Ljudje zbudite se resno vam pravim
Ljudje, ki še vedno verjamete, da tujce,ki vodijo korporacije za katere je že znano, da jim je bilo dokazano škodovanje ljudem skrbi za vašo dobrobit, čas bi bil, da se zbudite iz globokega sna.
Tisti, ki še vedno verjamete, da isti politiki, ki jih lahko gledamo po tv že več desetletij in niso odstranili problemov v vašem življenju ampak jih imate še več po njihovem delu, čas je da se zbudite iz globokega sna.
Učitelji, ki se ne zavedajo pravne fikcije pod katero delujejo, ki se ne zavedajo pravne fikcije, ki se je ustvarila ob njihovem rojstvu, da jih zasužnji, vaših otrok ne bodo naučili tistega, kar bi za otrokovo dobro bilo dobro, da ve.
Vlade, ki izkoriščajo vaše pravne fikcije, da jim nalagajo nehumane zahteve niso dobre vlade za vas-nas niti dobre vlade ne bodo zahtevale od vas-nas, da v svobodni deželi plačate,plačujemo svoje življenje njim.
Svoboda ne pomeni, da si jo moral plačati, da jo imaš in se nekomu podrediti ampak je svoboda to, da ni plačila v svobodi in ni podrejanja v njej drugemu. Podrejanje v svobodi nekomu je lastna odločitev in ne sme biti na silo dosežena.
Zasužnjili so ljudi s pravnimi fikcijami, umetnim vrednotenjem, ki ustreza samo nekaterim drugim pa ne. Zasužnjili so ljudi s programiranjem v šolah, kjer se učijo točno določena znanja in se učijo po programu,ki pa ne dovoljuje ljudskega zanimanja in radovednosti v vsej njeni širini.
Ljudje, ki se ne zbudite prav tako počnete krivico drugim, saj nastopate iz pravnih fikcij vsakodnevno v svojem življenju in delujete v službah, ki zahtevajo delovanje pravnih fikcij in le te zaposlujejo. Ne podpirajo in ne priznavajo pa te službe, človečnosti, humanosti, ljudskosti, saj ljudje niso pravna fikcija in ji niso podrejeni, zato se tudi ne more nanašati na njih.
Z delovanjem v teh službah , ki odločajo o človekovem življenju tako množic,kot posameznikov se postavljate v vlogo sodnika njim in za kreatorja njihovega življenja in poteka le tega. Njim samim pa kreacijo,ki je resnična in njihova in samo njih življenje, ki jim pripada ne dopuščate, da ga živijo,kot jim je dano.
Prekletstvo, ki ga zase nočete sami ga ustvarjate in sami ste drugim to. Ne zavedate se, da ste, zato zbudite se v pravem smislu in iščite ter sledite resnici in ne neresnicam ter izmišljotinam, ki zavajajo tako vas kot druge.
Če vaša služba od vas zahteva, da sodite drugemu človeku opustite tako službo in si morda najdite tako, ki mu resnično pomaga in ne samo navidezno. Vaše službe in vaše delo, ki ni pravo se ne bodo štele niti delo, ki ga boste opravili, ker je lažno in dobremu ne sledi niti ga ne rodi. Plačilo prejmete v denarju, ki nima duše, v vrednosti, ki nima duše in takšno plačilo je le začasno plačilo.
Ko nekomu storite dobro, duša opazi in dušno plačilo ji pripada.
Zato vas tisti, kateremu dobro storite ne pozabi kar tako. Njegova duša je prepoznala vaše delo in vas pomni.
Tisti,ki pa vas plača za storjeno v denarju pa je plačal vse in plačila po duši za to delo ne bo.
Vem, da vam dušne filozofije mnogim niso všeč pa vseeno povem.
Tudi, če sedaj dušnih temeljev ne razumete pa razumite temelje na katerih sedaj družbeni pravni sistemi slonijo. Ampak ne način, kot so vam drugi razlagali ampak na način, kot vam jaz razlagam.
Vzemite si čas in spoznajte, kaj je pravna fikcija in kaj s tisto pravno fikcijo nekdo lahko počne, če si jo lasti.
Kaj lahko ti storiš v svojih mislih z izmišljenim bitjem,ki obstaja le v tvojih mislih?
Kaj lahko storiš, če v trenutku, ko si jezen, sovražno naravnan bi lahko storil tistemu namišljenemu bitju v mislih?
Tako,kot ti lahko storiš tistemu omenjenemu bitju, tako država lahko stori s tabo, če se ti poistovetiš s pravno fikcijo, figuro, ki jo v življenju na kakem področju igraš. Naj bo to službeno ali privatno življenje.
