Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ljubljanske zafiksanke so dvignile ceno.

Ljubljanske zafiksanke so dvignile ceno.

Odgovor na objavo uporabnika
Potrebnica, 30.06.2025 ob 15:09

Moj maser me še vedno za 50 eur zmasira in mi jo poliže.Njegova sodelavka pa ima 100 eur.

pošteno

Študentke še vedno fafajo za 50 eur 30 min.Erotični saloni pa imajo okrog 80 eur 30 min.

Spricar, 29.06.2025 ob 10:09

tanči935, 28.06.2025 ob 16:36

15 let nazaj v času srednje šole, sem ga v Ljubljani potegnila za 50 EUR. Posebaj čez vikend, če nisem šla domov na Koroško, se je dalo lepo zaslužit…

Kje in kako si pa stranke poiskala?

Ko se občasno delala v baru, sem spoznala enega premožnega podjetnika, ko je zahajal na pijačo. Najprej sem ga njemu vlekla, potem še nekaj njegovih prijateljev in prijateljem od teh prijateljev. Krog se je samo širil, tako da sem potem zaključila krog pri 25 tipih in 3 ženskami. No in to so bile potem moje redne stranke. Zaprt krog. Denarja kot solate…

nova forumasica, 06.03.2024 ob 16:56

jaz  fafam še po stari ceni ☺

Jaz sem fafala enkrat za 1.000 eur pa nisem manekenka. Ups.

Polna, 01.07.2025 ob 15:19

Jaz sem fafala enkrat za 1.000 eur pa nisem manekenka. Ups.

Pomembno je kako obvladaš fafanje…kje pa piše, da manekenke dobro vlečejo ? Tudi sama nisem neka huda lepotica, pa ga potegnem, da so me do zdaj še vsi tipi pohvalili, da takšne obdelave še niso doživeli…

suzana52, 01.07.2025 ob 15:23

Pomembno je kako obvladaš fafanje…kje pa piše, da manekenke dobro vlečejo ? Tudi sama nisem neka huda lepotica, pa ga potegnem, da so me do zdaj še vsi tipi pohvalili, da takšne obdelave še niso doživeli…

Kje je mogoče to probat?

To pa ne verjamem-Meni Onlyfansice,facebukovke mi ponujajo za 10 eur – 20 eur oralo za 15 min ali pa 30 min.Te z napihnjenimi usnicami se izogibajte ker sploh vlečt ne znajo.

Anonimno 10991, 03.07.2025 ob 14:36

To pa ne verjamem-Meni Onlyfansice,facebukovke mi ponujajo za 10 eur – 20 eur oralo za 15 min ali pa 30 min.Te z napihnjenimi usnicami se izogibajte ker sploh vlečt ne znajo.

Lahko poveš katere so to?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close