Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubimo s srcem ali glavo?

Ljubimo s srcem ali glavo?

So. Samo niso glavne zvezde forumov v prepričevanju neznancev, kako imajo super vezo. Ker nimajo potrebe po tem.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

So. Samo niso glavne zvezde forumov v prepričevanju neznancev, kako imajo super vezo. Ker nimajo potrebe po tem.[/quote]
Imajo pa druge potrebe. Samo vprašanje je ali so zate ustrezne, zato da jih lahko označiš za srečne. :)) Torej ti si tisti, ki oceni, če so njihove potrebe PRAVILNE. Ti si pa res “iznajdljiv”. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A samski nočejo igrati te igre ljubezni….Le zakaj ne ?

Hja hja. Ko se javi recimo samska ženska in piše, da ji paše samskost, takrat takoj “priskočiš na pomoč”, da ji ziher nekaj manjka izven zveze, da je sam seks “izkoriščanje”..Ne deluješ ravno ne vem kako spravljen sam s sabo in sovjim načinom življenja, radoveden si kot mi vsi, s tem da smo eni radovedni na avanturističen način, ti pa bolj vojerski…še evdno te zanima, kako živijo samski, kako seksajo, zakaj tako, zakaj ono…Tako mi delujete Marko, Robi in ti, ko vas berem ..pač..In seveda, spet se dobesedno obešaš na moje besede , kot je “draga srajca”, ki je bila samo prisodoba…Ampak kako bi ti to vedel, domišljije pač nimaš, da si resen, ti verjamem, kaj resen, resnoben, ampak kljub vsej sovji resnobnosti deluješ otožno neizpopolnjeno.

Hja hja. Ko se javi recimo samska ženska in piše, da ji paše samskost, takrat takoj “priskočiš na pomoč”, da ji ziher nekaj manjka izven zveze, da je sam seks “izkoriščanje”..Ne deluješ ravno ne vem kako spravljen sam s sabo in sovjim načinom življenja, radoveden si kot mi vsi, s tem da smo eni radovedni na avanturističen način, ti pa bolj vojerski…še evdno te zanima, kako živijo samski, kako seksajo, zakaj tako, zakaj ono…Tako mi delujete Marko, Robi in ti, ko vas berem ..pač..In seveda, spet se dobesedno obešaš na moje besede , kot je “draga srajca”, ki je bila samo prisodoba…Ampak kako bi ti to vedel, domišljije pač nimaš, da si resen, ti verjamem, kaj resen, resnoben, ampak kljub vsej sovji resnobnosti deluješ otožno neizpopolnjeno.[/quote]Ker nisem dal srajce v narekovaje ali vsaj v poševen tisk vse tisto kar sem povzel po tebi sem ostal po tvoje brez domišljije?…. :/
Si lahko misliš kako je to hudo, ko nekdo tako resno jemlje moje vojegerske prispevke? :)))

Ja imaš prav ne smem si privoščit realno “osvobodit samsko deklino njenih muk”, to je delo samskih, lahko pa podam svoje razmišljanje, mogoče izkušnje kako sem se tega loteval ko sem bil na tvojem mestu in v čem/kako sem bil uspešen in zakaj včasih nisem bil… 😉
Kdo je tu brez domišljije? :)))))))))

A samski nočejo igrati te igre ljubezni….Le zakaj ne ?[/quote]

Mogoče zato, ker so jo igrali in izgubili.Mogoče.

A samski nočejo igrati te igre ljubezni….Le zakaj ne ?[/quote]

Mogoče zato, ker so jo igrali in izgubili.Mogoče.[/quote]
moški smo pač v “prednosti”, ker imamo dve “glavi” — eno za misliti, drugo pa za igrice ☺

ženske pa so samo občasno priklopljene na inteligenco ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Te ne zanima najprej, če tvoja se?[/quote]

bo že povedala, če ji kaj ne bo prav.[/quote]

Isto bodo naredili tudi njihovi partnerji(ke).

Ljubiti je popolnoma egoističen, posestvovalen odnos do nekoga (neznanega!!) drugega.
Je “pričakovanje”, da bo nekdo tak, kot imamo predstavo/misel/potrebo o drugem človeku.
Še v pravljicah se “ljubezen” pretvori v poroko in življenje do konca njunih dni.

še malo, pa bo “zakonsko” dovoljena poroka/zveza (+ dedovanje/skrb za grob) … z “nickom”, mobijem, tablico, vonjem hrane … z nečem “ljubljenim” … čizs kakšen ausglaz se gre folk ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Seveda imajo druge potrebe, vsak človek ima kakšno potrebo. Zakaj se čutiš dolžnega to ponavljati? Aja, zato, da obraniš svojo pozicijo potrebe pametovanja samskim na forumu.:)

pa kdo je spravil med ljudi, da je dr.ka.nje škodljivo … v času neta bi to morali propagirati kot samozaščito pred samoidiotiziranjem ☺

…glede na kaj?
Objekt ki ga ljubimo? :)[/quote]

Ne. V nekem daljšem obdobju pač vidimo, čutimo in se zavemo, da v krajših intervalih bolj ljubimo s srcem ali glavo ali telesom… isto osebo… odvisno od situacije, dogodkov, ….

