Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljudje naši božji, precepimo se

Ljudje naši božji, precepimo se

Prosim vas, vsak dan molim pri bogu, da naj se ta greh, ki se dogaja nad nami, že enkrat konča. Molim vsak dan. Prosim vas, cepite se, prosim vas moji ljudje. Bog vas varuje.

Pater noster, qui es in caelis
Sanctificetur nomen tuum;
Adveniat regnum tuum.
Fiat voluntas tua
Sicut in caelo et in terra
Panem nostrum quotidianum da nobis hodie.
Et dimitte nobis debita nostra,
Sicut et nos dimittimus debitoribus nostris.
Et ne nos inducas in tentationem;
Sed libera nos a malo.
Amen.

Ne, ne.

Bog ne posiljuje s cepivi in cepljenjem.

Ne zavajaj.

Bog zagovarja svobodno voljo, ne posiljevanje.

Slep slepega vodi.

Cepivo ni resitev.

Psihiatri bi jih mogli cepit, da nehajo shizofreno noret.

Jaz tud vsak dan molim, da se ta mora neha. Da ljudje ohranijo zdravo pamet. Da naj se cepi kdor se hoče, ne pa da prisiljujejo z pritiki ukrepov k cepljenju, zlasti otrok, saj je cepivo v testni dobi.

Odgovor na objavo uporabnika
jezus naš varuh, 16.09.2021 ob 10:41

Prosim vas, vsak dan molim pri bogu, da naj se ta greh, ki se dogaja nad nami, že enkrat konča. Molim vsak dan. Prosim vas, cepite se, prosim vas moji ljudje. Bog vas varuje.

Pater noster, qui es in caelis
Sanctificetur nomen tuum;
Adveniat regnum tuum.
Fiat voluntas tua
Sicut in caelo et in terra
Panem nostrum quotidianum da nobis hodie.
Et dimitte nobis debita nostra,
Sicut et nos dimittimus debitoribus nostris.
Et ne nos inducas in tentationem;
Sed libera nos a malo.
Amen.

ZAKAJ ŽE????? ker si ti ovčka, moramo biti še ostali??? odločen NE! Jaz se ne cepim s strupi!

Bog je proti vsakemu vsiljenemu, ali nedovoljenemu posegu, v telo! Pametnemu dovolj!

Ti pa verna hlih nisi, odpri malo SP .

ADajnooo, 16.09.2021 ob 11:03

Ti pa verna hlih nisi, odpri malo SP .

Za avtorico.

Šnelca_783, 16.09.2021 ob 10:46

Ne, ne.

Bog ne posiljuje s cepivi in cepljenjem.

Ne zavajaj.

Bog zagovarja svobodno voljo, ne posiljevanje.

Slep slepega vodi.

Cepivo ni resitev.

Psihiatri bi jih mogli cepit, da nehajo shizofreno noret.

Sam obstoj boga bi negiral svobodno voljo. Raje pojdi ovohavat svoj hipohonderski plin.

Za bozjo voljo, zakaj ze.

Lažeš shizofrena, 16.09.2021 ob 11:31

Sam obstoj boga bi negiral svobodno voljo. Raje pojdi ovohavat svoj hipohonderski plin.

Hipohonderski plin?

Reci to nasim krajanom, te bo hitli dirita v Badasevico, pa al krepaj al mulaj. Bi ti rekli.?

Vabljen-a, pridi tect ob tem plinu. Ko pades s kolesa ali med tekom, pa bos covid pozitivna.

Malo novice beri in tv glej, to so kemicni strupi jedkega in vnetljivega plina.

Sprehodi se od Tomosa do Agrarije. Ce bos zmogla brez gas maske. Posledice pa se bodo videle cez cas.

Aja, v vodi ni rib, ne rack…

Predlagam da gasilci naredijo zasip pred izlivom reke v morje in izcrpajo to vodo ven. Druge resitve ne vidim!

S problemom se nocejo vec ukvarjat.

Strupena oseba si brez prisotnega plina.

ljudje božji, sprejmite te klofute, da vam bo lepo

Anticepilci s svetim verovanjem v EN članek enega “strokovnjaka” in ignoriranjem deset tisoče drugih, me spominja na kristjane, ki sveto verjamejo ENI knjigi in ignorirajo na miljone drugih.

