Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubimec da ali ne

Ljubimec da ali ne

Ali ima on kaj otrok? Če je je odgovor pritrdilen, pojdi stran sedaj. Ker ko bo enkrat zadeva prišla tako daleč, da se bo moral odločiti, se ne bo zate ampak za otroka in posledično za ženo. In tebi bo zelo hudo, pa boš vseeno poskušala razumeti. Boš morala.

Lep večer!

draga sara, pa se je zgodilo…isto kot tebi :)) vsa na trnih prišla, bila sem vznemirjena, ker nisem vedela, kaj naj pričakujem od vecčra. šla sva na večerjo…sedela sva si nasproti, se smejala, on me je ves čas gledal naravnost v oči, se dotaknil moje roke,…in kljub temu, da mi je bilo malo neugodno sem bila presenetljivo sproščena in sem uživala v igri, v spogledovanju…presenetil me je z iskrenostjo, zgovornostjo, prijaznostjo, toplino, nežnostjo in razmišljanjem…ve da imam fanta, on pa je samski…ja, vem na kaj pomislite ob tej zadnji izjavi, da si me želi spraviti samo v posteljo…tudi na to temo sva prišla in to kar mi je povedal, me je spet spravilo na kolena-je to sploh možno, da je nekdo tako odkrit…zamenjala sva lokal in tam sem se že ˝vdala v usodo˝ njegovih rok na mojem kolenu, popravljal mi je lase z obraza, me pobožal po bradi in govoril, da je vesel da me je spoznal…mene pa je mešalo, vsa tista napetost in ščemenje, komaj sem zdržala njegov pogled, ker sem se bala, da me bo preveč potegnilo… pa še slaba vest me je malo glodala…ne vem kako sva prišla do avta, ker me je vsakič, ko se me je namenoma ali pa slučajno dotaknil, stresla elektrika…v avtu pa so ve zavore popustile in bilo je…preveč…čeprav nisva šla čisto do konca, sem bila pijana od njegovih rok in poljubov, zadaj pa me je vest opominjala…rekel je da ne bo odšel, božal me je po obrazu in rekel, da je čisto nor…do doma sem dobila še dva sms-ja, vsakič ko sem prebrala, me je stisnilo v trebuhu. na srečo mojega tisti dan ni bilo doma, ker sem bila preveč zmedena…včeraj pa spet mejli, sms-ji, da so moji lubčki fenomenalni :))…očitno mu je res več do mene, jaz pa si ne upam prekiniti veze s fantom in tudi on mi že preveč pomeni, da bi prekinila stike…svojemu sem vceraj povedala, da imam ˝oboževalca˝, za vsak primer, da se nebi kdaj zagovorila, pa še cel dan sem bila v svojem svetu…ne vem kam bo to pripeljalo…mislila sem, da se tudi jaz nisem čustveno vpletla, da je vse samo fizično, pa me je čisto preveč presenetil s svojo energijo in razmišljanjem…na kraj pameti mi ne pade, da bi s fantom prekinila, ampak, zakaj potem mislim nanj, če mislim, da nisem zaljubljena?

danes se vidiva na treningu, komaj čakam…med vikendom bi me rad videl…reče mi mala moja…in še vedno me ščemi…

ne vem sara, mogoče pa te mora vsakih toliko časa prevetriti in zmešati glavo, da se spet še bolj zaveš, kako so barve močne, da rože cvetijo in se ti zdi, da danes sonce sije samo zate…saj veš, ko najmanj pricakuješ te zadene…

mislim, da nama je prav lepo, da se malo utapljava v tolikih tako močnih in različnih občutkih. se pa strinjam s tabo, da bova posledici nosili sami…slej kot prej se bova mogli odločiti (saj verjetno sva se globoko v sebi že), do takrat pa si še malo pustiva, da naju meša :)))) ker paše…

upam, da se boš še kaj oglasila :))) do takrat pa še kakšno ˝mravljico˝ na hrbtu………. :))))

