Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljudje – kaj se dogaja – poz. uciteljica

Ljudje – kaj se dogaja – poz. uciteljica

Učiteljica je bila pozitivna in od Nijz ni dobila karantene.

Cepljena.

Pozitivna je morala v službo.  Tak je bil ukaz.

To je zločin proti človeštvu. Saj je okužila OTROKE!

NOVINARJI KJE STE? DAJTE PREVERITI.

Avtorica, kje pa je bilo to? Kako veš, da je bilo tako kot ti trdiš?

Jaz ti namreč tega ne verjamem.

Bojim se povedati ime šole javno. Bojim se razumeš?

Povedala mi je sorodnica, ki na tej šoli dela.

Pa dajte to javno! Pa vprašajte na nijz. Preverite novinarji… jaz nočem, da se v šoli moj otrok okuži.

Dajte odkrito povedati kakšna so pravila, ker moj sodelavec je tudi omenil, da če si cepljen in pozitiven, pa če nimaš vročine, da lahko greš v službo in kužiš ostale.

Odgovor na objavo uporabnika
Stirinito, 28.10.2021 ob 22:39

Bojim se povedati ime šole javno. Bojim se razumeš?

Povedala mi je sorodnica, ki na tej šoli dela.

zeh zeh

Pa saj lahko tisti, ki imajo možnost to preverijo.

Zato kličem novinarje…

Sorodnici pa verjamem.

Stirinito, 28.10.2021 ob 22:43

Pa dajte to javno! Pa vprašajte na nijz. Preverite novinarji… jaz nočem, da se v šoli moj otrok okuži.

Dajte odkrito povedati kakšna so pravila, ker moj sodelavec je tudi omenil, da če si cepljen in pozitiven, pa če nimaš vročine, da lahko greš v službo in kužiš ostale.

Nočeš, da se tvoj otrok okuži? A misliš, da ni vsaj tretjina otrok v razredu okužena. Učiteljici je test pokazal pozitivno, KER JE EDINA, KI SE TESTIRA!!! Zagotovo ji je prinesel okužbo eden od prehlajenih sončkov!

A zakaj je prišla delat, čeprav je pozitivna? Ker ima zelo blage simptome in ker je ogromno učiteljev na bolniški, zdaj gredo na bolniško tudi, če so samo malo prehlajeni. Tri dni čakajo na test, potem so pa že okej. In ker je preveč ljudi na bolniških, daje ministrstvo taka navodila.

Pa ne vem, kaj si zdaj navalila s tem, kako se bojiš, da se tvoj otrok okuži. Saj že cel teden niso v šoli. Do torka bo pa že negativna, ne?

Seveda, ne smejo svoj pohod nadvlade in basanja denarja zaključit ker bi se izdali da je cepivo eno sranje, pa forsirajo dalje da je cepljen nedotakljiv.. da še necepljeni nadrljajo. Brača nedajte se!

Stirinito, 28.10.2021 ob 22:50

Pa saj lahko tisti, ki imajo možnost to preverijo.

Zato kličem novinarje…

Sorodnici pa verjamem.

Hahaha. Sedi, cvek.

Groza. Verjamem, ker moj šef tudi … hodil pozitiven v službo, ker kao ni imel simptomov. No – imel jih je, le da jih je skrival.

ŠOLE SO ZAPRTE!! KATERA UČITELJICA ZDAJ POUČUJE TVOJEGA OTROKA?

provokacija ni ravno uspela, se ti ne zdi? Si pozabila, da ima mularija počitnice? Ker če je to bilo prejšnji teden, bi že vedela, ali je sonček zbolel ali ne.

Je pa takole: Če je bila učiteljica v rizičnem stiku z obolelim za kovidom, gre v karanteno, če ni cepljena ali prebolela, če pa je cepljena ali prebolela, pa gre delat. Ukaz od zgoraj. Če pa je pozitivna, je v vseh primerih doma.

Torej je to načrt vlade? Stroka itak mora upoštevati vladne ukrepe in odloke.

No… počitnice so od sobote dalje kajne – prejšnji teden so bile šole odprte. Buča.

Ni provokacija- preverite prosim no

To ti pa iz lastne izkušnje povem – da sem bila v tesnem stiku v službi z ene 10imi pozitivnimi in mi niso dali karantene. Ker so bili ti ljudje cepljeni. Ampak imeli so simptome.

In danes sem drugi dan po stikih – boli me trebuh, toda zjutraj sem bila še negativna. Nisem cepljena

Na neznanem kraju ob neznanem času je neznana oseba storila nekaj. Hujše izmišljotine kakor shizofrena Šnela.

Stirinito, 28.10.2021 ob 22:17

Učiteljica je bila pozitivna in od Nijz ni dobila karantene.

Cepljena.

Pozitivna je morala v službo.  Tak je bil ukaz.

To je zločin proti človeštvu. Saj je okužila OTROKE!

NOVINARJI KJE STE? DAJTE PREVERITI.

Ne vidim razloga, da bi to bilo res. Delam v soli in se vse, mi so imeli znake so testirali.

