lloret de mar-nujno
1. Nasvet.
Persen pomirja. Ne se tako razburjat, škoduje lepoti.
2. Vprašanje.
Ponovno prav prijazno in vljudno in potrpežljivo sprašujem, kaj vse je treba vložiti v potovanje, ki ga organizira agencija.
3. Še eno vprašanje, bolj teoretično.
Greste v kraj, kjer še niste bili in kjer mrgoli hotelov primerljive kategorije. Namesto v hotel Xyz vas bodo namestili v primerljiv hotel Zwq. Še v nobenem od teh hotelov niste bili in nobenega ne poznate od blizu, oba sta primerljive kategorije. Zakaj je potrebno tako razburjanje, če vas dajo v hotel z drugim imenom? A če vam agencija ne bi povedala imena hotela ampak samo kategorijo, bi bilo kaj boljše? Ali pa je mogoče glavni cilj in namen potovanja ravno in edino hotel?
Prijetno potovanje vam želim in čimveč užitkov v hotelu.
Ko se vrnete, bo pa prav zanimivo prebrati vaše izkušnje iz Španije. Pa ne samo o hotelu.
1. Persena sploh ne rabim.
2. Glede truda, ki ga je treba vložiti v to potovanje: kaj ne veš, da je treba iti do agencije:)))
3. Meni je čisto vseeno v kateri hotel me dajo, glavno, da imam streho nad glavo, če sem jo že plačala (verjetno tudi preplačala).
Pa lepe prvomajske praznike, kjerkoli že boste.
lp Majuška
ja ilirika ma 8 avtobusov!, vsaj tako so rekli na agenciji. pomislite kolk avtobusov majo pa potem še druge agencije…….v glavnem v lloretu bo pol slovenije:). pa poznam tut eno, k grejo na maturantski izlet zdej čez praznike v lloret. aja, kamenčki me sploh ne zanimajo (sej je mivka na plaži:)). persena tut jst ne rabim… pa sploh se nism razburjala zarad hotela, razburla sem se sele potem, ko je bojan zacel skromno deliti svoje mnenje na forumu. jst sm samo tko by the way vprašala kako to, da so zamenjali hotela.
vlaganje v potovanje: v bistvu sem misnla kolk smo se pregovarjal in kolk so nekateri družinski člani meni in moji mami požrl živcev, ker najprej niso hotl it, potem se je bilo treba pregovarjat, pa to in ono obljubit,…-to sm misnla s tem. sej verjetno se bo večini od vas vse to zdel brez veze, sam je full težko uskladit 5 različnih generacij, pa še 4 babe smo, kar je pa sploh groza:). ma sej verjetno se vam res zdi brez veze, to so pač čist navadne družinske bedarije, ki jih eni od vas poznajo, drugi pač ne, odvisno kolk ste si blizu in kolk ste številčni.
ej zakaj je pa agencija nam tolk komplicirala zarad teh sedežev, če na koncu sploh ne velja sedežni red?
no ja, sej je vseen, važn da se bomo mel fajn, pa da bomo mel lepo vreme, jst namreč že komaj čakam, da gremo,… pa pa Anja
Ja full nas bo tam. Za maturante vem da grejo 24.4….torej bodo z nami tm=) Drugač pa glede sedežnega reda ne vem,čeprov upam da velja….ker samo tako ne bo prišlo do kreganja kje bo kdo sedel,ampak se bo že takoj vsedel tam kjer se pač more. Drugač so pa bli na agenciji z nami fulll prjazni….so nam povedal vse kar nas zanima…Jst se tut že fulll veselim….sva z mami dons že vse nakupile kar bom mela sabo=) Uživite pa sigurn se vidmo na kakšnm party-u =)
ok, da se še jst spucam in zahvalim ta prijaznim:
sem bila na ilirikinem chatu in govorila z operatreko-TV je tudi v flamingu, ta zamenjva je bila anrejena pred kratkim.
Lianna, ja, upam, da se kaj vidimo, lahko ti pošljem mojo grozno slikco po mailu:))))
v agenciji bi bili tudi lahko malo bolj prijazni. težave so pa bile pri meni in očiju, ker …..zakaj vas pravzaprav ne briga, ne bi razlagala. in meni je pač glavno kakšen je hotel, če si bojanv to razlaga pač tako da me zanimajo barve tapet-ok, tut prov. bom prosila natakarja, če mi da kravato, da mu jo pošlejm, samo povej, katera barva ti ustreza>>>>:)))))))))
ja, komaj že čakam in se veselim vsega, sploh tega, da bom lahko šla v otroško zaro, da si bom kaj kupila, da bom vidla morje po dolgem cajtu, da bom lahko plavala v bazenu, da bom videla barcelono in bila nekje, kjer še nisem bila. znamenitosti me aznimajo, vendar v takšni meri, da se mal gor inn dol sprehodiš, ogledaš in greš po svoje, ne ap da pol dneva pretapkaš okrog in poslušaš dolgočasno zgodovino.
Nikki, tebi pa želim čim lepše počitnice in ……ah, optimizma imaš itak zadosti:)))))))))))))
vito, za persen se pa priporočam, če ga ne potrebuješ, ga namreč rabim ob prebiranju postov določenih osebkov-da mi od jeze in besa srce ne odpove(že tako imam težave)……:)))
ja, busov gre kar 8, …….
ej, a bodo maturantje SLUČAJNO v flamingu????? upam da ne……..
se poskušam tukajle na med over entu mal brzdat, ker je kar tare nesramnih ljudi, na drugem forumu, ki pa žal ni namenjen počitnicam, pa se prav nič ne kregamo….
samo, ko pa mi nekdo tolk ”plafon” dvigne, pol je pa konc….
Lianna, se slišva:))))))
lp,labella
Forum je zaprt za komentiranje.