Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljudje, ki imajo res pestro življenje

Ljudje, ki imajo res pestro življenje

Haha….

tvojo temo morva oživit nekak čuješ… daj predloge… Sadnega so nam banali ker je prekul 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja sm vidla da je šu v BANovce 🙁

Pa lih hotla sm mu pisat kje je, kakšne so koordinate pa sem se pol spomnla da potem bi se hvalil se cel tedenin metu naprej da mu je pisala Exotic in blablabla 😀

torej Kranjska gora v nedeljo, yes or no? Jutri se pa smuča na Cerknem…tista s crkovino na glavi – that would be me 😀

Matkic, vi mate se pustovanje a ne?

no dej ce si zvest uporabnik Partisa te prosim da glasujes za masko pod #5 namreč pršla sm v top5 z lastno kreacijo, zažigale so opice haha today is my lucky day;)ampak zmaguje pa ena bejba,ma sm vedla da miške pa nune pa to bl pali za lajke hahahaha..ehhh

A so v minicah? 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ni več pustovanja… v sredo se je začel 40 dnevni ”post” (kao) do Velike noči 😉

Bom glasoval za Masko pot 5 evo samo za tebe exotic 😉 (done) 😛

Samo lahko bi mela kako minico da pokažeš če maš seksi noge 😀 Bi ziher dobla več glasov 😀

Kaj takega 😛

[img]http://www.purecostumes.com/mm5/graphics/00000001/G8800_full_1.jpg[/img]

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Včeraj pozno zvečer se mi je zgodilo nekaj zelo lepega…zgodba bo danes imela dnevno nadaljevanje..

Mislim, da sem se prav spravil k stvari. Punca je pa vau. Vizualno itak, karakterno pa imam tudi super filing.

Go go 😀

Šmrk…šmrk… Sovražim jo. Ta punca mi je bila že od nekdaj antipatična. :))

Držim pesti, Specialac !

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ampak pazi, danes je pust, dan ko maske padejo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ampak pazi, danes je pust, dan ko maske padejo. :))[/quote]

Pust? Pusta je blo konec v Sredo Marko…. Oziroma v Torek večer.

Človek, kolk se mi ti smiliš.

Samo lahko bi mela kako minico da pokažeš če maš seksi noge 😀 Bi ziher dobla več glasov 😀

Kaj takega 😛

[img]http://www.purecostumes.com/mm5/graphics/00000001/G8800_full_1.jpg[/img][/quote]

Haha hvala za glas! Moje opice so ble 3. tko da upload sm pokasirala in majcko ^^

Opice so bile sobota varjanta ker je sledilo zjutri smucanje, glavno v torek sm mela pa vse nastudiran za babji odklop, narocila prek neta, nastudirala mejkap.
Priznam, podlegla sm tej euforiji, ena je bila z minico ker sm bla slovenska katy perry ker je moj usekan nanjo. Tko da priznam, kriva sm 😀 z njo bi zihr dobila vec glasov ampak bi se pa tut cist prevec izpostavla (minus) 😀

in Matkic, je tebe tvoja vcer kej fajn zmucla za mucenike? 😀

Mam pa Sadnega na sumu da je se vedno preoblecen v maskare in sicer tuki gor kot lynks_ or smth ker mim njegovga nacina pisanja in vmes mal po anglesko se nemore it.
Pa se posebne detek.zilice nism rabla vklopt, samo en post sm rabla vidt in je to to. haha

Awwwww Marko spec.sigurno…….

Kaj takega 😛

[img]http://www.purecostumes.com/mm5/graphics/00000001/G8800_full_1.jpg[/img][/quote]

Haha hvala za glas! Moje opice so ble 3. tko da upload sm pokasirala in majcko ^^

Opice so bile sobota varjanta ker je sledilo zjutri smucanje, glavno v torek sm mela pa vse nastudiran za babji odklop, narocila prek neta, nastudirala mejkap.
Priznam, podlegla sm tej euforiji, ena je bila z minico ker sm bla slovenska katy perry ker je moj usekan nanjo. Tko da priznam, kriva sm 😀 z njo bi zihr dobila vec glasov ampak bi se pa tut cist prevec izpostavla (minus) 😀

in Matkic, je tebe tvoja vcer kej fajn zmucla za mucenike? 😀

Mam pa Sadnega na sumu da je se vedno preoblecen v maskare in sicer tuki gor kot lynks_ or smth ker mim njegovga nacina pisanja in vmes mal po anglesko se nemore it.
Pa se posebne detek.zilice nism rabla vklopt, samo en post sm rabla vidt in je to to. haha[/quote]

Za mucenike sem uzival sam v miru 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close