ljubimec da ali ne
Samo to ne bi bilo slabo, če bi morala ves čas letati zraven z ogledalom, da bi se bog gledal. Od vsega tekanja in čiščenja ogledala, bi verjetno shujšala.
Robi37, saj travca in enostavni bog sta dosti mljaša od mene. Po pameti sodeč sta najstnika. Bolj bo kriza, če slučajno nista polnoletna. Ne bi rada izpadla pedofilka.
To bom pa enostavno rešila: nastavila bom ogledalo in si ne bo upal mahniti :). Saj veš, v filmu ropar vzame talca in pobegne. Moj ščit pred udarci pa bo ogledalo. Človek mu nič ne pomeni, ogledalo pa vse na svetu :).
Pa glede na to, da se je vajen prehranjevati s praški, tudi ne bo opazil, če bo kdaj kaj primešala praškom, da bo malce dalj časa in bolj trdno spal :).
To bom pa enostavno rešila: nastavila bom ogledalo in si ne bo upal mahniti :). Saj veš, v filmu ropar vzame talca in pobegne. Moj ščit pred udarci pa bo ogledalo. Človek mu nič ne pomeni, ogledalo pa vse na svetu :).
Pa glede na to, da se je vajen prehranjevati s praški, tudi ne bo opazil, če bo kdaj kaj primešala praškom, da bo malce dalj časa in bolj trdno spal :).[/quote]
Pa ti obvladaš zadevo. 🙂
Zato škoda, če moški stisne rep med noge, ko se mu ponudi priložnost. 🙂
Pa glede na to, da se je vajen prehranjevati s praški, tudi ne bo opazil, če bo kdaj kaj primešala praškom, da bo malce dalj časa in bolj trdno spal :).[/quote]
Ta bi še sebe treščil. Ne bi bilo prvič. :))
A to mene sprašuješ? A ti nisem že parkrat povedala, da sem tako kot ti brez lajfa, brez hobijev, zagrenjena, zamorjena in zato visim tu gor? Saj to pa ja poznaš, saj si v istem kot jaz. Samo jaz se ne zadanem z alko omamo.[/quote]
In ti misliš, da ti je to neka prednost? Pametneje bi ti bilo, da pit začneš.
Forum je zaprt za komentiranje.