Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ljubimec da ali ne

ljubimec da ali ne

Itak ga je poklicala, da je kosilo na mizi. Po jedi bo padel v triurno komo, nato se bo odplazil do prvega bifeja. Saj bo še prišel, samo ne mi zdaj obupat, ko se ti je prikazal sončni žarek:).

Bom zdražala. Saj imam še enostavnega boga na voljo :).

Cviiiiiik…. ;-)))))
Kera reva, sam res…..

Bom zdražala. Saj imam še enostavnega boga na voljo :).[/quote]

Ja, dobro je staviti na več glav:). Za vsak trenutek drugega pacienta:).

Bom zdražala. Saj imam še enostavnega boga na voljo :).[/quote]
Z njim bo pa težje…Vsak dan prelaufati par km in redno čistiti ogledalo, da bo odsev kristalno čist. 🙂
Če ne, pa jih boš dobila okrog ušes. Že Markotu je večkrat napisal. da bi ga lahko pretepel, če bi ga želel. 🙂

zakaj pa ne mlajši ljubimec

na primer robi37…k je glih pri roki…. :-)))

Samo to ne bi bilo slabo, če bi morala ves čas letati zraven z ogledalom, da bi se bog gledal. Od vsega tekanja in čiščenja ogledala, bi verjetno shujšala.

Robi37, saj travca in enostavni bog sta dosti mljaša od mene. Po pameti sodeč sta najstnika. Bolj bo kriza, če slučajno nista polnoletna. Ne bi rada izpadla pedofilka.

To bom pa enostavno rešila: nastavila bom ogledalo in si ne bo upal mahniti :). Saj veš, v filmu ropar vzame talca in pobegne. Moj ščit pred udarci pa bo ogledalo. Človek mu nič ne pomeni, ogledalo pa vse na svetu :).
Pa glede na to, da se je vajen prehranjevati s praški, tudi ne bo opazil, če bo kdaj kaj primešala praškom, da bo malce dalj časa in bolj trdno spal :).

Čakaj da pride “s kosila”nazaj. Boš videla, kako bo spet poln nasvetov. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Čakaj da pride “s kosila”nazaj. Boš videla, kako bo spet poln nasvetov. :)[/quote]

Po vnosu OH ne bo nič z njim. Tipson je že v letih, potrebuje popoldanski počitek. Utrujen od življenja z mamico:))).

To se zgodi vedno, ko se preveč približa kakšni ženski. Cccc…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

To bom pa enostavno rešila: nastavila bom ogledalo in si ne bo upal mahniti :). Saj veš, v filmu ropar vzame talca in pobegne. Moj ščit pred udarci pa bo ogledalo. Človek mu nič ne pomeni, ogledalo pa vse na svetu :).
Pa glede na to, da se je vajen prehranjevati s praški, tudi ne bo opazil, če bo kdaj kaj primešala praškom, da bo malce dalj časa in bolj trdno spal :).[/quote]
Pa ti obvladaš zadevo. 🙂
Zato škoda, če moški stisne rep med noge, ko se mu ponudi priložnost. 🙂

Saj bom ujela, enega ali drugega. Sigurno mi bo uspelo. Ko veš kaj so šibke točke osebe (špegu, flaša, hrana za pitance ali kako se reče tistim praškom…), potem imaš vse ase v rokavu:).

Pa glede na to, da se je vajen prehranjevati s praški, tudi ne bo opazil, če bo kdaj kaj primešala praškom, da bo malce dalj časa in bolj trdno spal :).[/quote]
Ta bi še sebe treščil. Ne bi bilo prvič. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ooooo, hude:-))))))))))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Tudi v virtuali. “Srecno” vezani kar tekmujejo kdo bo bolj osladen do monovk, lol.[/quote]

Oni so srečni, njihove žene pa poročene hahahaaa….

Debela, a na kmetih v začetku oktobra ni več drugega dela kot po internetu se preganjat cele dneve? A to tudi spada v tisto vaše legendarno štiriindvajseturno garanje?

A to mene sprašuješ? A ti nisem že parkrat povedala, da sem tako kot ti brez lajfa, brez hobijev, zagrenjena, zamorjena in zato visim tu gor? Saj to pa ja poznaš, saj si v istem kot jaz. Samo jaz se ne zadanem z alko omamo.

A to mene sprašuješ? A ti nisem že parkrat povedala, da sem tako kot ti brez lajfa, brez hobijev, zagrenjena, zamorjena in zato visim tu gor? Saj to pa ja poznaš, saj si v istem kot jaz. Samo jaz se ne zadanem z alko omamo.[/quote]

In ti misliš, da ti je to neka prednost? Pametneje bi ti bilo, da pit začneš.

Najbrž rabiš nekoga, ki mu ni za neke čustvene veze – sex in uživancija in to je to. Naj ti povem da se tako za vse najbolje izteče…. sam imam takšno navado…

……in obratno.

V kolikor si ti vezana (z otroci) si najdi sebi primernega vezanega ljubimca. Pri takšnih izven zakonskih dejavnostih je samo en problem: čas.

zdravo tudi jaz si želim ljubezni ,mogoče še bplj kot ti ,vedno pa ostanem razočaran ker so mogoče prevelike želje ,saj sem že bil razočaran,pa vendar je upanje vedno močnejše-lp

Drag…tudi naju še čaka kaj lepega…v to sploh ne dvomim 🙂

hvala ,želim da se nama to uresniči,želel bi da te najdem ,samo povej kako in kje,jaz sem šele malo časa tu pa se ne znajdem tako kako to deluje tukaj-lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close