Ljubljana – srečanje – 2
Ja zareklo se mi je 🙂 pozabil sem s kom imam opravka. Za debato s tabo bi rabil ves dan, pa imam pametnejše delo :)[/quote]
To je zato, ker nekaj poveš, pa ne poznaš ozadja svojih besed. Vzroka za svoje besede.
Kaj šele za besede drugega. Recimo.
Sicer pa,
javno ne pišem lokacije zaradi želje drugega/-ih, pa tudi če bi lokacijo napisala, nikakor ne bi napisala javno svoje tel.št.. V vsakem primeru bi se potem nekako skoraj morali registrirati in si izmenjati še kakšne druge informacije. Z nekimi prepoznavnimi znaki (v stilu predlaganih brisačk, ali rumenih rutk, kot prvošočki), pač ne bi kolovratila po Lj oz. lokaciji, kjer naj bi se dobili. Saj sem za hece, ampak toliko pa spet ne.[/quote]
Jaz predlagam kučmo na glavi, koristno bo v več pomenih 😉
Kdo drugi pa tu gor zganja in širi neko sektaško miselnost, ko pa ti sam.
Nihče ni delal razlik, razen enega ali dveh zafrustriranih tipov, ki jih srečanje tako ali tako niti ne zanima.[/quote]
Saj veš da si o tebi ne mislim nič lepega! Ampak saj sem to že nekajkrat javno povedal! In ne LAŽI javno, da me srečanje ne zanima!
To, da sem ti pazder v očesu mi je pa smo v ponos!
Kaj pa tisti, ki nosijo kučmo vsak dan in za ta čvek ne vedo, jih boš prijela kar pod roko ali kaj boš z njimi? Lahko se komu zameriš, če boš pravega izpustila 🙂
Predlagam raje muf 🙂 je bolj redko za videt :)[/quote]
Ja muf je zadnje čase zelo redek, pozimi zunaj sredi Ljubljane pa sploh :)[/quote]
enTip, lahko ga pričneš vsakodnevno nositi, tako te bom takoj prepoznala 🙂
Kdo drugi pa tu gor zganja in širi neko sektaško miselnost, ko pa ti sam.
Nihče ni delal razlik, razen enega ali dveh zafrustriranih tipov, ki jih srečanje tako ali tako niti ne zanima.[/quote]
Saj veš da si o tebi ne mislim nič lepega! Ampak saj sem to že nekajkrat javno povedal! In ne LAŽI javno, da me srečanje ne zanima!
To, da sem ti pazder v očesu mi je pa smo v ponos![/quote]
Menda to že vsi vedo na tem forumu. 🙂
Če ti je pre-težko poslati ZS, pa čeprav si registriran, potem nimam razloga, da si tvoje dejanje razlagam kot odsev navdušenosti nad samim srečanjem.
enTip, lahko ga pričneš vsakodnevno nositi, tako te bom takoj prepoznala :)[/quote]
🙂 eh v mislih sem imel en drug muf bejbi :)[/quote]
omg beaver lover 😉
DECEMBEAVER:
🙂 eh v mislih sem imel en drug muf bejbi :)[/quote]
omg beaver lover 😉
DECEMBEAVER:
Pa kje si spet razbrala da mi je všeč? 🙂
Seveda, da jim ročice in prstki ne odpadejo 🙂
ps: lastne roke jim presenetljivo pogostokrat prav pridejo :))))[/quote]
Sklepaš po sebi? :)[/quote]
Daj, enTip, priznaj 😉 😉 😉
omg beaver lover 😉
DECEMBEAVER:
Pa kje si spet razbrala da mi je všeč? :)[/quote]
Imam skrizte vire, a še ne veš? 😉
Popestritve si želi publika 🙂
moja pristna hotenja na forumu nimajo kaj iskati ;)[/quote]
Potem ne provociraj o dolgočasnem ping-pongu. :)[/quote]
Ni provokacija, sem povedala tako kakor je, da si predvidljiv v besedah, no da se popravim, če je moja pripomba zate provokacija pa let it be, da ti bo srce na mestu 🙂
Potem ne provociraj o dolgočasnem ping-pongu. :)[/quote]
Ni provokacija, sem povedala tako kakor je, da si predvidljiv v besedah, no da se popravim, če je moja pripomba zate provokacija pa let it be, da ti bo srce na mestu :-)[/quote]
Bom povedal drugače… naj te ne skrbi občinstvo.
Tudi moja pristna hotenja nimajo javno kaj iskat, zatorej dolgočasen ping-pong 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.