ljubosumne debele
smo taksne https://pin.it/3wpZmZP
?
kaj je kle lepga ? debele noge in rit pa grd ksiht uaaaau
Jaz sem tekom lajfa opazila, da se na mojo postavco, težo, videz spravljajo ženske ki niso zadovoljne s sabo-pa če imajo viška kil ali pa vzdržujejo idealno težo z raznoraznimi odrekanji.
Najbolj zanimivo pa je to, da se jaz v njihovo težo ne vtikam, briga me kaj imajo in kaj ne in mi s tem sporočajo le svoje nezadovoljstvo. jaz s sabo sem zadovoljna.
“pravi kmecki slovenci imajo najraje joskate kelnarce ceprav so grde”
Poba, a si tegale komada naposlušal…
Zartrose izven profila, 08.11.2021 ob 21:27
Jaz sem tekom lajfa opazila, da se na mojo postavco, težo, videz spravljajo ženske ki niso zadovoljne s sabo-pa če imajo viška kil ali pa vzdržujejo idealno težo z raznoraznimi odrekanji.
Najbolj zanimivo pa je to, da se jaz v njihovo težo ne vtikam, briga me kaj imajo in kaj ne in mi s tem sporočajo le svoje nezadovoljstvo. jaz s sabo sem zadovoljna.
tocn to
isto js mislm
matic200, 08.11.2021 ob 22:47
fovs? to so zenske ki zgledajo pac kot mladenke to je redkost
moja pri 32letih zgleda kot 25
kaj ces lepsega
lep obraz madosten in vitko telo
si debela in grda a?
Zenska mora imeti dolge noge, kar majhna zenska zal nima, ozek pas, dolgo telo, sorazmerno z dolgimi nogami seveda, da ima lahko tudi lep ozko izoblikovan hrbet, ozka ramena,…, vse to drzi, a da ni deklica, ampak zenska, mora imeti tudi visino.
Majhne zenske so vsec samo prikritim pedofilom.
No, jaz sem pa grda. Na meni ni nič lepega, niti ene stvari. Občudujem lepe ženske. Seveda jim zavidam, moje življenje bi bilo popolnoma drugačno, če bi bila tudi sama lepa, a mi to žal ni bilo dano. Da bi bila pa do njih kadarkoli nesramna ali drugače neprijazna zaradi njihovega vidrza, pa še zdaleč ne. Mislim da je povsem obratno. Lepe ljudi imamo vsi radi. Medtem, ko prezir ali celo nesramnost do grdih…je pa velik, na vsakem koraku. In boli.
Pa jaz sem debela pa mi te punce niti približno ne izgledajo anoreksične ampak imajo super postavo. Sicer pa ne razumem kaj ima videz neznancev z mano. Kaj točno meni pomaga če je nekdo suh ali debel ali lep ali ne lep fizično. Moja družba smo od profesionalnih športnikov, lepih fizično ljudi do povprečnih in do mene in prijateljice, ki kar odstopave po teži. Po mojih izkušnjah se z videzom tujih ljudi ukvarjajo predvsem osebki z nižjim IQ. Nekateri pač ne vidijo osebe ampak samo ovoj. Velja za ženske in moške. Ko bi se ljudje toliko s sabo ukvarjali kot se z drugimi bi bil dosti lepši svet. Taki plitki ljudje niso neka družba. Mislim resno, kdo ima čas z čustveno zakrnelimi ljudmi sedet na kavi in razglabljat o videzu neznancev?
No.. jz pa ne opredeljujem ljudi na debele ali suhe, ampak na to, kakšni so, kakšno osebnost imajo.
Vsak je lep na svoj način, nekateri so samo nesramni, ki ne vejo, da je v življenju še kaj več, kot videz.
Ko boste na smrtni postelji… Kaj vam bo takrat mar? Da imate zraven manekena/-ko ali da vam zna stati ob strani?
Kaj boste takrat obžalovali?
Forum je zaprt za komentiranje.