Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek LJUBLJANSKE KOKOŠI

LJUBLJANSKE KOKOŠI

katero tačko ti pa stresa ☺[/quote]

grmi grmi, preveč kokoši na kupu, enPetelin bi prav prišel :)[/quote]

Kaj se javiš?:)

noup.. ne ponujam se 🙂

katero tačko ti pa stresa ☺[/quote]

Al pa mogoče enTip.:)

No pri nas je sončno in zelo soparno … o grmenju (zaenkrat) ni duha ne sluha.:)

Torej, (lahko bi mogoče rekli) pri nas je manj “kokošk” in več petelinov, ki red delajo.:)

za kazen ker groziš, ne dobiš “kav.sa” 3 tedne

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

za kazen ker groziš, ne dobiš “kav.sa” 3 tedne[/quote]

tako ja… kazen mora bit vzgojna in boleča. Si bo kokoš zapomnila za nekaj časa

Al pa mogoče enTip.:)

No pri nas je sončno in zelo soparno … o grmenju (zaenkrat) ni duha ne sluha.:)

Torej, (lahko bi mogoče rekli) pri nas je manj “kokošk” in več petelinov, ki red delajo.:)[/quote]

ah lepi kraji .. 🙂

Ojoj:). Kolk lepih misli zame:). Hvala petelinčka…zdaj pa odskačita v svoj kot:). Takoj!:)

najprej se boš lepo na jajčka vsedla.. pol se pa lahko pogovarjamo naprej… JASNO? 🙂

najprej se boš lepo na jajčka vsedla.. pol se pa lahko pogovarjamo naprej… JASNO? :)[/quote]
a na oplojena al na ona … nedolžna ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

najprej se boš lepo na jajčka vsedla.. pol se pa lahko pogovarjamo naprej… JASNO? :)[/quote]
a na oplojena al na ona … nedolžna ☺[/quote]
🙂 kaj misliš katera ima tale fiši raje?

Ne razumem, v katerem narečju ti to?:)

Ne razumem, v katerem narečju ti to?:)[/quote]

🙂 ti bi se šla rada LJ kokoš?
Lahko ti v univerzalnem jeziku stvar predstavim…

a na oplojena al na ona … nedolžna ☺[/quote]
🙂 kaj misliš katera ima tale fiši raje?[/quote]
kolikor vem se ribe pustijo oplajati s “kopanjem” v semenu ☺

🙂 kaj misliš katera ima tale fiši raje?[/quote]
kolikor vem se ribe pustijo oplajati s “kopanjem” v semenu ☺[/quote]
morda je tale zadovoljena z nekaj “šprici”.. ker za en akvarij skup spravit… uf preveč jih je ki so gurmansko naravnane…

kolikor vem se ribe pustijo oplajati s “kopanjem” v semenu ☺[/quote]
morda je tale zadovoljena z nekaj “šprici”.. ker za en akvarij skup spravit… uf preveč jih je ki so gurmansko naravnane…[/quote]
sem šel pogledat zlate ribice v akvarij pri sosedu … neverjetno dobre gibe izustijo ☺

ja … zlate ribce so res dobre..

Dobro jutro LJUBLJANSKE KOKOŠKE!!!!!

Bog z vami!

ko ko kodak……hahhahha,…………………………

PODPIS!!!

Ampak to pomeni, da je Ljubljana neko več-vredno mesto, če ljudje verjamejo, da bi se morali počutiti nekaj več, ko pridejo v LJ. Oziroma, da vlada v družbi takšno mnenje, da si nekaj dosegel, če ti je uspelo priti in se zaposliti v LJ.[/quote]

Hahahaha,……………………

Težava je ta, da PRAVE LJUBLJANČANKE-So res fajn punce(AMPAK kaj, če jih je samo še 10%)!!!,……90% Ljubljanjčank(To so pa tujke z slovenskimi papirje oz. to so GOSTJE v Ljubljani in ZAVEDNO samo GOSTJE in nič druga—-TE SO KOKOŠKE……saj bi napisal ČE….E,ampak bo MODERATORČEK jezen!!

A si upecal ali nisi upecal goldfishico? Petelinjenja je bilo kar nekaj.

