LJUBLJANSKE KOKOŠI
Težko bi rekla, da so v Ljubljani ženske putkaste. 🙂 Sama sem spoznala več Štajerk takih, čeprav (da ne bo pomote) nimam splošnega mnenja o Štajerkah, da so putkaste. Moram pa reči, da glede na opevano lepoto Ljubljančank, v naši “metropoli” nisem srečala toliko lepih ljudi kolikor bi pričakoval glede na to, da je vseeno največje mesto. Sem in tja vidiš prej kakšno preveč lepo napravljeno žensko oziroma načičkano žensko, naravne lepote pa je bolj malo. Da ne govorim o precej pod solarijem ožgane porjavele lepote. :))
p.s.Sem poročen in živim prijetno družinsko življenje,toliko v vednost!
Kaj ne premoreš odgovoriti na eno čisto lahko vprašanje:
Zakaj ste Ljubljančanke takšne KOKOŠI??????????????
Bog z vami![/quote]Če je Bog s tabo bi ti lahko prišepnil, da si pustiš malo rezerve, ker kar vsem puncam v Lj. pa tudi ni zraslo kurje perje…. 😉
p.s.Sem poročen in živim prijetno družinsko življenje,toliko v vednost!
Kaj ne premoreš odgovoriti na eno čisto lahko vprašanje:
Zakaj ste Ljubljančanke takšne KOKOŠI??????????????
Bog z vami![/quote]Če je Bog s tabo bi ti lahko prišepnil, da si pustiš malo rezerve, ker kar vsem puncam v Lj. pa tudi ni zraslo kurje perje…. ;)[/quote]
Jah,katerim še ni pa jim že raste..;)
Bog z vami!
Saj so se blamirali. Sploh na izpitih oz. rezultatih teh izpitov.
Pri skupinskem delu pa ponavadi nismo marali LJčanov zraven, ker se jim preprosto ni ljubilo delat. Vedno na polno zaposleni.
Da ne govorimo o njihovi nerazgledanosti. Pa osnovih stvari ne poznajo. Ravno toliko, da ne trdijo, da je krava vijolična.
Spet poudarjam: so pa tudi svetle izjeme.
zadovoljni ljudje ne rabijo filat ega s poniževanjem drugih. Vsekakor pa so Štajerci najbolj pomilovanja vredni ljudje na svetu. Poleg tega, da imajo zaradi slovenskosti manjvrednostni hlapčevski kompleks kot vsi Slovenci, imajo oni še kompleks do Ljubljančanov. Saj nič čudno, da tako pobijajo svoje žene (letos že štiri vse na Štajerskem, pa še en tast je padel).
vprašanje je popolen mimosunek … napačno je zastavljeno.
bistvo je v tem kakšen dripec je tip, da ima ženske za “kokoši” — neglede na geografijo.
btw: kokoš vedno počepne, ko se nanjo spravi Petelin ☺ — sluzastega deževnika pa pomalica med čepenjem ☺
Forum je zaprt za komentiranje.