Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ločitev – kaj naj z možem

Ločitev – kaj naj z možem

Pes se je spakiral in odšel v pasje zavetišče.

Doma je  pustil svojega gospodarja, mojega dedca.

Jaz za dedca nimam časa še manj pa volje skrbet.

Kaj naj naredim z dedcem?

Najraje bi poklicala njegovo ljubico, naj ga odpelje.

Odgovor na objavo uporabnika
omajngot, 27.10.2021 ob 08:23

Pes se je spakiral in odšel v pasje zavetišče.

Doma je  pustil svojega gospodarja, mojega dedca.

Jaz za dedca nimam časa še manj pa volje skrbet.

Kaj naj naredim z dedcem?

Najraje bi poklicala njegovo ljubico, naj ga odpelje.

Norca se delaš iz ženske v stiski. Svaka čast.

Anonimno 4068, 27.10.2021 ob 08:25

Norca se delaš iz ženske v stiski. Svaka čast.

Po moje bi ženska v stiski najprej poklicala moža in mu razložila, da za PSA NI SPOSOBNA SKRBETI in naj on SAM POSKRBI ZA OBA PSA! Obstajajo pa tudi druge primerne organizacije za reševanje takih težav, zato ti ne nakladaj kako se ti uboga reva smili….

Janja927, 27.10.2021 ob 08:44

Po moje bi ženska v stiski najprej poklicala moža in mu razložila, da za PSA NI SPOSOBNA SKRBETI in naj on SAM POSKRBI ZA OBA PSA! Obstajajo pa tudi druge primerne organizacije za reševanje takih težav, zato ti ne nakladaj kako se ti uboga reva smili….

Sej ga je poklicala, beri njene poste. Zagrozil ji je. Najbrž ni tako enostavno, kot se zdi. Vprašanje kolk je tak tip sploh diht.

Kako naj tip poskrbi za 2 velika psa v enosobnem stanovanju, ki si ga deli s vsaj še eno osebo (mogoče ima ljubica otroke?)?

Zraven tega, če je stanovanje v najemu, najbrž lastnik ne dovoli psov.

Pa še 2 psa nevarne pasme. Naj ju ženska pelje na sprehod skupaj z 1 in 3 letnikom – kako natančno si to predstavljaš? Ali naj 1 in 3 letnika zaklene v bajto in pelje samo psa?

Moj mož ima 4 LOVSKE pse, ki so trenirani, da ubogajo samo enega gospodarja in niso ravno mazice za igro otrokom in cartanja

Če ima ljubica še moža v stanovanju, se za nekoga ne bo končalo ravno najboljše!

Hja… pelji ga v zavetišče! Kot berem tu večina mož itak rabi predvsem hrano, topel kavč in TV. Mogoče ga tudi odložiš pri ljubici če je kje ob poti.

rok-1, 27.10.2021 ob 12:32

Hja… pelji ga v zavetišče! Kot berem tu večina mož itak rabi predvsem hrano, topel kavč in TV. Mogoče ga tudi odložiš pri ljubici če je kje ob poti.

torej je za moža lažje poskrbeti kot za psa. Če mu pusti hrano na mizi in daljinec na kavču, bo cel dan dal mir. Ni ga treba sprehajat, pa vodo upam, da tudi sam potegne za seboj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close