Ampak to pomeni, da je Ljubljana neko več-vredno mesto, če ljudje verjamejo, da bi se morali počutiti nekaj več, ko pridejo v LJ. Oziroma, da vlada v družbi takšno mnenje, da si nekaj dosegel, če ti je uspelo priti in se zaposliti v LJ.[/quote]

Hahahaha,……………………

Težava je ta, da PRAVE LJUBLJANČANKE-So res fajn punce(AMPAK kaj, če jih je samo še 10%)!!!,……90% Ljubljanjčank(To so pa tujke z slovenskimi papirje oz. to so GOSTJE v Ljubljani in ZAVEDNO samo GOSTJE in nič druga—-TE SO KOKOŠKE……saj bi napisal ČE….E,ampak bo MODERATORČEK jezen!![/quote]

In kdo ali kaj si pa ti, ko si v Ljubljani? Pa odkod ti ta “podatek”, da je v Ljubljani samo 10% pravih Ljubljančank, karkoli že to pomeni. Se rajši javno ne spotaknem ob kaj zelo očitnega v tvojih zapisih.

Punca, ocitno se z napacnimi Mariborcani druzis:) sama sem ljubljancanka,ki ze tri leta zivi v Mariboru in ti lahko iz prve roke povem, da so Mariborcani eni najbolj prijaznih ljudi sploh.. ce ne se najbolj prijazni. Sama imam slabse izkusnje z mojimi prijatelji iz lj. Ko so izvedeli, da sem nasla prijatelje v mb so me enostavno oznacili za kmetico in me sploh ne poklicejo vec.. medtem ko so mariborcani ko so izvedeli iz kod sem rekli samo:” eh ka se te ces zaj sekirat. Puj resi na pir” 😀
Tako, da al je s tabo nekaj narobe, ali pasi samo napacne ljudi spoznala:)

Ona v MB, ti pa v LJ? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Punca, ocitno se z napacnimi Mariborcani druzis:) sama sem ljubljancanka,ki ze tri leta zivi v Mariboru in ti lahko iz prve roke povem, da so Mariborcani eni najbolj prijaznih ljudi sploh.. ce ne se najbolj prijazni. Sama imam slabse izkusnje z mojimi prijatelji iz lj. Ko so izvedeli, da sem nasla prijatelje v mb so me enostavno oznacili za kmetico in me sploh ne poklicejo vec.. medtem ko so mariborcani ko so izvedeli iz kod sem rekli samo:” eh ka se te ces zaj sekirat. Puj resi na pir” 😀
Tako, da al je s tabo nekaj narobe, ali pasi samo napacne ljudi spoznala:)[/quote]
kdo so pravi / napačni ljudje je vedno osebna percepcija.
statistika pa je taka: štajerci so pijanci, bluziči, ekonomsko nesposobni, pijančki (pir!!). v (A) so uporabni za pucanje sekretv, cest, … morda za šlosarje in polirje pri gradbincih.
Žal tisti, ki mislijo!!!, da so boljši pridejo v LJ
se pa vsak cigan hvali s “svojimi”

Zanimiva tema

Večina Ljubljančanov (M/Ž) misli, da je Lj center sveta. Ženske iz Lj pa so nadute, polne same sebe, zategnjene, ne vejo kaj je odnos ter veliko komplicirajo. Da ne omenjam vrednot, za njih so to deveta vas. Hvala bogu da sem iz čisto drugega konca Slovenije. Kolega iz Lj je imel samo eno punco v življenju do sedaj iz Lj (spoznal jih je malo morje) vse ostale so bile iz drugih koncev.
Pomembno je da imajo najnovešji telefon, drage torbice, da jejo v top restavrracijah (bognedaj da bi jo peljal v interspar)… fuj
Včasih mnogo let nazaj (15) je bilo bistveno drugače in takrat sem kar pogosto zahajal v Lj, sedaj pa nimam niti najmanjše želje.
Ko sem bil lansko leto po dolgem času z kolegico v Lj in sva nekaj iskala ter prijazno vprašala neko punco za pomoč ni odprla ust ampak naju je enostavno preslišala ter nama obrnila hrbet. To vam pove vse!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close