojit” držo Robija in ignorirat bando. Se pa žau med sabo toučemo…
Sem pravkar imel namen napisati, kdo dejansko poganja ta koronski fašizem, zločin ter genocid.
Nihče drug, kot največji egoisti, psihopati, pohlepneži. In kdo podpira ves ta režim, ki temelji na teh predpostavkah ? Bolj ali manj isti in podobni ljudje. Egoisti in tisti, ki so polni sovraštva, jeze. V sosednji temi je takšen primer multinika, ki je poln sovraštva in hkrati zagovarja nasilno prisilno cepljenje. S tem nasiljem, ki ga izvaja oblast, sovražnim ljudem omogoča izživljanje in lajšanje svojih negativnih čustev in zamer.
Uspeh zločinske oblasti je zato samo odvisen od tega, koliko je v ljudeh raznih zamer in sovražnih čustev. Skregaš lahko samo tisti narod, ki je že od nekdaj skregan. Več je v ljudeh sovražnosti, več je možnosti za uveljavitev diktature ter vojne.
Ljudi ne moreš spremeniti. Lahko pa se dobri ljudje odločijo, da se borijo za vrednote, ki jih nosijo v sebi in katere želijo živeti.
Fionca, 25.09.2021 ob 18:07
PC bo v kratkem res obvezen. Nobene ovire ni , da se nosecnice ne bi cepile. Cepivo je varno, ni pa fajn , ce nosecnica dobi korono.
Kako kar upate to trditi? se proizvajalec ne upa, ne ginekologi. Jaz sem odgovorna za nerojenega otroka in ce bi bilo z njim kaj narobe zaradi cepiva bi bila to kolateralna skoda za zdravstvo, zame pa tragedija. Za javno dobro? Za na avtobus? Ne za mojo zascito, ampak za na avtobus. Lekadola ne vzamem, čaja ne dobim v lekarni, ker ima eno rozico prevec notri..
Mnenje139, 25.09.2021 ob 18:15
Kako kar upate to trditi? se proizvajalec ne upa, ne ginekologi. Jaz sem odgovorna za nerojenega otroka in ce bi bilo z njim kaj narobe zaradi cepiva bi bila to kolateralna skoda za zdravstvo, zame pa tragedija. Za javno dobro? Za na avtobus? Ne za mojo zascito, ampak za na avtobus. Lekadola ne vzamem, čaja ne dobim v lekarni, ker ima eno rozico prevec notri..
ZAkaj pe vzameš lekadola? A na avtobus pa hodiš, kjer mrgoli virusov? A to je pa odgovorno?
robi445, 25.09.2021 ob 18:01
Sem pravkar imel namen napisati, kdo dejansko poganja ta koronski fašizem, zločin ter genocid.
Nihče drug, kot največji egoisti, psihopati, pohlepneži. In kdo podpira ves ta režim, ki temelji na teh predpostavkah ? Bolj ali manj isti in podobni ljudje. Egoisti in tisti, ki so polni sovraštva, jeze. V sosednji temi je takšen primer multinika, ki je poln sovraštva in hkrati zagovarja nasilno prisilno cepljenje. S tem nasiljem, ki ga izvaja oblast, sovražnim ljudem omogoča izživljanje in lajšanje svojih negativnih čustev in zamer.
Uspeh zločinske oblasti je zato samo odvisen od tega, koliko je v ljudeh raznih zamer in sovražnih čustev. Skregaš lahko samo tisti narod, ki je že od nekdaj skregan. Več je v ljudeh sovražnosti, več je možnosti za uveljavitev diktature ter vojne.
Ljudi ne moreš spremeniti. Lahko pa se dobri ljudje odločijo, da se borijo za vrednote, ki jih nosijo v sebi in katere želijo živeti.
Robiju
Se strinjam z zapisom seveda. Js sm kr presenečena (negativno) kk ozkogledi, kratkogledi in egocentrični smo lh. Sama se strelat še ne mislim, živim tk, da mi ustreza in na način, da se trudim čim manj škodit sočloveku oz. raje, da do tega ne prihaja, vsj zavestno ne. Vsak pa zase ve, kje mu je mera polna in se odloča kako in kaj. Spremembe delamo zgolj in samo zase. Frustracije pa žal čovek vedno najraje spusti po liniji najmanjšega napora oz. se mi zdi, da vse bolj samozaščitno… Razvajeni smo in to je zdaj davek. Učeni, da drugi mislijo namesto nas, seveda to kdo hitro izkoristi. Vodeni konformisti.