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ljubiš lahko samo z glavo.

Ti nikdar nebi mogel bit na Spiderjevem mestu, že zaradi karakterja… to da si pa bil samski pa te je verjetno ena pobrala pa glih ni nekaj česar bi se jaz na tvojem mestu rad spominjal 😉

Mah Gupi… ljubezen ni nekaj pravljičnega kot pravijo in kažejo filmi ter risanke ali nekaj takega ki bi te avtomatsko prilagajalo kot pravi Marko (ker pač ne čutiš da se prilagajaš čeprav se)

Ljubezen je vbistvu ena grda navada človeštva ki hoče spravit drugo osebo pod lastnino in ji s tem pod pretvezo LJUBEZNI nadet spone v spolnosti, željah, ambicijah, in delovanju…

prava ljubezen ne obstaja, namreč prava ljubezen pomeni to da ljubiš osebo tako kot je bila tisti dan ko si jo spoznala, to pa ni mogoče zato ker tisti dan ko si jo spoznala (kdorkoli pač) je bila ta tvoje ljubljena oseba PROSTA vseh verig in spon in se je lahko še isti dan dala dol z drugo žensko…. to pa je nekaj kar veliko žensk nebi toleriralo v ”ljubezni” do moškega.

To pa je ravno moj problem z ljubeznijo, moja predstava o ljubezni je to da če me neka punca LJUBI me ljubi takšnega kot sem in me ne želi zavestno ali podzavestno bodisi spreminjat ali prepričevat k samospreminjanju.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Seveda imajo druge potrebe, vsak človek ima kakšno potrebo. Zakaj se čutiš dolžnega to ponavljati? Aja, zato, da obraniš svojo pozicijo potrebe pametovanja samskim na forumu.:)[/quote]
Jaz nisem nič ponavljal. Ti si tisti, ki je ponovil, za mano. :)) Jaz sem ti želel samo pokazat, da eni imajo potrebo pisati po forumu, drugi pa medtem raje vrtnarijo, medtem ko tretji berejo knjige ali pa gledajo tv. Ne moreš pa potem sodit, kako je nekdo zadovoljen v svojem odnosu, kot to delaš ti. Zato sem se čutil dolžnega pojasniti, ne pa ponoviti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

bo že povedala, če ji kaj ne bo prav.[/quote]

Isto bodo naredili tudi njihovi partnerji(ke).[/quote]

… ali pa tudi ne.

Katero ? :)))

Na takšno teorijo lahko vedno pogledamo še iz druge perspektive. Lahko rečem, da si samski zato, ker te nobena noče pobrati. Seveda si tega ne priznaš in raje rečeš, da nočeš biti vezi, ker bi drugače izpadel nek luzer, ki ga nobena noče za resnega partnerja.

Res ni nobena pravljica. Za ljubezen je prav tako treba ustvariti primerne pogoje, da lahko obstaja.
Logično pa je, če si v tej igri večkrat razočaran, da si izgubil, nimaš več volje igrati te igre.
Igro pa izgubimo, če je ne znamo igrati na pravi način.

Če tako gledaš na to igro, potem res ne moreš zmagati.
A zato še ljubezen ni nič grdega. Smo ljudje, ki želimo manipulirati s samo igro in jo zlorabiti.

Matkic…..Ampak to je predstava o filmski ljubezni iz pravljic. Zgoraj pa pišeš, da ljubezen ni nekaj pravljičnega in brezpogojnega.
V vsaki igri je potrebno nekaj vložiti, če jo želiš igrati in potem lahko upaš, da nekaj iz nje dobiš. Ti pa ne bi nič vložil in ne upošteval samih pravil..Rad bi le zmagoval. 🙂

Lahko lahko. Ne gre za pisanje, gre za način. Srečno vezani niso tako vsiljivi v prepričevanju drugih. Srečno vezanim je malo mar, kako drugi živijo. Ker so s svojim življenjem zadovoljni.

Lahko lahko. Ne gre za pisanje, gre za način. Srečno vezani niso tako vsiljivi v prepričevanju drugih. Srečno vezanim je malo mar, kako drugi živijo. Ker so s svojim življenjem zadovoljni.[/quote]

Res je, lahko. Saj tudi srno lahko poskušaš ustrelit s slepimi naboji. :))

Če ga nobena noče pobrati, je to samo dobro zanj. Tip uživa, seksa verjetno več, kot večina dolgoletno vezanih, ne vem v čem naj bi bil njegov problem. Luzer, ker živi, kot želi? Ojej.

