Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ljubljančani spet v jok in na drevo, ker so Štajerci včeraj zmagali

Ljubljančani spet v jok in na drevo, ker so Štajerci včeraj zmagali

Toliko pljuvanja čez LPS – Disko iz strani Ljubljančanov pa še ne! Se vidi, da imajo hud kompleks manjvrednosti, ker jih vsako leto nabijemo na Emi.

Če bi zmagal Cvetlični Bojan bi bili pa vsi mokri, tako kot sam Joker Out, totalno precenjen brezvezen ljubljanski band, umetno spromoviran iz stran očka Guštija.

v tujini vsi hvalijo ta komad, edino slovenclji ne

Odgovor na objavo uporabnika
disco, 20.02.2022 ob 16:37

v tujini vsi hvalijo ta komad, edino slovenclji ne

V tujini se bodo imeli v maju možnost izkazat in izglasovati to slovensko sranje za zmagovalko Evrovizije.

Hahahahaha……

No, pa da vidimo koliko nam bodo ti v tujini dali točk na euroviziji. :)))

Najbolj brezvezen komad v zgodovini Slovenije. Pa sem štajerka.:(

Odgovor na objavo uporabnika
he he he he he, 20.02.2022 ob 16:34

Toliko pljuvanja čez LPS – Disko iz strani Ljubljančanov pa še ne! Se vidi, da imajo hud kompleks manjvrednosti, ker jih vsako leto nabijemo na Emi.

Če bi zmagal Cvetlični Bojan bi bili pa vsi mokri, tako kot sam Joker Out, totalno precenjen brezvezen ljubljanski band, umetno spromoviran iz stran očka Guštija.

Sploh nisem vedel, kdo so, ker se mi ni zdelo vredno poglabljati kdo stoji za tako meglo, je pa žalostno, da imamo vedno slabšo izbiro na teh tekmovanjih.

Ni važno iz kje prihaja glasbenik. Zakaj bi se zdaj klofali med sabo štajerci, žabarji…?? Komu na čast?

Dejstvo je, da ta mladi človek ne zna pet. Pleše pa tam po odru kot na kakšni študentski žurki. On me z predstavitvijo te pesmi ne prepriča. In če je za vas ta komad ter vse ostalo dovolj za na evrovizijski oder, potem imamo problem. Predstavljal bo našo domovino, z davkoplačevalskim denarjem.

Pa ljubki, simpatični fantje brez kilometrine gor al pa dol.

In sem Savinjčan.

Saj ni važno od kod je izvajalec. Lepo je, da se mladi angažirajo in ustvarjajo. Se mi pa zdi, da na evroviziji to ne bo zadostovalo. Če primerjam z zmagovalno pesmijo SanRema, smo še vedno v čisto drugi dimenziji.

.https://www.youtube.com/watch?v=xs_jZwNWjwQ

Pa?. Kljub zmagi so morali nazaj na štajersko…

. https://youtu.be/2Uxo9Oz_H2Q

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close