Jaz te popolnoma razumem, ker sem bila na istem. Spoznala sva se v službi in se še isti trenutek oba zaljubila. Sploh nisem mogla odmaknit oči od njega. Kljub temu, da sem bila že poročena in z enim otrokom. Oba sva takoj vedela kaj hočeva in samo vprašanje časa je bilo, kda se bo zgodilo. Nisva bila samo ljubimca, bila sva tudi najboljša frenda. Pri nas doma ni bil nihče prikrajšan, kvečjemu je bilo več dobre volje. On se je ločil, a ne zaradi mene. Zelo je pomembno kaj drug od drugega pričakujeta in popolno zaupanje. Midva sva se takoj dogovorila, da bova samo ljubimkala in se tega tudi oba držala. Tako se je vleklo pet let, dokler ni spoznal svoje zdajšnje deklice in potem sva čez čas prekinila stike. Nazadnje sem ga slišala pred enim letom, vendar ga na trenutke ful pogrešam. Pri nama ni šlo samo za strast, imela sva se tudi rada, a kljub temu spoštujem njegovo željo, da prekineva stike, ker bi si rad uredil življenje s to deklico.
Meni je bilo všeč, je pa res, da na dveh stolih težko sediš hkrati. Meni je uspelo in vesela sem, da se je zgodilo.

Presnete kurbe!

Ni mi jasno zakaj bi ga imela za ljubimca? Če je boljši od tvojega fanta in ti ob njem srce hitreje bije si ga vzemi za fanta. Saj se menda ceniš ali ne?

Saja, prav lepo se nama godi 🙂 A ni super, ko te ponovno nekdo odkrito osvaja (ne samo z besedami, pa se smeji zraven, da bi se s smehom izvlekel, da se heca 😀 )
Danes sva ponovno zmenjena, v sluzbi, ko se vidiva, bi ga najraje napadla, pa ne upam :), tako lepo je, da mi ni zal 🙂
In vidva, kdaj sta ponovno zmenjena? 🙂

Bivsa ljubimka, 5 let je dolga doba, pa da sta lahko potem kar tako odnehala…svaka ti cast 🙂 Je pa res, vse je stvar dogovora, midva se nisva se nicesar dogovarjala, ampak veva, kaksna je situacija…

Tjasa, ja, ima otroka, ampak se je ze sedaj odlocil, jaz pa tudi, tako da…ne vem, mogoce bo kasneje drugace, mogoce pa tudi ne….trenutno je prevec lepo, da bi zamudila te trenutke…

Dragi Sara in Saja,
tukaj pišeta kako lepo se vama godi, skoraj brez slabe vesti do partnerjev, nič ne obžalujeta, pišeta o občutkih, ščemenju itd.
Kaj pa da vajina avanturica slučajno pride na uho vajinima dečkoma?? Tako čisto slučajno…. saj partnerji tudi niso vedno tako slepi, neumni in nevedni.
Ja pol pa bodo solze, krokodilje solze, in kako vama je žal, da ni čisto nič pomenilo, da se ne bo nikoli več ponovilo …. Takrat bi morali vajino pisanje tule prebrat.
Ja tak je to.

