Ljubljana je spalno in delovno naselje
Nicko, 24.11.2021 ob 08:40
Ljubljana je super mesto, dogaja se ogromno stvari. Zdaj med korono sicer ne, drugace je pa pestro. Turisti Ljubljane ne morejo prehvalit, vidijo stvari, ki jih mi ne znamo ceniti.
Najdi mi eno evropsko mesto nad katerim turisti niso “woow amazing”
se vidi da nimaš treh čistih
da je Slovenija zgubila šanso za eno ornk 24 ur odprto trgovino, ko je Keber vsilil prepoved prodaje alkohola po 21. uri. Do tega zakona je namreč obstajala veriga štacun Noč in dan, kjer pa je menda po 21. uri šel v prodajo samo še alko in pečen piščanec za žurerje…. Takoj ko se je uveljavil zakon so šli v stečaj…. Pa saj drugače je nekaj večjih Mercatorjev v Lj. odprtih tudi do 22. ure. Samo klientela po 21.00 uri in tudi zaposleni se pa spremenijo v katasttofo po 21. uri.
Desperadodajka, 24.11.2021 ob 09:12
Kmetavzi kritizirajo Ljubljano, ker da je preveč Balkancev v njej, hkrati pa opevajo Berlin in neke evropske prestolnice, v katerih ni samo Balkana, ampak še vsa Azija in Afrika zraven.
Berlin imaš cele četrti, kjer večina folka govori samo turško.
phahh, 24.11.2021 ob 08:45
Najdi mi eno evropsko mesto nad katerim turisti niso “woow amazing”
se vidi da nimaš treh čistih
Če ni gdo čist v glavi si to ti. Pa razložimo butelčku, da če po You Tube gledaš videje turistov, ki so posneli svoj ogled Ljubljane, da velikokrat povejo, da so bili v 10ih ali več prestolnicah, ampak, da Ljubljana pa jim je najbolj všeč.
Kokoši, 24.11.2021 ob 14:39
Če ni gdo čist v glavi si to ti. Pa razložimo butelčku, da če po You Tube gledaš videje turistov, ki so posneli svoj ogled Ljubljane, da velikokrat povejo, da so bili v 10ih ali več prestolnicah, ampak, da Ljubljana pa jim je najbolj všeč.
isto je ce gres gledat videe kateregakoli drugega mesta, da jim je tocno to mesto najljubse
napisi firence pa si oglej kako orgazmirajo spodaj v komentarjuh
Forum je zaprt za komentiranje.