V resnici noben ne ve kako varno je cepivo. Noben, zato tudi proizvajalci ne dajejo takih izjav. Eksperimentiranje z eksperimentalnimi cepivi naj bi bilo varno? Prav gotovo. Zato delajo vsebz odloki nad zakoni, nad ustavo itd. Noben kaj dosti ne beleži stranskih učinkov na kratek rok. Tisto kar zabeležijo pa skrivajo kot kača noge. Nočejo, da pride v javnost in ja osebno poznam cepljene 2x, težko zboleli. Na dolgi rok katere bolezni lahko sprožijo z eksperimentalnimi cepivi pri zdravih ljudeh o tem “stroka” noče govoriti. Čez čas bodo vse zanikali saj noben ne bo hotel prevzeti odgovornosti. Vsi se bodo izgovarjali drug na drugega. Tako to gre v realnosti. Trenutno poteka največji eksperiment z eksperimentalnimi cepivi na državljanih RS. To je dejstvo. Naj se cepijo tisti, ki se želijo. To mora ostati odločitev posameznika brez uporabe nacistično fašističnih metod oblasti. Cepljeni so tako ali tako zaščiteni…če verjamete.
Za Žabico.
Živim po podobnih načelih. A kot vidimo, so se ta glavni svetovni psihopati odločili narediti en test po principu doktrine šoka.
Preizkusiti meje do kam lahko gredo s svojim nadzorom in uničenjem človekove svobode in unikatnosti. Kitajci so hitro opravili s korono, ker so že pod nadzorom milijon kamer. V Avstraliji je trenutno norišnica ravno zato, ker ima oblast kar 60% podporo. Zato imajo fašisti takšno moč in lahko terorizirajo ostale ljudi, ki se ne želijo pokoriti nadzoru. Gradijo kampe za necepljene, pozitivne zapirajo v njihove domove, na vrata nabijejo listek, da je prepovedan vstop in stiki. In večina na to gleda kot nekaj dobrega. In to je problem. Da so ta koronski zločin, ki nima nobene veze z nekim virusom, vzeli tako resno, da so se pripravljeni odpovedati svobodi in sebi, v upanju na odrešitev. Zato tam izvajajo to nasilje s prisilnim cepljenjem, ker ima oblast dovolj podpore in si lahko nasilje privoščijo.
Tudi pri nas vse deluje po istem principu. Samo mi smo tisti, ki bomo odločili ali bomo popolni sužnji psihopatov ali pa svobodni.
Zato se splača boriti. Ne verjemite lažem in psihiranju ter grožnjam s covidom, pa lažem o polnih bolnicah, ker so vse to laži, ki bi ljudi prepričali, da sprejmejo suženjstvo in nadzor s strani psihopatov. Vse skupaj je test naše inteligence, razuma, modrosti….Je test ali bomo še obstajali kot ljudje in narod ali pa bomo le lutke.
Mhm… Včasih se mi zdi, da je močna brca v rit nam že skoraj primerna, oz. da si to zaslužimo glede na globok umski spanec, po drugi strani želim verjet, da preveč pohlepa naleti na ovire slej al prej tk, da tud ta igra bo oz.že kaže vidne rezultate, ki jih ne bo več mogoče ignorirat in se kolo lh obrne.. ? upanje umre zadnje al kk…
CrazY FroG ?, 25.09.2021 ob 19:02
Mhm… Včasih se mi zdi, da je močna brca v rit nam že skoraj primerna, oz. da si to zaslužimo glede na globok umski spanec, po drugi strani želim verjet, da preveč pohlepa naleti na ovire slej al prej tk, da tud ta igra bo oz.že kaže vidne rezultate, ki jih ne bo več mogoče ignorirat in se kolo lh obrne.. ? upanje umre zadnje al kk…
Komentar Robiju
Jahno, 25.09.2021 ob 18:20
Ena nosečnica je že umrla pri nas zaradi covida. To te pa nič ne skrbi? Morda za cepivo res ni znano, če mogoče slučajno povzroča kako škodo, je pa zelo dobro znano in dokazano, da so nosečnice veliko bolj rizične za težji potek kot nenoseče. In ne mi rečt, da se paziš. Vožnja z busom to ni.
ti si navaden fašističen prasec!
Robi567, 25.09.2021 ob 18:47
Za bobu bob.
Cepivo proti koroni ne obstaja. In ta zvarek ni cepivo.
Če bi to res bilo cepivo in namen koga zaščititi, bi po vseh tisočih umrlih in milijon poškodovanih od tega strupa, že zdavnaj morali cepljenje ustaviti.
Tako je namreč bilo vedno do zdaj.
Prosim, ljudje, dojemite ze, da je vsa ta stala, ki se dogaja okol nas, samo prvi korak totalne kontrole in prvi korak k odvzemu vseh pravic, ki jih smatramo za samoumevne. In nehajte se ze enkrat med sabo drmat cepljeni in necepljeni. Na koncu, ce tole uspe, bomo vsi istem d.reku. vsi.
