Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubimec da ali ne

Ljubimec da ali ne

Hja, pa je prislo tako dalec… Z mojim sem ze nekaj let, pa vendarle… Ko sem prisla prvic v sluzbo, me je sodelavec zacel lepo gledati, na skupnem izletu po nekaj mesecih prijel za roko in vrnila sem mu jo. Vikend je minil, ponedeljek je tu in sodelavec tudi. Ja, komaj sem cakala ponedeljek in on tudi. Nisva se dalec prisla, ne veva kako dalje, pa vendarle, oba si zeliva isto.
Pocutim se kot najstnica, ki je “na frisno” zaljubljena. Utrip se mi dvigne, v trebuscku me lepo zascemi, ko ga vidim… kaj naj 🙁 On druzino doma, jaz pa s fantom zivim…
No ja, odlocitev bo najina, posledice bova tudi midva nosila, pa vendarle…
Zanima me, koliko med vami je ze to dozivelo, kako ste (oz. sta) se odlocile in posledice le tega 🙂

hja pomoje, da ce pr nemu doma ne stima ..in pr teb tut ne (ker drgac se vama to nebi dogajal) pol oba vesta kaj naredit…..
SomeOne

Iz svojih izkušenj lahko povem da ni lepšega kot ponovna zaljubljenost
in spet doživljanje čudovitih čustev.
Sama sem poročena in sem imela romanco z poročenim moškim,
oba imava doma sicer urejene razmere , vendar po 15.letih
je zapasal spet tisti adrenalin….
Sva pa bila oba diskretna in vezo prekinila predno bi bilo
prepozno.
Tako, da ni bilo “žrtev”, doživela pa le sem;
popolni preporod:))) In ni mi žal, ker je tudi v najinih družinah
pri vsem tem samo še lepše.

To je tisto! Popolnoma enako tudi jaz čutim, se popolnoma strinjam s teboj ljubica!

Ravno sedaj si spet nekaj takega želim! Pa ti ljubica?

DA!!!
zakaj? očitno trenutno potrebuješ adrenalin te vrste. Spustita se v slastno, polno strasti in sle razmerje in potem ,ko bosta videla, da je stvar le malo preveč čustveno nabita, potem odnehajta. težko bo, vendar bosta zmogla!!!

Ne vem morda sem edini pa vendar…
NIKOLI IN NIKDAR ne počnita v zvezi kaj takega cesar si ne zelita da bi vama storil partner. Ce vas ni toliko v hlacah da bi se z partnerjema pogovorila potem mi je zelo zal za vaju, vajine partnerje in otroke, ki jih ima tvoj sodelavec. Razbila bos druzino (ce jo bos, verjemi da se ti bo to cez 10 let vrnilo ko jo bos imela ti) in takrat te bomo tolazili in govorili kaksen prasec je tvoj moz.
Sicer pa sploh ne vem kako lahko nekomu pogledate v oči in z njim celo zivite in si izkazujete ljubezen ce pocnete te stvari tudi po tujih posteljah. PAMET V ROKE PREDEN BO PREPOZNO !!!!!!!!!!!!

tudi jaz pravim da ne!!!
a misliš malo z sodelavcem seksat, pa spet z možem, pa malo spet z onim….fuj¨!!!
pa sodelavec,malo z ženo pol pa zopet s tabo!!!!!FUJ!!!!

Bravo Janez !

Še nekaj nas je takšnih, ki pravimo da če skačeš v druge postelje doma ne more biti kaj prida.
Pa saj ni le seks, kako lahko zvečer ležeš poleg njega, se stisneš, ob tem pa razmišljaš o drugem.
Odprt , pošten odnos, pogovor, zakaj sta prišla v omenjeno stanje, dialog .
Vsaka prevara je v glavi – POGOVORI SE Z NJIM , upam da imaš dovolj poguma zato, kajti za takšne stvari je potreben pogum in zrelost.

pa srečno iza

počutiš se kot najstnica?! Po moje tudi si. Razmisli punca, glej dolgoročno, ne verjamem da se splača.

