Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljudje, ki imajo res pestro življenje

Ljudje, ki imajo res pestro življenje

Ojoj:). A si ti eden tistih, ki meniš, da so za vse drugi krivi?:)[/quote]

Za vse prav gotovo ne…. to da sem zašel sem, sem kriv predvsem sam ;)[/quote]

No, pol je vse ok:). Ni nobene zarote v ozadju:).

Jaz priznam da niti enga nikoli nisem prijavila, sej je pa ja forum, ne jemljem ga resno in ob kakšnih odgovorih se zabavam, da bi me pa tok prizadeli al pa kaj da bi posredovala moderatorju pa koga prjavla,mi na glavo ne pade 😀

Če že je SČ bl pereč ki eni grejo res čez mejo dobrega okusa,pa vseen, hu kers, itk kdo drug prjavi,men se s tem ubadat ne da, torej vsakmu svoje 🙂

Sm pa vidla marsikatere nasty nastavljene fore in screenshote med Primožom in še enim dotičnim provokatorjem na SČ in če je res vse res – ubi bože 😀 Nekateri res ne vedo kje je meja reale in virtuale.

Včeraj sem zasledila tale super članek, pa da vidmo kam vi pašete haha. Sadnega sem takoj našla notr.

http://www.racunalniske-novice.com/index.php?id=internetni-trolli-so-slabi-ljudje.html

Ejjjj Matkič, v času moje odsotnosti nič nisi skrbel za “mojo temico” 🙁 smrk smrk 😀

Kje pa imajo najboljši kaj samozavesti ?
Aroganca ne šteje. 🙂

Oprosti, samo ni mi všeč ta tvoj ”avatar” ker sem fan temnolask, te pa sem pozabo 😀 😛

V izobilju, vsaj jaz, za ostale pa ne bi vedel 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Samozavesti v izobilju…pheee…zamešal si z nadutostjo:)))).

Jah, saj naduti so bli razni geniji … zato ker jih niso razumeli 😉

Tako kot vi danes ne razumete takih kot sem jaz 😉

Saj bo 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

internetni-trolli-so-slabi-ljudje.html

Kozmetični popravek 🙂

Mene pa neki zanima in sicer če kdo ve tko na hitrco al pa kakšno info s prve roke… Čeprav sem z eno nogo še v snegu, z glavo pa že dolgo na toplem in si želim skočit s padalom, in ker čez nekaj časa odpotujem v Turčijo (za rojstni dan ni varjante da skočim v Slo ker pri nas tega ne izvajajo v zimskih mesecih, kar pa november žal že spada tja :/) in me zanima če kdo pozna v okolici Antalye kje bi se to izvajalo?
Našla sem le podatek za blizu Izmirja za nek skydiving center vendar je to predaleč po google izračunih. Mi je pa tole res ful življ. želja, adrenalinski izziv in če najdem bližjo varjanto, akcija na “oddihu” .. pol pa tud če padem v morje dol. Voda k beton. 😀

Hvala

Oprosti, samo ni mi všeč ta tvoj ”avatar” ker sem fan temnolask, te pa sem pozabo 😀 😛

[/quote]

Hhh, nemormo bit vsi za vse. 😉 100 zena – 200 sisa.

Saj bo :P[/quote]
Lastnost genijev je modrost, ne nadutost.

Lastnost genijev je modrost, ne nadutost.[/quote]

Če si genialen in to veš in razumeš koliko boljši si od velike večine ostalih okrog potem postaneš tudi nadut (na nek način) do ostalih ki so omejeni in probajo solit ”pamet” tebi (kot geniju)

Če sem jaz v nekaj 100% da bo tak šlo in pride en zraven ki še nikol ni tega počel in mi pametuje postanem tudi ”nadut” do njega in aroganten (če pametuje predolgo)

Odvisno kaj šteješ pod modrost. Gotovo je veliko genijev bilo tudi nadutih. Sicer pa, vsi smo naduti, samo nekdo nam mora stopiti na žulj, poleg tega pa nadutost tudi vsak drugače dojame. Kar je za nekoga prijazno, je lahko za tretjega naduto. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Odvisno kaj šteješ pod modrost. Gotovo je veliko genijev bilo tudi nadutih. Sicer pa, vsi smo naduti, samo nekdo nam mora stopiti na žulj, poleg tega pa nadutost tudi vsak drugače dojame. Kar je za nekoga prijazno, je lahko za tretjega naduto. :))[/quote]

ne morem verjet da je Marko napisal nekaj s čemer se lahko 100% strinjam 😀

A boš krof? 😛

Evo, primer nadutosti. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Evo, primer nadutosti. :))[/quote]

ne to je primer tega kar si napisal ti 😀

Jaz sem bil le in samo prijazen…. če boš danes na Ptuju ti častim krof! 😛

Evo, primer nadutosti. :))[/quote]

Jaz sem bil le in samo prijazen…. če boš danes na Ptuju ti častim krof! :P[/quote]

Ok, Marko, priznaj, da je bila tale Matkičeva res dobra :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

[/quote]

Hhh, nemormo bit vsi za vse. 😉 100 zena – 200 sisa.[/quote]

Bom se ti oddolžil…. napiši kam pošlem krofe 😛

Če se še jih nisi prenajedla 😛 drugač pa naslednje leto!