lp,
lona

Iona, se popolnoma strinjam s tabo in vsem kar si napisala. pa se mi vseeno zdi, da veva kaj delava. res je, da je po toči zvoniti prepozno in če bi me moj deček (kot ga ti imenuješ) zaradi tega zapustil, bi me upravičeno. ker bi tudi jaz v obrnjeni situaciji verjetno reagirala podobno. in če bi se to res zgodilo tudi ne bi jokala, prosila in obljubljala, da se to nikoli ne bo več ponovilo, ker bi bila škoda že narejena- pa čeprav sva skupaj že skoraj deset let in se res lepo ujameva. nekateri so sposobni spregledati ˝spodrsljaj˝, drugi pač ne in te zadnje popolnoma razumem. ker se z zaupanjem ne moreš igrati. je pa tako, da razum je eno, čustva so pa drugo. in lahko se še tako upiraš in ne iščeš priložnosti, da bi se s kom zapletel, niti ne razmišljaš o tem, vendar se ti enostavno lahko zgodi čisto nepričakovano nekaj, česar niti v sanjah ne pričakuješ, nekaj za kar si prepričan, da se ti ne more zgoditi. in takrat presenetiš samega sebe, kako lahko tvoj razum (ki je bil pri meni vedno na prvem mestu) popolnoma odpove. saj se ti zgodi, da ti je kdaj kakšen moški malo bolj všeč, vendar se z lahkoto zadržiš in ne razmišljaš o njem. potem pa…ja, res je, ko najmanj pričakuješ te zadene in ne moreš storiti nič, samo prepustiš se toku…še vedno pa ostaja največji zaljubljeni bum, ki sem ga kdajkoli doživela, tisti z mojim dečkom. ljudje smo si različni in jaz že zelo, zelo dolgo nisem spoznala nekoga, ki bi bil tak kot moja ˝avantura˝…preveč je pozitiven…

sara, danes se vidiva na treningu (in baje po!)…metuljcki v zraku…res paše, da te nekdo odkrito osvaja (čeprav takrat vedno dvomiš o iskrenosti), ampak ko začutiš, da misli resno…v življenju je premalo tako magičnih trenutkov, zakaj bi se jim upirali…jaz mislim, da se morava prepustiti (pa še malo razmišljati zraven :)) ker pa veva, kaj vse naju lahko čaka (upam, a naju ne bo preveč bolela glava)…go for it!
uživaj maksimalno :))))))))))

Že kar nekaj časa prebiram tale post in ne da mi, da se nebi
oglasila, predvsem zato, ker sem sama dala že vse tole skozi;
od lepega do manj lepega in bi podala zraven tudi mojo “zgodbo”
ki bo predvsem vama: saja in Sara malo odprla oči.
Tudi sama sem doživljala ravno to kot vidve in bilo je krasno,
čeprav sem se ves čas ubadala z občutkom krivde kaj delam svojemu
krasnemu možu in očetu svojih otrok,nikakor pa se nisem mogla
ali hotela odpovedati tem krasnim občutkom ponovne zaljubljenosti.
Na žalost pa je ves ta začetni flirt prerastel v ljubezen, kar je bilo
za oba zelo težko. Družina je bila še vedno na prvem mestu
vendar podivjana čustva so govorila svoje.
Ker sem kljub vsemu trmasto dekle sem se odločila končati to
norijo , ker sem se odločila, da mi družina kljub vsemu največ pomeni.
To moj “ljubimec” ali po njihovem “prjatelj” ni hotel niti slišati in mi je
pripravil kar pester program pri naših doma. Namreč klical je mojega moža
in še nekaj moje družine in nakladal kakšna sem….
Rekel mi je da se ne bo pustil kar tko odgnati in če trpi on naj trpim
še jaz..
Skratka ker je njegova žena nekako zvedela o naju je hotel
o tem seznatiti še mojo družino, da bi se moja družina razdrla.
Na srečo vsa resnica ni nikoli prišla na dan, je pa ostal grenek priokus
in večno nezaupanje mojega moža.
S tem moram živeti naprej in zelo težko mi je ko vidim kaj sem naredila
njemu in celi najini družini.
Toliko v vednost v kaj lahko preraste takšno razmerje.
Želim vama, da ne bo prišlo tako daleč, ampak na žalost je vedno
tako, kot pravijo; Vse se vrača! Za vse plačamo svojo ceno.
Pa srečno!

Dogajalo se mi je enako kot tebi, jaz s fantom kar nekaj let v vezi on poročen z družino.
Danes je moj in jaz njegova, srečna sva!
Ni mi žal da se je službena zabava končala kot se je in nikoli mi ne bo.

Steve Martin je enkrat izjavil:

“Zakaj bi šel k sosedu na hot-dog, če imaš doma slastno pečenko?”

