Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style L’occitane

L’occitane

Zanima me, če od te blagovne znamke obstaja kakšen vlažilni in čvrstilni losjon za telo. Imam namreč zelo suho kožo…. Lepo je tudi, če ima kakšne blage bleščice, da koža mehko žari….

Živjo,

njihovo ponudbo si lahko ogledaš na eni izmed angleških ali francoskih podstrani na http://www.loccitane.com

Na slovenski podstrani je namreč naveden le uvoznik in prodajalec.

Za suho kožo imajo več vrst mleka za telo.

Jaz bi ti predlagala:

– Mleko za telo iz kolekcije z olivnim oljem (Recolte de l’Olive),
– Kremo za telo z medom (Recolte du Miel)
– še posebej pa bi ti priporočila mleko za telo s karitejevim maslom (iz kolekcije Soin au Karité).

Toliko na hitro, sicer se pa oglasi v njihovi trgovini, ti bodo z veseljem svetovali in ti dali tudi kak testerček (pa “časopis”, kjer si boš lahko prebrala o izdelkih tudi v slovenskem jeziku).
Nimajo pa (kolikor jaz vem) v ponudbi mleka z bleščicami.

Jaz njihove proizvode uporabljam že izpred časov, ko še niso imeli trgovine v Sloveniji in sem res zadovoljna. Cenovno res da ni med poceni kozmetiko, je pa zato toliko boljša.

Najboljša od vseh stvari se mi pa zdijo mila z delci rastlinskih delov (kao peeling) in kremi za roke in nogeiz karitejeve kolekcije.

ARTISTRY™ losjon za sijočo kožo ZF 15 s posebno svetlobno tehnologijo sijočih delcev ustvari na koži sijaj, omili videz drobnih gubic in koži dovede nujno potrebno vlago.

Če te zanima, mi javi (lahko na moj mail).

Lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close