ločitev po genitalijah
Mene ta ločitev po geniralijah tako moti da bom poknila. Mož dela to, žena to. Kot, da zato ker imam pičko ne morem it gum k avtomehaniku menjat in zakurit ter pokosit okoli bajte. Mislim ,pa dobro, gre samo za genitalije. Tako sem isto odprta do homoseksualnosti. Mi smo vsi ljudje, kdo ga pa kam vtika, pa ni moja stvar.
In zdaj un moški spodaj, ki govori o podiranju dreves. Mater nas je veliko takšnih v Sloveniji ki imamo svoj gozd. Budalo. Pa še to grem pomagat, tudi vsi s kurcem ne znate dreves podirat.
če ste skupaj samo zato, da si podelite naloge ali tekmujete med seboj, kar lahko ti storiš, lahko tudi jaz in te ne rabim, potem sploh ne vem, zakaj gojite še neke odnose, kjer naj bi delovali eden z drugim skupaj. in me nič ne moti, če žarnica pregori in jo zamenja dec, čeprav bi jo lahko tudi sama. saj tudi jo, ni nihče odvisen od tega po spolu, kdo bo menjal žarnico. ampak jo vseeno prepuščam moškim rokam. tudi moškim godi občutek, da jih nekdo potrebuje. v grobem rečeno.
po eni strani se ljudje čudijo, od kod se je razpasel v tako veliki meri ta ženski feminizem, po drugi strani pa jokajo, kako deci ne znajo biti več to in ono. za nekatere bi z lahkoto trdil, da sami ne vedo, kaj sploh želijo pri sebi, kaj šele od drugih.
Forum je zaprt za komentiranje.