Naj vas potolazim, po pogovoru s sodelavci se nas velika vecina tistih, ki smo cepljenih samotestira. V prvi vrsti zaradi sebe in svojih najbliznjih. Vmes pa kot kanje bdimo nad otroci in jih opozarjamo na ukrepe, maske. Tega imamo ze pocasi dovolj. Maske imajo smisel, ce se pravilno uporabljajo. Zakaj mislite, da ne zboli vec otrok enega razreda? Razen ko se okuzijo na kaksnem rojstnem dnevu.

Nateg. Ali pa obstajajo res taki debili, ki zatajijo hitri test. Torej učiteljica je bila pozitivna na hitrem testu, se je pa samotestirala. Pravilno bi bilo, da bi o tem obvestila svojega zdravnika, ta pa bi jo napotil na PCR test. Do takrat pa se obnaša kot da je pozitivna (ker so tudi hitri testi precej zanesljivi). Če je tudi tam pozitivna, ostane doma v samoizolaciji. Noben ravnatelj tega ne bo prezrl.

Če pa je kokoš in samo obvesti o pozitevnem testu samotestiranjaravnatelja , ki ima čisto premalo učiteljev, pa ta pravi, da naj ignorira test, ker je itak še samo dva dni do počitnic, potem pa je lahko kokošje tako, da je v službi še tista dva dni in takrat res lahko širi okužbo dalje.

Torej, avtor, kaj je zdaj res? Izmišljotina ali kurja pamet učiteljice?

Rekla, kazala… če se je samotestirala in bila pozitivna in šla delat, ne bi tega naokrog razlagala, se ti ne zdi?  Če pa je bila poslana na PCR test, pa bi še manj lahko šla v službo. Saj menda veš, da v tem primeru to ni odvisno od ravnatelja. Je pa res, da če si cepljen in v visokorizičnem kontaktu, lahko  prekineš karanteno s poslanim potrdilom o cepljenje na mail. Se pa vsak normalem ob stiku z okuženim samotestira, striktno drži ukrepov (maska, umivanje rok, distanca…) Sem cepljena in sem bila prehlajena. Zdravnica me je poslala na PCR test. Dokler nisem dobila rezultata, sem bila doma. Pa tudi po tem nisem letela takoj k moji babici ali pa k tastu, ki je pljučni bolnik.

Stirinito, 28.10.2021 ob 23:07

No… počitnice so od sobote dalje kajne – prejšnji teden so bile šole odprte. Buča.

Ni provokacija- preverite prosim no

Ja, in včeraj ko si tole dala ven, je bil četrtek. torej skoraj teden dni od zadnjega kontakta s to učiteljico. Najbrž bi se pokazalo, kako in kaj. Da se pa širijo zgodbice o pozitivnih itd., je pa res na vsaki šoli. Če bi učiteljica bila pozitivna, ne bi smela priti v šolo in ji tudi ne bi dovolili. Kot rečeno, je pa res, da če si cepljen ali prebolel, lahko prideš delat tudi če si bil v visokorizičnem kontaktu, ampak si ti sam zdrav in brez simptomov. Saj to je tudi poanta cepljenja in prebolelosti, ne? Če ti ni nič, prideš delat, tudi če si bil v kontaktu. Drugo je, če imaš simptome ali če si pozitiven.

izmišljena zgodbica, že vedo anticepilci, zakaj so jo lansirali.

Če si pozitiven in cepljen in nimaš znakov bolezni prideš delat pika šlus.

Avtorica, si navadna lažnivka.

Sodelavka, cepljena poleti z Jansenom, nima znakov.

Ima pa s PCR potrjenim pozitivnim testom otroka.

Ker nima znakov (enako tudi ne mož), je NIJZ določil, da sta zdrava in lahko hodita v službo.

Za moža ne vem, za sodelavko je direktorica odredila delo od doma za 2 tedna.

Kaj se dogaja, me sprašuješ? Ajde, ti povem.

Ti lažeš!!!

Sploh nimaš otrok na šoli, delaš tam tudi, to ti je povedala neka XYZ sorodnica, ampak tebe je še vedno strah povedat, ker pač razlogi.

In te razlogi so to, da lažeš.

Zločin proti človeštvu je to, da imaš ti pravico srat po netu. O.z hodit po tej zemlji.

naša kadrovska, 29.10.2021 ob 10:24

Če si pozitiven in cepljen in nimaš znakov bolezni prideš delat pika šlus.

In kako veš, da si pozitiven? Se samotestiraš? Se testiraš v službi? Če je hitri test pozitiven, si dolžan poklicat svojega zdravnika, ki te pošlje na PCR. Ko od tam dobiš pozitiven test, si doma 10 dni v samoizolaciji. Nobena kadrovska nima tu kaj za čvekat.

ja itak, 29.10.2021 ob 12:38

In kako veš, da si pozitiven? Se samotestiraš? Se testiraš v službi? Če je hitri test pozitiven, si dolžan poklicat svojega zdravnika, ki te pošlje na PCR. Ko od tam dobiš pozitiven test, si doma 10 dni v samoizolaciji. Nobena kadrovska nima tu kaj za čvekat.

Poklici dr da si + na samotestiranju in cepljena…bos videla ce te bo poslal na pcr al ja. Da ne bos preseneceno.

Potem ponovi vajo in reci dr da si necepljena…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close