Sem cepljena in nisem verna, ampak tudi jaz lahko vam, krščenim vsiljevalcem cepiva, nekaj navedem: Sancta Maria, Mater Dei, ora pro nobis pecatoribus, nunc et in hora mortis nostrae!

Bi bilo dobro, ko bi si to toliko časa ponavljali, da bi razumeli!

PS: Navedek je iz molitve Ave Maria, pomeni pa: Sveta Marija, mati božja, moli za nas grešnike zdaj in ob naši smrtni uri.

Amticepilci bodo lahko samo še ovce pasli na svojem hribu.  V civilizaciji nimajo kaj iskati.

Nikoli nisem bral, da bi Jezus pozival ljudi na cepljenje ali da bi se strinjal s tem.

Darwin567, 16.09.2021 ob 12:31

Nikoli nisem bral, da bi Jezus pozival ljudi na cepljenje ali da bi se strinjal s tem.

ker v jezusovih časih ni bilo cepljenja!

zato150, 16.09.2021 ob 12:35

ker v jezusovih časih ni bilo cepljenja!

To je prevelik zalogaj za Darmuna. On misli da vse pade z neba, voda pa z roba zemlje.

Sveto Pismo piše tako o začetku kot o koncu ter vmesnem času.

Cepljenje omenjeno nikjer. Edino kar naj bi se po meni znano povezovalo s cepljenjem je žig zveri, ta pa vsekakor ni opisan,kot nekaj dobrega za človeka ampak obratno od tega.

Anonimno 7582, 16.09.2021 ob 12:00

Anticepilci s svetim verovanjem v EN članek enega “strokovnjaka” in ignoriranjem deset tisoče drugih, me spominja na kristjane, ki sveto verjamejo ENI knjigi in ignorirajo na miljone drugih.

Zelo omejeno razmislanje! Clankov in intervjujev je ogromno, nekateri se so na netu, druge pa pridno brisejo, brisejo komentarje in blokirajo uporabnike( Youtube, FB,razni portali,…). Verjamem, da veliko drzavljanov ne zna  niti uporabljati Googla za lastne raziskave in le slepo verjamejo novicam katere jim mece ven na FB-ju. Marsikateri clanki in videi so v anglescini, katera pa je starejsim spanska vas.

To kar pa razlagas le o enem clanku bi pa lahko primerjali z nasimi uradnimi mediji, ki predstavljajo le ENO resnico, nasprotnikov in skeptikov niti ne vkljucijo v debate, tako, da isti gledalci vidijo in lahko verjamejo le ENO resnico!

Pa zato papež.

Jaz se  ne bom nikoli.Sem zdrava oseba in si ne mislim porušiti imunskega sistema in ne vem kaj še vse.  kdor se boji naj se cepi nas pa pusti na miru.

Emey, 16.09.2021 ob 12:19

Amticepilci bodo lahko samo še ovce pasli na svojem hribu.  V civilizaciji nimajo kaj iskati.

Pa saj je dokazano,da se vi lahko tudi okužite.

In vi,ki ste se cepili se zato tudi bolj sproščeno obnašate in s tem  tudi več okužb

seveda se lahko okužiš cepljen, tudi jaz sem se. Je pa bila moja okužba razen izgube vonja in okusa milina ter dopust v primerjavi z mojimi necepljenimi sorodniki, znanci

quote id=”22366033″][/quote]

Bog je človeku dal svobodno voljo.

Ker pa imate debili fašistični jajota za boga, je potem to res, da obstoj boga negira svobodno voljo. Ker ste debili popolni jajotovi hlapci in ker v fašizmu ni svobodne volje. Obstaja le volja diktatorja, ki je za vas debile bog.

vasjjjja, 16.09.2021 ob 13:01

seveda se lahko okužiš cepljen, tudi jaz sem se. Je pa bila moja okužba razen izgube vonja in okusa milina ter dopust v primerjavi z mojimi necepljenimi sorodniki, znanci

No pri tebi mogoče že.Vem pa za primere ko je bilo drugače.In ne izmišljujem si nimam potrebe po tem.

Samo povem.Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close