Ljudje so kruti
Bila sem mlada, neumna in naivna. Očitno mi je šlo predobro. In ker mi je šlo tako dobro, so mi drug za drugim začeli vleči “stvari” iz rok. Pa mi jih ne bi, če bi se zavedala, kaj to sploh pomeni.
Po 20 letih odraslosti pa sem spoznala, da sem ob čisto vse, kar sem imela (ali pa samo, da nisem napredovala). In spoznala sem, da so ljudje v bistvu kruti. Da so naivni bili že tisočkrat nategnjeni, kot jaz, ali pa so na pokopališču in da zato zastonj pričakujem kakršnokoli pomoč. Razen če seveda lahko duhovi pomagajo. Hecno, dejansko bi mi radi pomagali, pa imajo ljudje tako zakrknjena srca, da jim ne uspe. Hudič, hudič, črn, vroč, zloben je očitno dobil zalet v tej državi. Pohlepa na kupe, foušija, ljubosumje in žlehtnoba….
Dela zame ni, ampak čisto vsak hudič bo pa takoj dobil delo….
ma debili krokodili nekrofili pedofili… u name it hodijo po tem svetu
ludnica stari…
sploh nobenmu ne bit naklonjen/a… to neko prijateljevanje sklapanje itd je eno velko duhovno ranjavanje.. goni sve u pm
piše
O vjernici, za prisne prijatelje uzimajte samo svoje, ostali vam samo propast žele: jedva čekaju da muka dopadnete, mržnja izbija iz njihovih usta, a još je gore ono što kriju njihova prsa. Mi vam iznosimo dokaze, ako pameti imate.
akdove, 20.05.2021 ob 23:57
Bila sem mlada, neumna in naivna. Očitno mi je šlo predobro. In ker mi je šlo tako dobro, so mi drug za drugim začeli vleči “stvari” iz rok. Pa mi jih ne bi, če bi se zavedala, kaj to sploh pomeni.
Po 20 letih odraslosti pa sem spoznala, da sem ob čisto vse, kar sem imela (ali pa samo, da nisem napredovala). In spoznala sem, da so ljudje v bistvu kruti. Da so naivni bili že tisočkrat nategnjeni, kot jaz, ali pa so na pokopališču in da zato zastonj pričakujem kakršnokoli pomoč. Razen če seveda lahko duhovi pomagajo. Hecno, dejansko bi mi radi pomagali, pa imajo ljudje tako zakrknjena srca, da jim ne uspe. Hudič, hudič, črn, vroč, zloben je očitno dobil zalet v tej državi. Pohlepa na kupe, foušija, ljubosumje in žlehtnoba….
Dela zame ni, ampak čisto vsak hudič bo pa takoj dobil delo….
Dela je veliko, še več ga bo; služb res ne-menda je takšna prognoza prihodnosti. Kakšno pomoč pričakuješ od drugih?
Forum je zaprt za komentiranje.