Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljudje so slabši od živali

Ljudje so slabši od živali

Ogromno je hinavcev, ki se  tretirajo za okoljevarstveno usmerjene, hkrati pa so povsem potrošniško odvisni, materiakistično zasičeni. Družbeni status in preseravanje z dragimi avtomobili, eko hišami. Zelo hinavsko. Podpiraš kapitalizem na veliko in zraven modruješ o okolju. Ne me basat. Budale. Za njihovo razvajeno rit, trpijo države tretjega sveta, otroci………. Vsak dan v šoping. Hahaha

Kaj imajo sedaj živali s tem?

Odgovor na objavo uporabnika
Razočarana, 22.05.2021 ob 13:26

Ogromno je hinavcev, ki se  tretirajo za okoljevarstveno usmerjene, hkrati pa so povsem potrošniško odvisni, materiakistično zasičeni. Družbeni status in preseravanje z dragimi avtomobili, eko hišami. Zelo hinavsko. Podpiraš kapitalizem na veliko in zraven modruješ o okolju. Ne me basat. Budale. Za njihovo razvajeno rit, trpijo države tretjega sveta, otroci………. Vsak dan v šoping. Hahaha

Tudi to da včasih ti je hladilnik, pralni stroj delal 20 let, sedaj pa do konca garancije, nadomestni del pa stane 1/2 novega stroja ni nič eko in nič CO2 učinkovito. In vsak potem kupi novo. To je sistem, ki včasih eno govori, drugo dela. Spodbuja potrošništvo hkrati pa govori o nizkih vrednostih CO2. Ne gre.

Glede aparatur se tako ve, da jih namensko programirajo, da crknejo v času, ko poteče garancija, denar mora krožiti. Vsi pa podpiramo kapitalizem s svojim prispevkom.

Moderator živali so manj hinavske.

Ja, res…. kaj imajo živali s tem?? Kako “slabši od živali”? Kakšna bedasta izjava…

To je dodatek, da lahko najbolj zabiti sploh kaj komentirate.

To, da smo slabsi od zivali.. Ni pa res nic novega 🙂

Se pa najdejo tudi dobri ljudje, redko, ampak se…

Vsak po svoje.. Jaz imam cisto vest.

dolgo si rabila

Madona, no… živali niso nič kaj posebej slabe, ljudje pa tudi ne. S(m)o samo nepremišljeni, pogosto neumnni in podlegajoči zelo osnovnim nagonom.

To dejstvo – pa tudi če napisano tako, kot si napisala sama – odrasel človek ugotovi tam nekje ob koncu najstniških let.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close