lloret de mar-nujno
A gre kdo mogoče za prvi maj z iliriko v španijo? Mi smo danes v agenciji (smo se še kregal za sedeže v avtobusu) dobili obvestilo o avtobusu in sedežih, kjer piše, da so uspeli vse namestiti v hotel flamingo. In mi ni več nič jasno…nas so dali namreč ob plačilu in rezervaciji v don juan in smo bili s tem čisto zadovoljni, saj je ta hotel na prvi pogled malo boljši od flamingota. zdaj pa dobimo to obvestilo in ne vem a so nas prestavli al ne v drug hotel?! Ok, mogoče sem jaz blond, zato vprašam še vas. Ne vem, če ste ostali tudi že dobili ta obvestila, ker so jih mislim, da šele danes pošiljali.
Hey!
Sama sicer ne grem z Iliriko, ampak zgleda da majo agencije isto prakso. Tud nam so oni določili sedeže v busu, zapisani so na obvestilu, ki smo ga dobili včeraj. In tud nam so menjali hotel, ker so prejšnjega zaradi premalega obiska v tem času zaprli (za te praznike). Tak da ja, prav je, kar je zapisano na tem zadnjem obvestilu…
Lp
Ja jst grem z Iliriko v Španijo in sm dons dubla obvestilo. Vendar pa sem že prej vedela da bom v hotelu Flamingo,saj smo rezervirali med prvimi. Drugač mi je čist vredu. Veš verjetno je lažje da smo vsi v istem hotelu,sej gremo tut prek iste agencije. Drugač sm pa z sedeži zadovoljna….Zakaj te sploh tok mot da boš v hotelu Flamingo?
L.P
Labella, dovolj, da vem, da v življenju obstajajo resni problemi in da mi je “blond”, če te prebukirajo
Kot da je to konec sveta. Pač imaš pravico odpovedati potovanje in/ali iti z drugo agencijo.
Če je problem TV, se prostovoljno javim, da ji ga kupim in podarim, če bo potem zadovoljna insrečna v novem hotelu. Pogoj je, da ga nese s seboj.
lp
bv, prijazen..
ej bojan ti si prav nesramen, oprosti če me je taka malenkost vrgla iz tira – se zgodi. Ko bi ti vedel kaj vse smo vložili v ta izlet (ne mislim zdaj finančno), bi bil raje tiho. Pa da bi vedel kako so bili včeraj v iliriki nesramni in so nam danes komaj načečkali na kuverto naslov, menjave hotela pa sploh niso omenjali. Se pač obregnem tudi ob tako stvar. Če jih plačam morajo tudi narediti tako kot je treba! Sicer pa je meni vseeno kakšna je soba, hotel, natakar, kamenčki… grem pa na pot še s štirimi, ki jih imam najraje na svetu, včasih pa jih imam vrh glave – temu se reče družina in ti moji družinski člani imajo 100 in 1 željo, ki jo je potrebno uskladiti z ostalimi. Oprosti še enkrat, ker sem tako BLOND, se bom potrudila in ne bom več pisala na forum, da ne bom živcirala tebe in tebi podobne ljudi!!!!
Lianna: labella ti sporoča, da smo v busu št. 1. Drugače pa flamingo tv nima v sobi ampak ima samo skupno tv sobo, pa nima fena (ki je pri 4 ženskah z dolgimi lasmi ključnega pomena:), no pa še druge stvari so različne…
Ne gre se pa sedaj za to, kateri hotel ima tv in kateri ne, to smo samo omenile tako by the way, ker je fora tudi, da bomo tri v eni sobi (torej dodatno pomočno ležišče) in so sobe v don juanu baje full velike in bi nam tako prav prišla večja soba, kot pa manjša, da se niti premikat ne moreš oz. da lahko prideš do postelje samo tako, da splezaš preko druge ali kaj podobnega…
anja napisal:
> …….. Ko bi ti vedel kaj vse smo vložili v
> ta izlet (ne mislim zdaj finančno), ……..
No, tukajle pa stvar začenja tudi mene zanimati. Prav rad bi vedel, kaj vse (razen financ in da se ga udeležiš) je treba vložiti v izlet, ki ga organizira agencija. Žal teh izkušenj nimam in bom zelo vesel odgovora.
Sorry če bo tole zdejle mau grdo izpadl,sam sej fen boste mela pač sabo. V sobah boste pa tut bolj mau časa….tko ne se sekirat kolk bo prostora,ampak raj začni uživat oz. se veslit,ker se petek z veliko hitrostjo bliža in pol končno zaslužene počitnice. Drugače pa poklič na agencijo pa jih lepo praši zakaj so spremenil hotel,verjetno ti bodo povedal.