Vprašanje je samo, ali uživate mesne izdelke, ha, ha.

res je super, če te po dolgem času spet kdo osvaja, še bolj super pa je, če pri tem tudi ostane. Ni vredno reskirati svojega življenja za nekaj, kar itak (v večini primerov) nima nobene prihodnosti.
Poročena sem (zelo srečno) 35 let. verjemite, marsikaj se mi je zgodilo v življenju. Tudi to, da mi je bil kateri všeč, jaz pa njemu. Vendar lahko brez slabe vesti pogledam možu v obraz. Če bi se prepustila “metuljčkom” in ščemenju v trebuhu, pa vprašanje, kaj bi bilo.
Če pa misliš(ta), da brez njega ne moreš živeti, najprej uredita stvari doma. Ti s fantom, on pa s svojo družino. Če bosta že zdaj začela odnos na prikirivanju in lažeh, nikoli ne bo drugače.

To je samo moje mnenje, vem pa, da niti milijon nasvetov ne bo zaleglo. Naredili bosta itak po svoje:-))))

Ne vem, zakaj hočete na vsak način puncam, saji in sari zbujati slabo vest, kot da delata ne vem kakšno packarijo? Mislm, tolk je že blo govora o varanju, ma ne vem, za nekatere je varanje že to, da sam kakega drugega moškega pogleda, al kaj? Nej punce uživata, sej posledice bosta nosile same, slabe ali pa dobre…. To pa, da s tem reskiras svoje življenje zarad tega……….svašta. Življenje je pa itak prekratko, zato ga je treba izkoristit! Kot je rekla ena prej: priložnost zamujena……..

potem pa naj ne sprašuje po forumu, če naj prevara ali ne????????
meni se zdi gnusno da bo najprej z fantom, potem malo z sodelavcem,pa spet z fantom
nesnage!!!!
itak pa stem ko gre take stvari spraševat po forumu, se vidi kok je zrela, če je taka prasica naj bi se pofukala s sodelavcem, pa bi bil mir, ne pa da tukaj nekaj stoka in sprašuje….

Vsekakor mislim da je prav, da se zanj odločiš, če misliš, da je tako prav. Oziroma, če tega ne odobravaš se za to pač ne odločiš. Sama se dobivam s tipom, ki ima dekle in otroka. Vem, da gre tukaj za kratkočasno razmerje, vendar meni ustreza, saj sem samska in nimam niti malo slabe vesti. Pa tudi njemu to očitno paše. Ne misliva pa si delat en drugemu težav in zaradi najinega razmerja NIHČE ne trpi. V življenju pač nekoga rabiš za takšne ali drugačne stvari. fino je, če se lahko z nekom pogovarjaš, ti je z njim prijetno. Zato trdim, da sam sex ni vse. Navsezadnje – vsi smo pod kožo krvavi.

pa lep sončen vikend

maji, saj ne sprasujem, ce bi ali ne bi, le poglej si prvi post….rekla sem, da je odlocitev moja (najina) in da me samo zanima, ce je kdo med vami ze to dozivel…..nisem pa sprasevala, kaj naj naredim, ker sem v vsakem primeru naredila po svoje, tisto, kar meni odgovarja, tisto, kar mi srce govori…
Zanimivo, sem mislila, kako me bo vest pekla, ko bom prisla k mojemu (pa ceprav je bilo samo lubckanje), pa me niti ni, samo boljse volje sem bila :)…ja, zaenkrat se imam prav lepo, a ne, Saja? :))

ne nobeden to ni doživel, ti si prva

lubčkala sta se???? ah….. kako lepo!!!!!
joj ženšče neumno, ja kolk si pa stara? dajta se že enkrat pofukat pa bo mir

