Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljudje – kaj se dogaja – poz. uciteljica

Ljudje – kaj se dogaja – poz. uciteljica

Odgovor na objavo uporabnika
Cepljen, 29.10.2021 ob 13:40

ja itak, 29.10.2021 ob 12:38

naša kadrovska, 29.10.2021 ob 10:24

Če si pozitiven in cepljen in nimaš znakov bolezni prideš delat pika šlus.

In kako veš, da si pozitiven? Se samotestiraš? Se testiraš v službi? Če je hitri test pozitiven, si dolžan poklicat svojega zdravnika, ki te pošlje na PCR. Ko od tam dobiš pozitiven test, si doma 10 dni v samoizolaciji. Nobena kadrovska nima tu kaj za čvekat.

Poklici dr da si + na samotestiranju in cepljena…bos videla ce te bo poslal na pcr al ja. Da ne bos preseneceno.

Potem ponovi vajo in reci dr da si necepljena…

Točno tako je pri nas, ja. Otrok je prinesel virus iz šole. Najprej je bil v karanteni zaradi sošolca, potem smo ga testirali s hitrim testom in je bil pozitiven. Takrat smo se šli testirati s PCR testom vsi. Najprej je bil pozitiven samo starejši. Kmalu se je okužil še drugi. Naslednja je bila žena (cepljena) in ne boš verjel/-a, poslali so jo na test PCR. Pozitivna. Čez slab teden sem se začel slabše počutiti tudi sam (vmes sem se testiral s hitrim testom in hodil v službo, ker pač nisem dobil karantene) in takrat mi je tudi hitri test pokazal dve črtici. Poslan sem bil na PCR in sedaj imam potrjeno, da sem pozitiven. Enako je pri ostalih znancih – tudi če so cepljeni, jih ob pozitivnem hitrem testu pošljejo na PCR. In razen enega so vsi bili pozitivni tudi na PCR.

Stirinito, 28.10.2021 ob 23:07

No… počitnice so od sobote dalje kajne – prejšnji teden so bile šole odprte. Buča.

Ni provokacija- preverite prosim no

Povej a to večje mesto?Ce več sol potem lahko poves mesto vsaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close