Jest bi! Samo pamet v roke…

Zakaj pa ne? Po letih strast v zvezi zamre in vsakdo si jo zeli, ker ni lepsega kot to. Je res, da ni pravicno do parterja, ampak ce ne bo zvedel, tudi trpel ne bo.
Po mojem ti je ta sodelavec vsec, ker je nekaj novega, nekaj vznemirljivega, prepovedanega…
Ceprav res ni prevec moralno, ti jaz predlagam, da se prepustis. Ker le tako bos lahko nasla tisto malo strasti, ki je v tvoji zvezi ni vec in bos srecna.. Tako je vec moznosti, da bos srecna tudi v svojo “dolgocasni” zvezi…

Če sem v resni zvezi s fantom, ga ne varam. Potem bi pomenilo, da ga nimam več rada in bi ga pustila, naj gre svojo pot naprej in si najde eno, ki ga ima rada. Drugo je, če bi bila samska, takrat si lahko privoščim zmenek s tremi na en dan. Sam ne, da je kdo vezan. Se mi ne zdi prav, sploh pa pri poročenih verjetno igraš drugo viloino, kar meni nebi ustrezalo. Ne vem, premisli situacijo…

Ah ja…. Najprej, v zvezi obeh vse lepo klapa in se lepo razumeva: jaz z mojim in sodelavec z zeno 🙂
Nic kaj resnega dolgorocnega ne misliva (no vsaj jaz ne, mislim pa, da tudi on ne, saj je rekel, da bi veliko izgubil, samo si pa ne more pomagati, ga je pac zadelo 🙁 )
Mislim, da se bom tudi jaz kar prepustila. Tako lepo je na novo biti zaljubljen in biti ljubljen se od koga.
Aja, btw, nisem najstnica 😛

Problem je v tem, ker nisi potem čisto nič bolj srečen..

Zelo redkim gre res samo za tisti adrenalinski seks. Ampak če bi hotela samo to, si jo zdaj raje sama:) Ko pa se vsaj malo vpletejo čustva, ti potem ostane samo slab občutek praznine in da ti nekaj manjka v svojem razmerju.

Aja, pa občutek izrabljenosti ti ostane, ko vidiš, kako ljubimec na lahko prekine, da se ne bi preveč vpletel in že išče nove adrenaline, po možnosti pri kakšni drugi sodelavki.

Sladki so samo začetni koraki. Ko te občuduje in se dela, da bi vse naredil zate, samo da bi te položil. Raje izkoristi to do konca, če ti paše:) Po seksu boš pol manj zanimiva. V primeru, da bo seks tako božanski (sicer po dolgoletni zvezi je vedno tako) in se celo zaljubita – potem se pa težko življenje šele začne.

No, jaz sem svojo vezo končala zaradi ljubimca, ker sem imela tako slabo vest pred svojim, pa še takoj je nekaj posumil. Seveda je ljubimec takoj vtaknil rep med noge in šel. Hvala bogu:) V zdajšnjem razmerju si česa takega ne bom več privoščila. Te stvari te “umažejo”, te globoko v sebi pokvarijo. Ostane le slab priokus.

draga sara. tudi meni se zadnje dni dogaja podobno. ze skoraj desetletje sem s fantom, urejava si stanovanje, razumeva se zelo dobro, vendar glej ga zlomka…kar zgodilo se je, da sem prisla v tesnejsi kontakt z osebo, ki sem jo obcasno srecevala na treningih…in zadnji teden je napeto kot…zacelo se je z maili, kavo, pred par dnevi sva se slucajno srecala ponoci v mestu in bila skupaj do jutra, samo pogovori in smeh in scemenje po telesu vsakic, ko sva se pogledala ali dotaknila…naslednja dva dni sva si non stop pisala sms-e. mojemu fantu ni bilo nic jasno, zakaj toliko prezivim na gsm-u…jaz pa sem z vsakim piskom na telefonu vztrepetala…
vceraj sva se spet videla po treningu…bilo je prevec…
sara, popolnoma te razumem, kaj hoces povedati…ko spet po dolgem casu pridejo metuljcki v trebuh in jih noces utisati, sama pa si niti ne upas predalec, ker se bojis, da jih bos spodila. ali bos unicila svojo zvezo, ki je ocitno noces uniciti ali bos zatrla zeljo, ki je tako mocna…tudi jaz razmisljam, kaj naj naredim. zelja je ogromna, tveganje tudi. ko sem nekoc (v samskih casih) prestopila mejo s svojim najboljsim prijateljem, se je vse spremenilo med nama…na slabse. nikoli vec nisva bila tako sproscena drug z drugim kot pred tem, ves cas je visela nad nama neka nedorecenost…
danes zvecer sva zmenjena in ze zdaj sem nervozna…ker je prevec lepo in napeto…
draga sara, upam, da se bova prav odlocile. oglasi se se kaj.