Pred dvajsetimi leti sem bila ful zaljubljena vanj pa tudi on vame.
Tedaj si je že delno ustvarjati skupnost s tedanjim dekletom (ki je potem postala žena) in zatajil čustva v sebi. Jaz sem se po tem sicer poročila (in tudi ločila). Občasno sva se prijateljsko srečevala, sedaj ko pa tudi njegov zakon razpada sva se ponovno našla in v kratkem času nadomestila vse, kar sva v vseh teh letih zamudila. Prizna pa mi, da je naredil napako, ker se ni tedaj odločil drugače…
Torej Sara, če sta s sodelavcem v takih odnosih kot opisuješ si le privošči …. naše življenje je kratko in le enkrat ga živimo

P.s.:Pa da ne boš mislila, da sem že stara

zanimivo, da je kar nekaj žensk (vsaj iz vaših postov je razvidno), ki imajo pozitivne izkušnje iz situacije v kateri sva midve s Saro zdaj. predvsem v smislu, da je to pozitivno vplivalo na njihovo stalno zvezo. do zdaj sem bila prepričana, da se iz tega ne more izcimiti nič dobrega, da bo na koncu verjetno itak bolelo…zato, da z nekom preživiš celo življenje ni potrebna samo kemija, ampak predvsem razumevanje, prijateljstvo, občutek varnosti…tista prva kemija slej kot prej izgine in ostane drugo čustvo, ki je močno kot prijateljstvo…vsaka ženska pa si želi biti tudi oboževana in naši moški na to s časoma pozabijo…kar je razumljivo, saj te ne more celo življenje gledati kot boginjo …in s časoma se na to navadiš in ti ni hudo, ker veš, da imaš ob sebi prijatelja z lepimi očmi in močnimi rokami, ki te posluša in ti si hvaležen za to in pomirjen, da si se ustalil…

pa ni tako enostavno…naenkrat pa pride nekdo in te vrže okrog, da ne veš več kje se te glava drži…in te gleda kot boginjo…takrat odpove ves razum, ker v tebi prebudi vse tiste divje viharje, pred katerimi si že zaprl vrata…vsi smo krvavi pod kožo (kot je že prej rekla ena obiskovalka) in ženske premalokrat spustimo na plano vso svojo ženskost in čare…po svoji ali tudi drugi krivdi…

res je Sara, prav lepo se imaš (-va), pa še poletje prihaja, ko bo še več gole kože in vročih dni :))))))…pustiva se razvajti, mešati in osvajati…da naju požirajo z očmi…konec koncev si si verjetno postala še bolj všeč :)))…pa svojima moškima tudi :))) saj si si že razjasnila, zakaj se spuščaš v to, a ne? pa kaj, če naju malo razganja…od zunaj in znotraj…dokler ti srček hitreje utripa, si živa…
uživaj, mačkica!

obilo užitkov!!! jaz sem sicer samska in tudi kar pogosto menjam partnerja- dokler se ga pač ne naveličam!!! uživam v svoji ženski koži!!!!
a smem vprašat-kol sta pa stare in kako dolgo sta v zvezi???

29, 9

:))

Joj, ali po svetu res hodijo same prevarantke (tudi moški niso izuzeti)
Ni čudno, da je toliko gorja v družinah.

Pregovor: priložnost zamujena, …. zelo paše, takrat kot to želiš,
kaj pa pregovor: vse se vrača vse se plača????

Zame so ženske, ki varajo, pa prav tako moški PACKI do konca in s takimi nimam opravkov.

Tebi Sara pa svetujem, pusti fanta in se vrzi na novega ljubčka. Kmalu te bo strast minila, pa njega tudi, potem bosta pa sama – ha, ha, ha, ….. čepela doma in krivila svoje partnerje kako so zlobni, ker sta vajo zapustila.

Ostal sem brez besed.

česar ne veš ne boli…če bi mene moj prevaral in se med nama nebi nič spremenilo, me to, da me je, sploh ne zanima…

lep dan, moj vsekakor je….
:))))))

hmmm..ne razumem ljudi, kako so lahko brez kančna vesti ko varajo!nebom sploh več dalje komentirala, ker itak nima smisla rekla bom samo: VSE SE VRAČA, VSE SE PLAČA!in tista zveza, ki temelji na laži, varanju še nikoli ni uspela in tudi nebo!

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close