Zbudite se prosim,postajam utrujen.
Tujci so problem, vendar še večji problem so prodani domači parlamentarci, ki počenjajo zločin v imenu lažnega kvazi, interesa preživetja nacije. Vse za dosego cilja 46 glasov za koalicijo, vse ostalo je nepomembno. Narod zbudi se, v kolikor imaš še minimum volje, empatije in želje za preživetjem. Zbudi se dokler ne bo prepozno!
Darmun blesavi, 26.08.2021 ob 22:58
Ja, težko je, ko ti nekdo postavi ogledalo, a? Uboga mati, ki ti daje vso ljubezen tega sveta, ti ji pa vračaš na tak način.
Ne, težko je gledati nekega kretena ki že celo leto gnjavi in je žalil na tak način, da mi je žalil umrlega očeta da je crknil, da je lepil mojo sliko, ki jo je ukradel in nanjo pisal svoje blodnje ter žalil mene s tem pa celo mojo družino. Težko je gledati nekoga, ki mojo mamo ima za ubogo in jo z ubogo zmerja pa ob tem nima pojma kako se jst preživljam, zakaj sem tam kjer sem itd. Zelo napačne informacije ob enem pa zelo žleht, tako žleht , tako pokvarjen da bi zagotovo šel jst sedet za kako leto če bi te dobil v roke ali pa če bi mogoče takrat če sem te že kdaj nalomu, bi te polomu za cel lajf. Ker lahko bi te prijavil te tožil že dlje časa nazaj in vse, ki ste to počeli in na pravni način. Ampak smatram, da življenje preizkuša in nekoč bo že dalo šanso, še vedno je, da se iz oči srečava in takrat se ne boš skrival za Ip jem. Tudi če si kje blizu ne skrbi, kajti mene to ne gane, vem samo, da ko boš prišel na mino bom pripravljen pa tudi sto let star. Ti si si sodbo podpisal jaz si jo bom pa s teboj, če bo potrebno.
In spet misli da je vse samo en in isti človek. Očeta umrlega ti omenil nisem nikoli, sem te pa označil za majmuna, ker si omejen. Omejeno razmišljanje imaš. Ne samo da si ignorant, neumen si. Ne znaš razmišljati, to ni žalitev, to je dejstvo. Tako kot ni nikakršna žalitev to da je tvoja mama uboga, kvečjemu pohvala je to zanjo, da te ni našutirala iz bajte ene 15 let nazaj že. Namesto, da tu pametuješ na nek infantilen način, bi lahko kaj naredil da njej olajšaš življenje.
Ampak itak vemo kaj bo. V službo hodit je težko, iz kruha drek delat na tuj račun je pa lahko.
Darmun blesavi, 27.08.2021 ob 00:05
In spet misli da je vse samo en in isti človek. Očeta umrlega ti omenil nisem nikoli, sem te pa označil za majmuna, ker si omejen. Omejeno razmišljanje imaš. Ne samo da si ignorant, neumen si. Ne znaš razmišljati, to ni žalitev, to je dejstvo. Tako kot ni nikakršna žalitev to da je tvoja mama uboga, kvečjemu pohvala je to zanjo, da te ni našutirala iz bajte ene 15 let nazaj že. Namesto, da tu pametuješ na nek infantilen način, bi lahko kaj naredil da njej olajšaš življenje.
Ampak itak vemo kaj bo. V službo hodit je težko, iz kruha drek delat na tuj račun je pa lahko.
Na jeziku močno zna biti vsako tele.
Kok enga nakladanja. Kako se ti da? Men se po prvem odstavku sploh ni dal več brat. A ne bi rajš napisal knjige in ji dal naslov: Resnica o korporacijah v ozadju, ki krojijo naša življenja. Ziher bi šla za med. Sam ne tok filozofirat, bolj poljudno piši in bolj zanimivo. Ne nekih dvoumnih in nerazumljivih klobas.
samo vprašam, 27.08.2021 ob 01:02
Kok enga nakladanja. Kako se ti da? Men se po prvem odstavku sploh ni dal več brat. A ne bi rajš napisal knjige in ji dal naslov: Resnica o korporacijah v ozadju, ki krojijo naša življenja. Ziher bi šla za med. Sam ne tok filozofirat, bolj poljudno piši in bolj zanimivo. Ne nekih dvoumnih in nerazumljivih klobas.
Čisto razumljivo, če v besedah vidiš klobase. Verjetno si lačno v želodcu in ne radovedno za znanje.
Morda bo boljši naslov zate mesar, kot pa forum.
Forum je zaprt za komentiranje.