Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ločitev in poraz

ločitev in poraz

Evo, Katenjka, dal ti je prednostno številko. Sedaj se lahko pomiriš in spiješ kak kakav. :))

Poglej, kaj jepojedla njena bližnja sorodnica…. Raslinojedka in požre živega ptička! :((
Si lahko zamisliš, kaj bi naredila z nežno prepeličko, kot je Katenjka? Grozljivka! :))))

[youtube]sQOQdBLHrLk[/youtube]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

No, jaz nisem vegetarijanska antilopa. :)) Ampak, Matjažko, nisem vedela, da sem ti tako prirasla k srcu, da me še iščeš na Youtubu. 😀

Mogoče tam po principu sklada, last in first out, ti bo matjažko to razložil…[/quote]

FIFO ali pa še bolje po krožnem sistemu ’round-robin’ (vse se zberete na kupu, potem pa vam lepo dodeljujem časovne rezine). 😀

Poglej, kaj jepojedla njena bližnja sorodnica…. Raslinojedka in požre živega ptička! :((
Si lahko zamisliš, kaj bi naredila z nežno prepeličko, kot je Katenjka? Grozljivka! :))))

[youtube]sQOQdBLHrLk[/youtube][/quote]

Ojej…bi bil pravi masaker :))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Moja slabost, ob takih ljubkih in kosmatih živalcah se omehčam in raznežim. 😀

Ti, Matjažko, ženske komaj čakamo, da te spoznamo na kakšni MON-ovski žurki. :)) Se prideš pokazat? Telesni stražarji bodo poskrbeli, da ti ne bo nič hudega.

[youtube]sQOQdBLHrLk[/youtube][/quote]

Ojej…bi bil pravi masaker :))[/quote]

Jaz bi stavil na Antilopo, čeprav Katenjka ni od muh. 😀

Moja slabost, ob takih ljubkih in kosmatih živalcah se omehčam in raznežim. :D[/quote]

Zlasti ko zmaže ptičko, kajne ?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Mogoče tam po principu sklada, last in first out, ti bo matjažko to razložil…

FIFO ali pa še bolje po krožnem sistemu ’round-robin’ (vse se zberete na kupu, potem pa vam lepo dodeljujem časovne rezine). :D[/quote]Pa matjažek… Kako si me to (nezavedno??) napačno citiral noo…?

… da ne pride do popolnega zastoja, saj veš filozofi za mizo, ko ma vsak samo eno paličico~~

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ojej…bi bil pravi masaker :))[/quote]

Jaz bi stavil na Antilopo, čeprav Katenjka ni od muh. :D[/quote]

Sodeč po pisanju obeh (pa ne le od danes) bi res že bil čas, da se zgodi chick fight 🙂 Matjažko, a nisi ponosen, da si ravno ti protagonist “njunega” dogajanja ?

Glejta dekleti, Matjažko je bil v skrbeh, ker me bolijo vratne mišice…zato sem nabavila rožmarinovo masažno olje, da mi olajša te muke. 😀

Bla, bla, bla…po moje te daje prebava zaradi požrtega perja 😀

Sodeč po pisanju obeh (pa ne le od danes) bi res že bil čas, da se zgodi chick fight 🙂 Matjažko, a nisi ponosen, da si ravno ti protagonist “njunega” dogajanja ?[/quote]

Zmedena_samica, ti si očitno zamudila tisto mehiško nadaljevanko med mano in snežnim leopardom. :))

Bla, bla, bla…po moje te daje prebava zaradi požrtega perja :D[/quote]

No, Matjažko, posodim ti rožmarinovo olje za Zmedeno_Samico, se mi zdi, da njo vrat še bolj boli. 😀

Sodeč po pisanju obeh (pa ne le od danes) bi res že bil čas, da se zgodi chick fight 🙂 Matjažko, a nisi ponosen, da si ravno ti protagonist “njunega” dogajanja ?[/quote]

Mah, kaj naj, če se ženske mečejo za mano? Imaš kak nasvet ? phaha :)))))))))))))
Mogoče se Antilopa neopravičeno počuti ogrožena od mlajših tekmic, posebej Mariborčank. Očitno premalo zaupa v svoje lastne adute, ki pridejo z izkušnjami, ali pa jih ne zna vnovčiti :))))

Bla, bla, bla…po moje te daje prebava zaradi požrtega perja :D[/quote]Alergija, apčiiih.. ker je puh frčal vsepovsod… no midve z zmedeno samico imava bolj angora dlako ccccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Zmedena_samica, ti si očitno zamudila tisto mehiško nadaljevanko med mano in snežnim leopardom. :))[/quote]

Kot da mi je res mar za tovrstne limonade, le trenutek za čvek želim ujeti – no hard feelings, ok ?

Bla, bla, bla…po moje te daje prebava zaradi požrtega perja :D[/quote]Alergija, apčiiih.. ker je puh frčal vsepovsod… no midve z zmedeno samico imava bolj angora dlako ccccc[/quote]

Res je in moja je polna grint :)))

Mah, kaj naj, če se ženske mečejo za mano? Imaš kak nasvet ? phaha :)))))))))))))
Mogoče se Antilopa neopravičeno počuti ogrožena od mlajših tekmic, posebej Mariborčank. Očitno premalo zaupa v svoje lastne adute, ki pridejo z izkušnjami, ali pa jih ne zna vnovčiti :))))[/quote]

Ne, Matjažko, mene skrbi, če se vi dvojčki ujemate z nami levinjami. :))

Alergija, apčiiih.. ker je puh frčal vsepovsod… no midve z zmedeno samico imava bolj angora dlako ccccc[/quote]

Res je in moja je polna grint :)))[/quote]olepševalna okoliščina, če le si na moji strani :))))

Sicer pa antilopa, meni se zdi tvoje pisanje po tistem, kar sta imela s snoopyjem, nekam boljše… mogoče pa še imaš kaj možnosti pri matjažku no, jaz na tvojem mestu ne bi še čisto obupala :))))

Mogoče se Antilopa neopravičeno počuti ogrožena od mlajših tekmic, posebej Mariborčank. Očitno premalo zaupa v svoje lastne adute, ki pridejo z izkušnjami, ali pa jih ne zna vnovčiti :))))[/quote]

Ne, Matjažko, mene skrbi, če se vi dvojčki ujemate z nami levinjami. :))[/quote]

Sem slišala že večkrat, da dvojčki radi lažejo…tako, da antilopca pazi :))

[/quote]

Iz posmeha razumem, da nasveta ne rabiš.

Ti se kar sleci, potem pa bova preverila, če se ujemamo z levinjami. 😀

Ti se kar sleci, potem pa bova preverila, če se ujemamo z levinjami. :D[/quote]

Mal je še prezgodaj za pižamo. :)))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close