Najdi forum

LOCCITANE

Živjo!

Rada bi poizkusila njihove kreme, pa me zanima katere priporočate. Imam 27 let in imam mešano kožo, so obdobja ko je moja brada še vadno polna mozoljčkov.

lp

tudi jaz imam enako vprašanje; pa še to, da naj bi bila krema primerna za zimski čas…morda katera druga znamka??? 🙂

Priporočam ti oljčno kremo. Meni se zdi enkratna.

Za mešano kožo je idealna kolekcija Lavender Harvest. Več si poglej na http://www.loccitane.com

Kakšne so pa kaj cene teh izdelkov? Ali so tudi kvalitetni ali je to samo reklama? Kaj pa tonik pa čistilo za kožo se tudi da dobiti?

LP @

Cene so precej visoke, je pa to precej kvalitetna kozmetika. Kar se tonika in čistila tiče pa ne vem…

Afna, it kolekcije Sivka (Lavender) se dobi krema, tonik (lotion, ki deluje kot tonik), čistilni gel, maska, ki jo po potrebi uporabljaš vsak dan (po 5 min) ali enkrat tedensko (15 min), milo, itd.

Sicer si pa lahko vse ogledaš na strani http://www.loccitane.com, izberi francijo ali ZDA / VB (tam imajo opisane izdelke).

Sivkino kremo sem kupila sredi avgusta in sem dala zanjo 4817. Eno tubo (imajo samo eno velikost) sem porabila v pribl. 3 mesecih in pol, mazala pa sem se zjutraj in zvečer.

Aja, pa še to – kar se kvalitete tiče, jaz uporabljam samo L’occitane. Odkar sem ga odkrila (še repd leti v FR), sem povsem navdušena, je pa res, da nekaterim neka kozmetika ustreza nekaterim ne.

Kako zadovoljna sem, po najbrž pove tudi dejstvo, da sem za njihovo kremo za roke pripravljena dati 4800 sit, seveda pa ta krema potem traja in traja.

Tudi moje izkušnje z Loccitanom so več kot odlične. Sivkina krema je brez primerjave, kar se tiče podobnih krem namenjenih mešani in mastni koži. In mozoljčki dobesedno izginjajo! Šla sem v trgovino, dobila sem tri testerje, torej sem tri dni zjutraj in zvečer mazala svojo kožo in lahko vam povem, da sem nad rezultati več kot navdušena. In to le v treh dneh! Poleg tega pa sem kupila tudi sivkin kis, ki se ga nanaša lokalno, direktno na mozolj in tudi ta izdelek je fantastičen. Morda ta kozmetika res ne ustreza vsem, a mene je prepričala! Poizkusi z nekaj testerji in se prepričaj!

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close