Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubljana je spalno in delovno naselje

Ljubljana je spalno in delovno naselje

Poleti ko sem imel prosto, razen tečnih kregajočih sosedov, pa kot mesto duhov.

V center ko sem hodil pa ali neki zadirčni in nekulturni protestniki na Prešercu ali pa turisti. To je to.  Nič od nič. Da bi šel pa v diskoteko in da bi gledal pijančke in pijanke, ki se nacejajo in pretepajo, mi pa ni.

Ljubljana je super mesto, dogaja se ogromno stvari. Zdaj med korono sicer ne, drugace je pa pestro.  Turisti Ljubljane ne morejo prehvalit, vidijo stvari, ki jih mi ne znamo ceniti.

Odgovor na objavo uporabnika
Nicko, 24.11.2021 ob 08:40

Ljubljana je super mesto, dogaja se ogromno stvari. Zdaj med korono sicer ne, drugace je pa pestro.  Turisti Ljubljane ne morejo prehvalit, vidijo stvari, ki jih mi ne znamo ceniti.

Najdi mi eno evropsko mesto nad katerim turisti niso “woow amazing”

se vidi da nimaš treh čistih

da je Slovenija zgubila šanso za eno ornk 24 ur odprto trgovino, ko je Keber vsilil prepoved prodaje alkohola po 21. uri. Do tega zakona je namreč obstajala veriga štacun Noč in dan, kjer pa je menda po 21. uri šel v prodajo samo še alko in pečen piščanec za žurerje…. Takoj ko se je uveljavil zakon so šli v stečaj…. Pa saj drugače je nekaj večjih Mercatorjev v Lj. odprtih tudi do 22. ure. Samo klientela po 21.00 uri in tudi zaposleni se pa spremenijo v katasttofo po 21. uri.

Kmetavzi kritizirajo Ljubljano, ker da je preveč Balkancev v njej, hkrati pa opevajo Berlin in neke evropske prestolnice, v katerih ni samo Balkana, ampak še vsa Azija in Afrika zraven.

Desperadodajka, 24.11.2021 ob 09:12

Kmetavzi kritizirajo Ljubljano, ker da je preveč Balkancev v njej, hkrati pa opevajo Berlin in neke evropske prestolnice, v katerih ni samo Balkana, ampak še vsa Azija in Afrika zraven.

Berlin imaš cele četrti, kjer večina folka govori samo turško.

eno je biti turist en dan, to je zanimivo tudi če greš gledat vulkan, drugo je pa živeti v nekem mestu.

phahh, 24.11.2021 ob 08:45

Najdi mi eno evropsko mesto nad katerim turisti niso “woow amazing”

se vidi da nimaš treh čistih

Če ni gdo čist v glavi si to ti. Pa razložimo butelčku, da če po You Tube gledaš videje turistov, ki so posneli svoj ogled Ljubljane, da velikokrat povejo, da so bili v 10ih ali več prestolnicah, ampak, da Ljubljana pa jim je najbolj všeč.

Kokoši, 24.11.2021 ob 14:39

Če ni gdo čist v glavi si to ti. Pa razložimo butelčku, da če po You Tube gledaš videje turistov, ki so posneli svoj ogled Ljubljane, da velikokrat povejo, da so bili v 10ih ali več prestolnicah, ampak, da Ljubljana pa jim je najbolj všeč.

isto je ce gres gledat videe kateregakoli drugega mesta, da jim je tocno to mesto najljubse

napisi firence pa si oglej kako orgazmirajo spodaj v komentarjuh

wanja, 24.11.2021 ob 10:23

Berlin imaš cele četrti, kjer večina folka govori samo turško.

imas ljubljano, kjer je uradni jezik cefurski

In imaš kmetavzarijo, ki niti tega ne ve, kaj pomeni izraz “uradni jezik”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close