Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubljanske mlekarne – tovarniška trgovina

Ljubljanske mlekarne – tovarniška trgovina

Pred leti, ko smo še živeli v Ljubljani, smo se večkrat odpravili v tovarniško trgovino Ljubljanskih mlekarn.

Zdaj me pa zanima, če se še splača iti tja (akcije, nižje cene…).
A so te akcije kje objavljene? Iščem po spletu, a ne najdem.

Hvala za vse informacije.

Akcij na spletu še nisem našla objavljenih.

Včasih imajo zelo zanimivo ponudbo akcij, včasih skoraj nič uporabnega.

ne akcije niso objavljene.
imajo pa skoz akcije + vsakodnevno izdelke pred rokom po smešno nizkih cenah.
npr:dalj časa so imeli 1 l smetane po 0.49 centov.
mleko imajo po 0.59,0.39,tudi po 0.9 oz 0.05 entov za liter so že imeli.
1 kg sira po 4 evre.
sir na žaru 3 evre kg.
1 liter sladoleda po 0.70 centov.
500 g skute po 1vro,0.50 centov.
to je vse pred rokom.včasih imajo tudi 1 teden pred rokom.
jogurte imajo tudi po 1 evro za kg….
ampak to je tako da moraš živeti blizu da se ti splača iti po izdelke prec rokom ker da se od daleč pripelješ se ravno ne splača zaradi bencina…
Vse to nesteto je pred rokom….
Sicer pa imajo akcije iste kot ostali trgovci…

Akcij ni objavljenih. Splača se ponavadi tisto, kar je znižano pred iztekom roka. Nekateri izdelki so tudi veljavni še 2 – 3 tedne (jogurti recimo in so po cca 20 centov), do izdelkov še 2-3 dni do izteka roka – jogurti po 5 centov, smetane za kavo po 19 centov. Sem bila prejšnji teden, prvič sem videla, da niso imeli nič. Kakor naletiš. So enkrat tudi Kinder Milch Schnitte delili brezplačno, lahko si cele pakete odnesel – je ta dan iztekel rok, pred mesecem sem fini kajmak kupila za 0,49… drugače je 2,5 evra. Tisti sladoled v žogici je 0,39 skoraj vedno .. Mleko imaš zdaj Alpsko okus med po mislim, da 40 centov na liter. Potem tista majhna pakiranja mleka s slamco 200ml 19 centov/kos… Kakor naletiš.

Ker so pod Lactalisom, imajo veliko izmenjav oziroma tudi ostankov serij za druge trge včasih ( jogurt v lončkih po 9 centov , pa Galbiani robo velikokrat znižano., Dukat, nekajkrat so imeli v kilskem vedrcu tisti odlčni trdi turški jogurt…. Res, take specialitete, posebne, ki jih tudi ni na naših policah drugače. Enko, kot naprrimer Leona fabrka, ki v svoji industrijski nudi sladolede tudi elane za tuje trge velikokrat, ele serije – dajo na probo…. Ljubjanske mlekarne žal ne delajo sladoledov za tuji trg, tukaj jih je pa Leone popolnoma “spodnesel”, saj.obvladujejo sladoledi skoraj vse celine 🙂

Se pa izplača ja, če živiš do nekje 15 km iz Ljubljane, pa greš in napolniš hladilnik za kak mesec. Med tednom, če je možnost: Ker tam nikoli ne prekinejo hladilne verige in so določenin izdelki tudi še po 2 tedna čez rok popolnoma OK.

Sploh poleti, ko imajo akcije sladoledov LM, se izplača.

Tisti, ki redno kupujete tam. Ste mogoče opazili kdaj oz. ob katerih dnevih je največ znižanj? mogoče ob petkih, ker je potem vikend ali pred kakšnim praznikom?

ne, znižnja sokonstanto, vsak dan odprtja trgovine – ni en dan več, drugi dan manj. Odvisnoje samo, ali si dovolj zgodaj, da je dovolj robe. Dopodan, pa do nekje 14. ure je še kar zaloge vedno.

Bila sem dvakrat, pa nisem našla nič uporabnega.

Jah jebiga -še vedno imaš na voljo Leclerc pa Mečkator, pa Spar, pa diskontarje, kajne ? 🙂 Enjoy!

Obstajajo tudi prodajalne Pomurskih mlekarn, ena je v Šiški.