Bolno je, kar se dogaja pod pretvezo skrbi za zdravje. Izprijeno do konca. A res kdo tega ne vidi?
Mnenje139, 25.09.2021 ob 17:13
Noseča kmalu ne bom smela več niti na mestni avtobus, da bi prisla do ginekologa na drugem koncu mesta. Napovedujejo in predlagajo zgolj veljavnost pc, torej testiranje odpade. A so nori in mislijo, da se bom cepila v nosecnosti in po možnosti trajno poškodovala plod, medtem ko se navadnega zeliščega čaja ne smem dobiti v lekarni, ker se med nosečnostjo ne sme nicesar, kar bi potencialno lahko škodovalo. Obup, res 🙁
Samo ti in samo ti odločaš o sebi, o vajinem otroku pa vidva z očetom otroka.
Odločila si se, ker ti veš kaj je dobro zate in za otroka. In te popolnoma podpiram. Jaz osebno ne bi mogla živeti v strahu, da bi zaradi cepiva v razvoju otroka v nosečnosti, lahko bilo kaj narobe in v stresu čakala porod.
Prav je, da si levinja in ščitiš sebe in otroka kot misliš, da je zate prav.
Če bi bilo po cepljenju kaj narobe, bi te vsi pustli na cedilu. Nisi dala, sebe in otroka za znanost.
Saj za take primere Pfizer in ostali drago plačajo poskusne zajčice.
Pojdi ponosno svojo pot in ne oziraj se na bedarije, ki jih slišiš.
Povej, da nimaš pogodbe s Pfizerjem za preizkus na nosečnico.
Če ne gre pa pisno s svojo odločitvijo pri notarju s podpisom.
Srečno.
Za Žabico.
Upanje je zadnje kar človeku ostane, ko več ne najde drugih poti za realizacijo svojih želja. Zato iščimo poti in načine, da realiziramo svet kakršnega si želimo.
Ne dopustimo, da neka nesmiselna pravila, ki služijo poneumljanju, ne postanejo naša nova normalnost.
Na primer, danes grem tankat, pa me prodajalka vpraša za pogoj PCT. Pa jo jaz vprašam, a pogoj, da smo vsi samo ljudje, pa ni več dovolj ?
Se je samo nasmejala in rekla, da je. Ja, itak, da je in bi naj bil. Sem potrdil.
Hočem povedati, ljudi je treba spomniti na to kdo smo in kaj nam je pomembno. Da na bomo le sledili neumnim pravilom ter se čez čas spraševali kje smo in zakaj smo se znašli v svetu, kjer ne bo več prostora niti za upanje.
Robi567, 25.09.2021 ob 18:44
Za Žabico.
Živim po podobnih načelih. A kot vidimo, so se ta glavni svetovni psihopati odločili narediti en test po principu doktrine šoka.
Preizkusiti meje do kam lahko gredo s svojim nadzorom in uničenjem človekove svobode in unikatnosti. Kitajci so hitro opravili s korono, ker so že pod nadzorom milijon kamer. V Avstraliji je trenutno norišnica ravno zato, ker ima oblast kar 60% podporo. Zato imajo fašisti takšno moč in lahko terorizirajo ostale ljudi, ki se ne želijo pokoriti nadzoru. Gradijo kampe za necepljene, pozitivne zapirajo v njihove domove, na vrata nabijejo listek, da je prepovedan vstop in stiki. In večina na to gleda kot nekaj dobrega. In to je problem. Da so ta koronski zločin, ki nima nobene veze z nekim virusom, vzeli tako resno, da so se pripravljeni odpovedati svobodi in sebi, v upanju na odrešitev. Zato tam izvajajo to nasilje s prisilnim cepljenjem, ker ima oblast dovolj podpore in si lahko nasilje privoščijo.
Tudi pri nas vse deluje po istem principu. Samo mi smo tisti, ki bomo odločili ali bomo popolni sužnji psihopatov ali pa svobodni.
Zato se splača boriti. Ne verjemite lažem in psihiranju ter grožnjam s covidom, pa lažem o polnih bolnicah, ker so vse to laži, ki bi ljudi prepričali, da sprejmejo suženjstvo in nadzor s strani psihopatov. Vse skupaj je test naše inteligence, razuma, modrosti….Je test ali bomo še obstajali kot ljudje in narod ali pa bomo le lutke.
Vidis,zato eni izgubljamo upanje,Slovenija majhna država z malo ljudmi,mi kar slabo od nemoči,vem samo to,da cepila se ne bom,kaj bo to doprineslo ne vem,nič dobrega.
Forum je zaprt za komentiranje.