Ljubljani je uspelo postat balkansko selo
Polno Bosne, 17.07.2021 ob 20:03
Po dolgem času sem bil danes spet v Ljubljani.
Neverjetno kaj se je zgodilo s tem srednjeevropskim mestecem v zadnjih 10 letih. Srbohrvaščina na vsakem korako, ženske zakrite, pamži črni kot oglje, sami neki sumljivi tipi s črnimi Nemškimi avtomobili. Joj, joj, kam je šlo vse skupaj…
Pa smrdi po čevapčičih, pleskavicahm burekih … Na vsakem voglu en štant s tem sranjem.
kokoši, 20.07.2021 ob 00:26
adijo pamet no, 19.07.2021 ob 22:35
Ej, ti kura, daj napiši bolj na kratko, kdo bo bral to tvoje klobasanje.
Jaz ti samo to povem: slovenski moški ne sanjajo o seksu z moškimi. Ok, se najde kak gej, ampak to je redkost. Pa se požri. Ti pa kar nastavljaj rit komur hočeš.
adijo pamet no
Marsigdo bo to bral ti tele multinično. 🙂 Če bojo že koga citerali, v svojih člankih na Med Over Netu bojo to mene(kot se tudi zgodi) in ne primitivke kot si ti, ki piše zgolj trivialnosti.
Kaj a misliš, da sem to spisal samo za tebe, ker saj vem da oseba kot si ti tega nebi mogla razumeti. Zate so enostavne površinske stvari, ti si nezadovoljen človek osnovnih nagonov, ki živi svoj trivialn obstoj. Ti misliš, da boš svojim otrokom rekla kaj je dobro, kaj slabo in da boš svojim sinovom rekla naj spoštujejo ženske in boš stem opravila svojo nalogo, medtem ko pa si jim sama tak patetičen vzor. Spisal sem to zato da bojo drugi na tvojem primeru videli kaj je beda, šovinizem in primitivizem. Kot je debilno tvoje bluzenje da so povprečni slovenci manj pedrski od južnih.
Vem da ne razumeš a lahko ti pa zadeve povem tudi na edin način, ki ga primitivke tvoje vrste razume. Si primitivna, odvratna in motena nezadovoljna oseba. Si ženska najslabše vrste kot si jo lahko zamislim. Kot sem napisal sramota za ženski spol, taka ki je zvesta prostitutka zatiralcev. In taka ženska je v vsakem primeru bolj odvratna od vsakega moškega šovinističnega prasca nestrpnega do žensk.
hvala za zapisano. Zanimivo in poučno razmišljanje in meni prijazna končna ugotovitev
Živim 64 let v Ljubljani in zanimivo, da opažam spremembe mesta v + in glede na to, da dnevno hodim tudi po centru jaz te srbohrvaščine ne slišim nikjer. Še na tržnici ne :). Mogoče me lahko usmerite, bi res rada slišala to govorico…. ki vas tako močno ogroža povsod.
Se bojim, da se ogrožamo sami sebe s temi, tu samo hb verbalnimi izpadi, proti različnim priseljencem in strah ima res velike oči.
Ne vem zakaj nihče ne pomisli, da si vsako človeško bitje želi živeti človeku primerno življenje v miru.
A to, da mi odhajamo v evropske ali ameriške države je ok, ko balkanci prihajajo sem opravljati dela, katera so nam “pod častjo klenega slovenskega ljudstva,” je pa dramatika. Mogoče bi bilo zanimivo prebrati kakšne raziskave na temo migracij…
Nisem z desne, pa se mi vseeno zdi, da bi bilo treba glede tega množenja priseljencev z juga nekaj storiti. Največji problem se mi zdijo Albanci, saj razen prodajanja sladoleda in bureka še nisem videl, da bi kateri kaj delal. A jih sploh kaj dela v proizvodnji, gradbeništvu tako kot bosanci, srbi? Kakšen se najde na malo višji poziciji, kaj pa ostali? In ta njihova kultura do žensk, kjer jih imajo zaprte v stanovanju kjer vlečejo socialo tudi ni državi v prid.
Najbolj moteči so pa tako in tako albanski “gangi” mladih mulcev, ki delajo kraval in sranje po mestih, tudi po centru Ljubljane. Policija se dela kot da ne obstajajo, kaj je za narest ne vem. Preseliš se v po ljubljansko “primitivne” dele Slovenije torej na vas, kjer boš sicer imel soseda Jožata, ki je čisti kmetavzar, te bo pa čuval z vilami in lopato ali pa ven iz države.
kokoška521, 22.07.2021 ob 00:17
hvala za zapisano. Zanimivo in poučno razmišljanje in meni prijazna končna ugotovitev
“kokoška521”,
o kako lepo, sem vedel, da si pametna in, da se boš zamislila. Saj veš kako pravijo, včasih človek rabi brco v rit za malo vspodbude. Če je človek sposoben malo samokritičnosti in zna tudi požreti svoj ego zna tudi popraviti svoje napake. In lepo si zapisala svoje mnenje spodaj, o tujcih pri nas in o temu ko mi postanemo tujci. Se celo v celoti strinjam s tem.
Naj povem še tebi in ostalim, ker si že odprla to tematiko kako je z slovenskimi moškimi in seksom med moškimi. Večina ljudi, tako kot moških kot žensk je vsaj malo biseksualnih, nekateri samo 1% drugi več. Samo večina jih nikoli ne poskusi z istim spolom, ker grejo s tokom in se tako kot večina ljudi držijo nasprotnega spola. Tako da jim je le treba dati vedeti, da njihove želje po istem spolu niso neobičajne in, da jih ima večina moških in potem so takoj za stvar(po dolgih pogovorih). Ovci je le treba dati vedeti, da pripada čredi. Zato sem vsem fantom z katerimi sem bil v zadnjih osmih letih bil prvi moški v njihovem živlenju. Nikoli več se ne bom dotaknil nobenega geja, niti se več ne družim z njimi. Vesel sem, da ko moški poskusijo z mano mi povejo, da bojo še naprej bili biseksualni. Ne pa pe.dri butasti, ki so se izolirali na obrobje v neke svoje ped.rske bare.
Ergnrgnjetjn, 22.07.2021 ob 17:24
Takle imamo, kaj pa na volitvah obkrožate levico.
Haha, evo vam imamo desnico, tudi že prej smo jo kdaj imeli, pa so kaj zrihtali glede priseljencev? Nič! Sam gobec jih je, da si prisvojijo volilce, v resnici pa jih ravno tako podpirajo in jim dajejo potuho kot levi.
Forum je zaprt za komentiranje.