Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljudje NISO

Ljudje NISO

Da bo še bol jasno.

Obstaja, verjem, sam ne preveč, da ne boš razočarana od ostalih. Dokler ga ne srečaš, bolje da verjameš, da jih nji.

Jebeš navado pa “normal”.

nikol ne bom vedla 🙂

nikol ne bom vedla :)[/quote]

NEVER SAY NEVER

🙂

če obstajajo so tko redki, da jih bom premal sprobala, da bi kerga srečala… zdej pa še sploh sprobavat ne smem :)))

Aja pa sploh ni treba sprobavat. Ko enkrat zveš foro ga prepoznaš takoj, 1-2 vprašanja pa veš točn a je tak al ni v postelji, ni treba testirat 🙂 Tko k pozanvalec takoj zve kera je frigidna etc.. 🙂

Če bi se to zavedal bi blo dost manj problemov. Tko pa stalno prepiri pa “testiranja” kok je ženskam denar (ne)pomemben a veš 🙂 Tko bog ne daj , da ženska reče tipu, da ga je vzela tudi zaradi denarja, četudi je bilo to 5% . Je takoj kurba, pleharca, putana, ne ve kaj je ljubezen etc… 🙂 Super scena je v Wall Street 1987 k mu ženska razloži, da pač ne misli životarit zato k ma on ene daddy issues pa egotrip fore.. je pa čist znoru. Ženska je bla čist realna pa poštena. On pa je pa čist ven padel, je mislu da je izključno na gumijasto faco dubu pa magičnega tiča.[/quote]

Moji je vseeno, če sem milijonar ali pa revež, glavno, da me ima. 🙂 Če te ima ženska rada, ji je to bolj ali manj nepomembno. In takšne ženske so zlate ženske. 😉 Tip ženske “lepolaska” čakajo ločitve, če bi zaplula v resno zvezo, ali pa pa sem ter tja poročeni moški, kakor sedaj, na stara leta pa ji bodo najbrž delale družbo mačke namesto moških. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close