Če ga nobena noče pobrati, je to samo dobro zanj. Tip uživa, seksa verjetno več, kot večina dolgoletno vezanih, ne vem v čem naj bi bil njegov problem. Luzer, ker živi, kot želi? Ojej.[/quote]
Ne vem, če res živi tako, kot si želi…..

Samo njegovo trditev sem obrnil, ker ne vem, zakaj bi moral biti nekdo, ki je v vezi, manjvreden od samskega. Tudi tisti v vezi živi tako, kot si želi. In ravno toliko je lahko razlogov, ki ga motijo v vezi, kot razlogov nekoga, k je samski in bi jih rad spremenil.

Če ga nobena noče pobrati, je to samo dobro zanj. Tip uživa, seksa verjetno več, kot večina dolgoletno vezanih, ne vem v čem naj bi bil njegov problem. Luzer, ker živi, kot želi? Ojej.[/quote]
Ali pa živi, ker mu samo to preostane. V bistvu mu preostane še kaj drugega, le da ne ve, kako se tega lotiti (še enkrat).

Res ni nobena pravljica. Za ljubezen je prav tako treba ustvariti primerne pogoje, da lahko obstaja.
Logično pa je, če si v tej igri večkrat razočaran, da si izgubil, nimaš več volje igrati te igre.
Igro pa izgubimo, če je ne znamo igrati na pravi način.
[/quote]

Res lahko pogledamo, ampak ti lahko tu govoriš jaz pa vem kako je pri meni, in zato ta pogled pač ne valja…. Ti in nihče meni ne rabi verjet ampak jaz vem da če danes pokličem imam dve partnerki do jutri zjutraj 😉

pogoje so ustvarili ljudje sami z svojimi projekcijami, ne pa ljubezen… zato ker večina ljudi ne zmore ljubiti brez pogojev ne pomeni da je ljubezen pogojna oz. da bi morala imeti primerne pogoje, to je ravno tista spona ki preprečuje predvsem ženskam pa tudi dostim moškim PRAVO ljubezen…

HAHA, manipulirat…

Povej mi Robi,

-ko se oseba zaljubi, se zaljubi v osebo ki je zvesta 1 partnerju ali v osebo ki je SVOBODNA?
-ko se oseba zaljubi se zaljubi v osebo ki skoz sedi doma in čaka da jo pokliče novi partner ali v osebo ki je SVOBODNA in počne kaj ji paše v tistem trenutku
-ko se oseba zaljubi, se zaljubi v osebo ki nikdar nni osvajala druge osebe ali flirtala

Vse to in ŠE MNOGO ostalih lastnosti izoblikuje mene (oz vsako osebo) v takega človeka v katerega se potem nekdo drug zaljubi je tako?

Torej zakaj bi potem oseba ki se je ZALJUBILA (ali pač tako trdi) v nekoga (recimo tebe, mene, Markeca, Spiderja) potem ŽELELA ali celo ZAHTEVALA da se ta oseba v točno tako kot se je ZALJUBILA da se spremeni.

A ni to ravno nasprotno z pointom ”ljubim te takšnega kot si” AMPAK ne smeš delat tega pa tega pa tega….

to za mene potem več ni ljubezen če oseba pričakuje od mene spremembe, ker potem me želi spremenit in me sploh ni ljubila …

Saj v vsaki igri nekaj vložimo Robi, imenuje se ČAS, ampak veliki večini čas ni dovolj in ne želijo čakat 10+ let da se človek spremeni… ampak hočejo takoj, to pa je potem v stilu nasilnega pokristjanjevanja… samo da je to nenasilno še hujše, ker je psihološko drkanje in manipuliranje z osebo…

Največ je vreden tisti ki lahko v VSAKI sekundi naredi to kar želi ne da bi bil dolžen pojasnjevat drugemu živemu bitju, in ne da bi se moral zagovarjat pred sodiščem kot formalno institucijo.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

a je kakšna razlika med fizičnim in mentalnim — ljubljenjem??
meni mentalno “ljubljenje” ne gre … sem pač primitivec ☺

Samo do zjutraj, kaj pa naprej? :))
Matkič, partnerka ni nekdo, ki s teboj seksa. Partnerka boš lahko rekel ženski, s katero si boš želel živet in ona si bo želela živet. In ne samo, da si bosta želela živet, to bosta morala skozi čas tudi drug drugemu pokazat, dokazat, da sta tega tudi sposobna. Vsaj v tem primeru, ko se pogovarjamo o ljubezni, imej to v mislih za v bodoče. Samo seks ni ljubezen Matkič.
Pa saj si nam že povedal za svoje izkušnje in zato vemo kako je pri tebi. Vse so te “želele” spreminjat, zato ne želiš nobene. Povedal pa si nam tudi že, da si jo vseeno želiš. :)) Tudi Spider ima ves čas občutek, da želi njegovo življenje nekdo spreminjat, v resnici pa to bolj kot ne sam počne drugim, nezavedno, s svojim obremenjevanjem čemu vse namenjamo svoj prosti čas in kako narobe to počnemo. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close