Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljudmila Novak

Ljudmila Novak

Mogoče pa dobimo predsednico države. Resna, uglajena, strpna ženska, ki se spozna na politične mahinacije in se drži striptno svojih načel.

Mogoče pa postane ona predsednica države, vendar prav nekateri člani NSI -Njene stranke, je ne marajo.

Ne bi bila slaba izbira. Za razliko od sedanjega “predsednika”, ima stalisca. Je tudi za razliko od mnogih politikov in politikantov, uglajena. Lahko bi ugled politikov malo dvignila. Z instagrami in peko piskotov ga pa tezko.

Odgovor na objavo uporabnika
8vv m, 14.11.2021 ob 13:08

Ne bi bila slaba izbira. Za razliko od sedanjega “predsednika”, ima stalisca. Je tudi za razliko od mnogih politikov in politikantov, uglajena. Lahko bi ugled politikov malo dvignila. Z instagrami in peko piskotov ga pa tezko.

Podpisem.

Ne mara Janeza Janše in “njegovih” twitow.

Novoslovenci jo zaradi tega odklanjajo in obsojajo.

Men je pa prav natipaticna! Tko hoce bit nacelna, da je ze prav neokusno. Prozorne fore…jest ne kupim.

Kler, tisti iz Nove Slovenije, ki so trdni klerikalci in odklanjajo vse, kar ni povezano s klerikalizmom, niti nočejo slišati da obstaja tudi liberalni sloj v demokraciji ampak vse povezujejo s komunizmom.

Ima svobodo duha, vendar jo bodo njeni, zapriseženi desničarji, otunkali.

Že če ni pristašica neonacizma, je stokrat boljša, kot ostali desničarji, ki se klanjajo Hitlerju.

Ne maram tistih okostenelih klerov, ki vidijo v vsem svobodomiselnem samo komunizem.

Po moje naredi boljše, da se upokoji in koketira s svojimi DEVETIMI vnuki.

Pahor No.2.

Tudi njo so poslali v evropski parlament… da so se jo končno rešili. ?

to je vse O.K. kar praviš. Samo glavne lastnosti nima, ki je pa zeloo pomembna.

mal sem pokukal na POP TV. Me ne zanima. Rajši gledam Veličastnih 7 Pa čeprav že 3

Je močna, ponosna, avtoritativna, težko prenaša poraze, ne zna biti skromna in ne ponižna.

Bi jo izbrala za predsednico.

Podmladek NSI je ne mara, ker so usmerjeni tako, da se klanjajo velikemu JJ.

Moram reci, da se nikdar nidem pomisljsla o NSi… in gledam zdaj ponovitev Ljudmile.

Nekatere stvari so ki jih jaz ne oddobravam, nacelna je dovolj in se zavzema za dobro Slovenije in bodoce rodove.

Morda je res edina, ki bi lahko nastopila proti zdajsnjim kandidatom, saj je stara macka na tem parketu, ki bi mu bila kos.

Ne strinjam se z ekstremi, ki navadno ne vodijo k nicemur dobremu…

Morda bi res Ljudmila bila primerna kandidatka… pa da se ustavi ta korupcuja in izcrpavanje Slovenije.

Dobra bi mi bila tudi Bulčeva…

Pač vsak, ki je načelen in ima mocno integriteto in mu je mar slovenskega naroda in slovenske zemlje

Malo me spominja na Merklco

O ja, to je prava vzornica nasim politikom! Vsec mi je, ker je direktna, samokritična, nikoli vpletena v sumljive posle, ima pravo  izobrazbo, kar pa nasim voditeljem manjka, predvsem samokriticnosti!

Kako ste otročji in naivni. Ona bo ustavila korupcijo in izčrpavanje? Na kakšen način pa? Predsednik republike je prazna funkcija, za katero je vseeno, če je ne bi bilo.

Ta ženska bi bila prav v redu za predsednico. Sem takoj za.

P.S. Kje in kdaj je bila ta oddaja z njo, ki jo omenjate?

ne pozabit nsi ni samo ljutamila, je tudi toninček in njegovi kamerati

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a148, 14.11.2021 ob 14:12

ne pozabit nsi ni samo ljutamila, je tudi toninček in njegovi kamerati

JA to pa res

In kaj pri nas predsednik države lahko naredi? Kot pravi Desperadojka, prazna funkcija.

Novinar Uroš je zadel v polno, ima take goste, ki jih komaj čakamo, znani a vendar neznani in z njegovim povpraševanjem, dobimo tudi nekoliko drugačno sliko kot smo jo imeli do sedaj, tudi dopolnjeno.

Pravi čas za tako oddajo, pravi voditelj, pravi gostje, vsak je bolj zanimiv.

Je močna, ponosna, avtoritativna, težko prenaša poraze, ne zna biti skromna in ne ponižna.

Bi jo izbrala za predsednico.

Podmladek NSI je ne mara, ker so usmerjeni tako, da se klanjajo velikemu JJ.

Načelna in ne popušča v svojih prepričanjih.

Podmladek NSI pa je orodje v rokah velikegaa BOSS-a in se mu klanja. Prodajajo načela za ljubi kruhek-beri za dobro plačane službe.

Za tistih nekaj predsedniških fotošopingov na leto je povsem vseeno, koliko je kdo močan, ponosen, avtoritativen in kaj vem kakšen ali kakšna. Važno je, da na fotografijah ni pomečkan(a) ali škrbast(a), ostalih skrbi pa tako nima.

A bi tudi uveljavila prepoved splava? Najbrz…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close