Ločenke in ločenci ali…
2011-1973=38-15-6-1 (čakanje-žalovanje)=16
Si imela od mame dovoljenje?[/quote]
prav si izračunal..od 15-ega do mojega 30leta sem bila z njim ki je bil prvo moj fant 6 let potem pa je bil mož ko sva se poročila..potem po 15 letih sva šla narazen..jaz računam ko sva začela, ne ko sva se poročila..
torej razloži mi žalovanje.čakanje dovoljenje od mame????!!!!
Sem samska, ločena, leto po ločitvi sem si vzela čas samo za sebe, da se malo sprostim in znorim. Sedaj po enem letu že pogrešam spet koga. Ne silim z glavo skozi zid, opažam da smo sedaj v teh letih previdnejši pri “izbiri” partnerja, bolj gledaš na to, da sta v življenju kompatibilna v vseh pogledih… Jih je pa na voljo kar nekaj, naletim samo na take prijetne, ki so se pripravljeni vezati, moj otrok ni nikomur problem… sama sem menda bolj izbirčna, kaj pa vem… Res pa je, da sem sama energična, komunikativna punca, brez “prtljage”, ki ima rada družbo, prijatelje, sem brez nekih predosdkov, pa na prvem zmenku nasproti sedečega ne gledam že v ženitni obleki hehe, morda imam tudi zato kar nekaj ponudb. Izbire pa je, je veliko ločencev, samo sproščeno :).
Ločila pri 37 z veliko “prtljage”, kot jo imenujete (jaz temu ne rečem tako – ker končno, če so otroci za vas breme in ovira do novega partnerstva, se kar lepo sami programirate in s tem oddaljujete od želenega). 3 predšolski otroci.
Že tekom ločitvenega postopka (ki je bil dolg in krvav) sem spoznala svojega sedanjega partnerja, ki mi je nekoč, ko sem mu namignila o malih strahovih, preprosto rekel: Rad imam tebe, torej imam rad tudi vse kar paše k tebi – s tem je mislil otroke. Tudi on je ločen, z enim otrokom in že leta se imava tako lepo, kot si sploh nisem mislila, da se lahko v partnerski zvezi imam.
Aja, pa “kandidatov” je še kar nekaj bilo takoj po ločitvi. Pa ne nekih fičfiričev, ki bi le izkoristili ločenko, ki ji manjka moški, manjka seks. So bili ok moški, nobenem ne bi mogla očitat ničesar. In ja, sem bila presenečena, ker sem se naposlušala ravno teh mnenj kiot jih berem zgoraj …
Je šel preko spletne strani dogodki za samske na Nebotičnik. Sprejela jih je mična, inteligentna gdč. na nivoju pri vhodu. Bilo je isto števil ž in m. Posedli so se, spili nekaj in poklepetali, nato pa so se razvrstili po mizah in vsak je z vsakim klepetal nekaj minut. Sproti so si naredili zapiske, s kom bi se še srečali in jih oddali organizatorki. Zdaj čakajo na dom rezultate. Ni bilo nobenega primitivizma, vsi na nivoju.
Samski, samska? Z Dogodki za Samske odkrijte priložnosti za nova …
http://www.dogodkizasamske.si/ – Posnetek
Si samski, samska? Dogodki za Samske – ponujamo priložnosti za nova spoznanja! Pridružite se nam tudi vi.
To je drugo, ne ona-on-
Forum je zaprt za komentiranje.