Bom pa zdaj fejst skrbel za tvojo temico 😀 bom te hvalil vse povprek haha

Sokrat je bil eden izmed modrecev. Preberi si, kaj pomeni biti moder: Sokrat

Pa še moja misel…
Večina ljudi si prehitro nadene oznako genija, da lahko brez slabe vesti izrazijo svojo nadutost.

Sokrat je bil eden izmed modrecev. Preberi si, kaj pomeni biti moder: Sokrat

Pa še moja misel…
Večina ljudi si prehitro nadene oznako genija, da lahko brez slabe vesti izrazijo svojo nadutost.[/quote]

Poglej Robi…. jaz nisem govoril o modrosti življenja ampak sem specifično rekel o ENI STVARI …..

Če jaz znam postavit nek specifičen ODER ali razstavit nek specifičen računalnik na nek najbolši in najhitrejši način potem pa pride zraven en praktikant in mi pametuje kako je potrebno nardit čeprav sam še nikoli ni tega naredil postanem nadut/aroganten al karkoli…..

ne govorim jaz o nekih občih lastnostih in mislih o lajfu in ljubezni…..

Modrost in znanje sta 2 različni stvari in v obeh si lahko ”genijalen” sploh na določenih področjih ali tehnikah…..

Če bi jaz šel pametovat enemu maserju ki je profi in to dela že 20 let jaz pa sem v lajfu zmasiral par oseb amatersko kako naj počne bi tudi od njega pričakoval nadutost ali aroganco….

ker si jo je skozi trud ”prislužil” oziroma si je prislužil pravico do take reakcije.

Vsaj po moje….

Ja in kaj potem tudi če Sadni ne bi imel lajfa? Bo vaš zato kaj bolj poln?

Če bi imel modrost, ne bi vse mešal med sabo:).

Lahko rečeš, da je človek samozavesten (kot neke vrste definicija), ko v odrasli dobi, brez prebite pare, brez ciljev, brez prijateljev, s 5-imi depresivnimi dnevi v tednu stoji sredi dnevne sobe svojih staršev? Je to samozavest? P.S. To ni bila direktna asociacija nate.

Jaz sem bil le in samo prijazen…. če boš danes na Ptuju ti častim krof! :P[/quote]

Ok, Marko, priznaj, da je bila tale Matkičeva res dobra :)))[/quote]
Priznam. :))
Matkič, tisto je bil hec, nisem resno mislil glede nadutosti (vsaj ne v tem primeru). Je bil pa dober praktičen primer. Ti prijazen, jaz nadut. 🙂

Lahko pa si tiho in mu pokažeš svoj način, ki bi naj bil boljši. Potem bo pa on nadut. 😉 To bi bilo modro.

Lahko pa si tiho in mu pokažeš svoj način, ki bi naj bil boljši. Potem bo pa on nadut. 😉 To bi bilo modro.[/quote]

Nimam rad (razen v hecu) ko mi kdo na mojem področju za katerega vem da sem bistveno večji ”strokovnjak” kot on pametuje kako pa kaj 😉

Drugo je če sva obadva neuka v nečem ali pa je on vsaj nekje blizu mene po znanju…

lahko pa sem, samo ne želim bit!

Lahko pa si tiho in mu pokažeš svoj način, ki bi naj bil boljši. Potem bo pa on nadut. 😉 To bi bilo modro.[/quote]
Dokler ga samozaverovan paktikant ne zacne zasmehovati, ces da bo moral se malo zgancev pojesti, sezreti, itd, ker tako ne zna oceniti, kaj je bolje in bo vsaka demostracija zaman. 😉

Ej vi MONovci k radi prirejate srečanja… a bo kdo v Kranjski Gori na Vitranc pokalu???

Namreč sm zadela karte tlele gor na Mon tko da tisti k boste da skp pomahamo kameri(odg.zaradi katerga sm dobila karte :D) pa ksno spijemo pa pojemo…jz castim oz.moj VIP wuhuhuuu 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close