ločitev in poraz
Jaz sem v ascendentu tehnica, podobna tej, ki jo Justica z zavezanimi očmi drži v rokah. :D[/quote]
To je še bolj zaskrbljujoče. Namreč, dvojčka sta večkrat zmedena in neuglašena. Tehtnica pa se nikakor ne more uravnovesiti, vedno jo bolj vleče na eno stran. :))) No, saj se hecam. Očitno si izrazito “zračna kombinacija”. Tak, miselen poba. :))) Kaj pa luna?
Jaz sem v ascendentu tehnica, podobna tej, ki jo Justica z zavezanimi očmi drži v rokah. :D[/quote]
To je še bolj zaskrbljujoče. Namreč, dvojčka sta večkrat zmedena in neuglašena. Tehtnica pa se nikakor ne more uravnovesiti, vedno jo bolj vleče na eno stran. :))) No, saj se hecam. Očitno si izrazito “zračna kombinacija”. Tak, miselen poba. :))) Kaj pa luna?[/quote]
A ne da prijateljica? “Med dvomi, zmotami viseti, človeka ustvari ti nikar…!” Kaj je to neka napaka zrasla tam v šumi ob dravi, ki na 1000 m išče kostanje…~~
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Jaz sem v ascendentu tehnica, podobna tej, ki jo Justica z zavezanimi očmi drži v rokah. :D[/quote]
To je še bolj zaskrbljujoče. Namreč, dvojčka sta večkrat zmedena in neuglašena. Tehtnica pa se nikakor ne more uravnovesiti, vedno jo bolj vleče na eno stran. :))) No, saj se hecam. Očitno si izrazito “zračna kombinacija”. Tak, miselen poba. :))) Kaj pa luna?[/quote]
Luno imam v biku, v 7. hiši in v konjunkciji s Kironom.
Luno imam v biku, v 7. hiši in v konjunkciji s Kironom.[/quote]
Aha, tudi ti imaš prizemljena čustva. Tudi moja luna je v zemeljskem znamenju. :)) No, mal heca, saj ne verjamemo v to.
Draga MON publika tu ste imeli demonstrativen prikaz (mlajših) monovcev kako se zaseje seme ločitve, ki vodi v neizbežen poraz.
Začne se čisto nedolžno z dvema akterjema, nakar se jih pridruži še eno par, potem se začnejo dogajat čudne stvari, da navidez nenevarna srnica požre nič hudega slutečega prička, pri tem frči perje, razpase se alergija, da bi zadevo za silo sanirali nekdo predlaga mazanje z oljem in ko so končno že vsi namaščeni, zadeva zdrsne nekam….. 😀
Samo, a antilopa ima take noge kot srnica?
Tako lepe ali tako kosmate? :))))
Kosmate niso, ali so lepe, pa bi oceno prepustila opazovalcem (moškim).[/quote]Se strinjam. 🙂
Naj kak moški opazovalec poda oceno, prosim…, da ne bomo zabredli predaleč stranpoti domišljije. 😉 :)))))
Kosmate niso, ali so lepe, pa bi oceno prepustila opazovalcem (moškim).[/quote]
Moškim, ki imamo slabšo predstavo in domišljijo, moraš vedno podkrepiti z vizualnim gradivom, da ne prehaja do nesporazumov. On je že mislil, da imaš kosmate kot srna, mogoče bi kateri vprašal, če imaš tako tanke kot srna.
Torej nekaj takšnega?
[img]http://farm6.static.flickr.com/5205/5377673281_b8702d5dae.jpg[/img]
Forum je zaprt za komentiranje.