Pozdrav labello*….verjetno se tam kej vidmo=)
Ej Bojan – preveč si v vitovi družbi 🙂 Pa daj no :). Če je to za punco tak problem, bodi srečen zanjo – ko bodo začeli spraševat za najboljši prostor, od koder bi skočili v smrt, se pa zamisli :)).
Sicer pa…punca želi, kar je plačala …tudi razumljivo.
Da pa gre na dopust gledat TV …je pa manj razumljivo, ampak kolikor ljudi, tolikor čudi.
SPROSTI SE :)!
nikar si ne ženi k srcu 🙂 Bojan je drugače čisto OK fant, ampak še eden, ki včasih noče razumet žensk in rad malo pika :).
Ti na forumu kar ostani in vprašaj, karkoli te zanima – koristne nasvete upoštevaj, kar ti ne ugaja, pa prezri . ko se jeziš, škodiš le sebi, drugim pa daješ še večje veselje. Jaz jim ga ne privoščim :)).
Pojdi v Lloret, skušaj se imeti kar se da fino, v prihodnje pa pošteno razmisli, s katero agencijo boš šla, če sploh s katero. Potovanje v lastni režiji je res najboljše.
LEP DOPUST!
Ah, Nikki, kako si me lepo okarakterizirala. Da malo pika – to bi še preživel brez pripomb, konec koncev je res.
Ampak da noče razumeti žensk!
Nekdo je enkrat rekel približno takole
Ženska je večna skrivnost in samo moškemu ni žal energije in časa, da se ukvarja s tem, da bi jo razkril.
Moja pripomba – seveda neuspešno.
Sporočilo ni bilo namenjeno ženski, ampak tistemu, ki ima čas se ukvarjati s problemi o barvi tapet v hotelu, kamor gre. Če ti barva ne ugaja, greš drugam. Če ti za zajtrk slivova marmelada ne ugaja, greš drugam, kjer imajo češnjevo.
Še enkrat – srečen tisti, ki mu je tovrstni problem tako pomemben, da se z njim ukvarja.
To samo pomeni,da so ostali problemi, ki jkih ima, toliko manjši.
Ne špikanje žensk, to je bilo sporočilo posta. Drugače pa, Anja in Labella, uživajta na Lloretu, če sta si ga izbrali.
lp
bv
Opala, danes pa nisi ravno najboljše volje in za hec – tako kot zadnjič s copatki in podobno 🙂
No, saj tudi tebi nisem želela nič žalega. Tako in tako veš, da si srce.
Ampak ravno zaradi “barve tapet”, ki ji je ugajala v prejšnjem hotelu se je zdaj razjezila. Torej se je opravičeno razjezila :). In navsezadnje – agencije si tudi ne smejo dovolit pometat s strankami. Zakaj potem os katalogi, po katerih si izbirajo hotele? Drugič najboljše, da rečejo samo, da bi bili v Lloertu in pika :)….saj veš, da tako ne bi šlo.
Vsem pa želim lepe praznične dni :)!
ej zdej vas mam pa dost!!!!! brigajo me tapete, briga me tv, briga me natakar….v glavnem vse te stvari me sploh ne zanimajo oz. mi je za njih vseeno! gre se za princip! če zamenjajo hotel, naj me o tem obvestijo – prijaznost pa taka. in čist tko by the way: prvič grem z agencijo nekam, ker si raje sama uredim vse, ker pa to pot nismo imeli časa za takšna in podobna urejanja, smo se odločili, da gremo za spremembo enkrat z agencijo, ker nam tako ni treba skrbet za nobeno stvar, razen da pridemo pravočasno na avtobus. sm pa šla v lastni režiji že marsikam drugam (london, istanbul,…) in ne bi za noben denar teh izkušenj in vtisov zamenjala za potovanje z agencijo.
in ta tema je bila narejena za tiste, ki dejansko potujejo v lloret tako kot mi in ne za vsa ostala nepotrebna mnenja in pripombe (očitno je nekaterim res dolgčas)!
Ojla, jaz grem tud z iliriko v Lloret. Sam za opozorilo Anja. Men so v Iliriki pri Nami povedal, da sedežni red naj ne bi veljal naj pa vprašamo še vodiča, ki bo na našem busu. Glede menjave hotelov pa ne vem kaj dosti, ker sem že od vsega začetka v Flamingu. Sicer bomo pa že preživel teh nekaj dni, ker nas itak ne bo veliko v Lloretu.
Forum je zaprt za komentiranje.