Jah jebiga -še vedno imaš na voljo Leclerc pa Mečkator, pa Spar, pa diskontarje, kajne ? 🙂 Enjoy!
[/quote]

Zakaj takoj skok na človeka? Sori, ampak žal zase nisem našla nič tako bistveno ceneje, da bi me mikalo kupiti tik pred rokom. Poleg tega hodim v službo, zato ne morem že ob 8 zjutraj stat pred vrati da odprejo, popoldne pa je pobrano. Torej?

Zakaj takoj skok na človeka? Sori, ampak žal zase nisem našla nič tako bistveno ceneje, da bi me mikalo kupiti tik pred rokom. Poleg tega hodim v službo, zato ne morem že ob 8 zjutraj stat pred vrati da odprejo, popoldne pa je pobrano. Torej?
[/quote]

Nben “skok nata ni bil”- samo realno prikazano stanje. Nič ni dopoldan vse popbrano. Vedno filajo in dopolnjujejo, vsi zaposleni tam, zakaj zavajaš? Na voljo tudi ob 17ih popodan polne police znižane robe, oziroma do zaprtja trgovine . Sem bila v 10ih letih zagotovo vsaj 250x, zato vem 🙂

Nben “skok nata ni bil”- samo realno prikazano stanje. Nič ni dopoldan vse popbrano. Vedno filajo in dopolnjujejo, vsi zaposleni tam, zakaj zavajaš? Na voljo tudi ob 17ih popodan polne police znižane robe, oziroma do zaprtja trgovine . Sem bila v 10ih letih zagotovo vsaj 250x, zato vem 🙂
[/quote]

Evo, jaz pa sem bila v 10ih letih 2x, nasla nic, mislim nic meni uporabnega, siri in skute so bili dragi, jogurti komaj cenejsi kot v trgovini, mleko enako…

Bom pa sla zdaj kdaj spotoma pogledat, sploh ker grem lahko tudi dopoldan, pa da vidim, ce je res tako znizano.

Je tam tudi tako znižano?

Je tam tudi tako znižano?
[/quote]

A zdaj moram iti pa še gledat? 😉 Prav tako je ind.prodajalna, kot od ljubljanskih, s tem da so meni osebno, pomurski izdelki boljši, od Ljubljanskih mlekarn ne kupujem, ker mi ne ustrezajo.

A zdaj moram iti pa še gledat? 😉 Prav tako je ind.prodajalna, kot od ljubljanskih, s tem da so meni osebno, pomurski izdelki boljši, od Ljubljanskih mlekarn ne kupujem, ker mi ne ustrezajo.
[/quote]

Lahko, bi bilo super 🙂 Če priporočaš, potem predvidevam, da si bila tam. Zato sprašujem, če se splača iti ali so cene take kot v drugih prodajalnah? Potem grem lahko v prvi Mercator 🙂

Lahko, bi bilo super 🙂 Če priporočaš, potem predvidevam, da si bila tam. Zato sprašujem, če se splača iti ali so cene take kot v drugih prodajalnah? Potem grem lahko v prvi Mercator 🙂
[/quote]

Računaj da je trgovina v šiški odprta od 8 do 15.

[/quote]

Seveda je ceneje, ampak v korona casu imajo drugačen del.čas, tako da je zdaj že zaprto. Kar podaj se tja, pa me potem pridi
kregat. 😉

Računaj da je trgovina v šiški odprta od 8 do 15.
[/quote]

[/quote]

Eh, še citirat ne znam več. 🙃
Od 9h do 13h je odprta.

akcije imajo mesecno.
pred rokov pa vsak dan sproti filajo.največ se izprazni po 14 uri,ko se končajo šihti.
sicer pa kot rečeno tekom dneva filajo hladilnik pred rokom uporabe.

Evo, jaz pa sem bila v 10ih letih 2x, nasla nic, mislim nic meni uporabnega, siri in skute so bili dragi, jogurti komaj cenejsi kot v trgovini, mleko enako…

Bom pa sla zdaj kdaj spotoma pogledat, sploh ker grem lahko tudi dopoldan, pa da vidim, ce je res tako znizano.
[/quote]

si pač “presranka”, kaj čmo 🙂

si pač “presranka”, kaj čmo 🙂

Eni pa pogoltnete vse, samo da je poceni, kaj čmo 🙂

Se splača. Trenutno imajo ugodno mleko, smetano, sladoled. Vse je bilo delano za hrvaški trg in je zaradi Co19 ostalo na domačih policah.

Zgoraj ena piše, da imajo ves dan polne police ugodne robe.
Ti pišeš, da imajo trenutno mleko, smetano in sladoled. Se pravi, da je ostala roba po redni ceni?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close