Saja, nikoli se ne bova prav odlocile, vedno bo nakaj manjkalo. Ce bova ostali zvesti svojemu, bova nekaj pogresali, se sprasevali kako bi bilo in ob vsakem pogledu…. Ce bi se odlocile za ljubimca, pa bi trpela najina vest (vsaj moja, ki mi ze sedaj ni vseeno, pa se se poljubila nisva).
Kakrsnakoli odlocitev bo, bo najina in tako tudi posledice bova nosile same oz. bova sami krive za posledice.
Sporoci, kako je slo danes, kako je bilo, ko si prisla nazaj k svojemu,….
“Enkrat sem pa res”, custva so ze vpletena 🙁

moj e-mail bo pravkar pregorel :)) pa toliko imam dela v sluzbi 🙁
se ti jutri oglasim, sara…
:)))

priložnost zamujena, ne vrne se nobena!!! dobesedno!!!

sophie, petra, saja…prepustila sem se….sva sla na sladoled, nato pa v avtu muckala…kako je bilo fino :)…..sem prisla domov, je bil moj samo se bolj vesel, ker ni veden, zakaj si ga tako zelim :)….in tako smo bili vsi zadovoljni 🙂
Ni mi zal…no, res je, da nisva prisla dlje, kot do lupckanja, s cimer sva se oba strinjala, tako da ne vem, kako bo dalje, ampak za vcerajsnje trenutke mi vsekakor ni zal. Ponovno sem zazivela, tako kot rozice spomladi (no, saj je pomlad 🙂 )

In Saja, kako je slo tebi? 🙂

Ne pozabi, da kolikor je sedaj lepo, zna biti potem hudo, bolecina ob misli da je z njo, namesto da bi bil s teboj, vse to lahko preraste v ljubezen, zeljo da bi bila samo se ob njemu, kaj pa potem?! Ja clovek mora biti prekleto mocan ce se spusti v kaj takega kot je ljubimec-ljubimka.

Ja, Sara, čisto te razumem, tudi jaz sem šla skozi to fazo:) Ko smo bili še vsi trije zelo srečni, jaz pa najbolj:)

Praviš, da so čustva že vpletena? Si zaljubljena vanj? Je on v tebe? Je zaljubljenost ali samo velika strast, očaranje, novost?

Uživaj, bodi pa vseeno previdna…

Draga Sara,
Jaz sem se zaljubila v najinega skupnega frenda. Vendar je šlo vse tako daleč, da na koncu ni hotel niti slišati, da bi nehala. Klical me je, izsiljeval, da bo povedal mojemu, če bom z njim prekinila. Na koncu sem, takrat še fantu, morala povedati, da me je pustil pri miru. Na srečo sva vseeno ostala skupaj-od takrat je minilo že 13 let. O tem se nikoli nisva več pogovarjala, vendar je še vedno ostal grenak priokus.
Dobro razmisli v kaj se spuščaš, da ne boš na koncu ostala brez obeh.

lp

Sara,

dobro pomisli kaj ti pomeni zdejšni fant.

Postavi se v njegovo kožo. Si predstavljaš, da bi on počel isto. Po mojem ti ne bi bilo glih všeč.

Premisli, kaj boš v primeru, če tvoj fant zve za tvojo afero?

Najlažje se je igrati. Najtežje pa je sprejeti posledice.

Verjemi mi, da se ne splača igrati z ognjem, ker se boš opekla. Raje se potrudi in poišči iskrice v obstoječem razmerju.

LP O

“enkrat sem pa res”, kdo bi vedel… kaksna so custva? ne vem, sedajle, ko tukaj sedim, nazadnje sem ga videla 3 ure nazaj pa komaj cakam, da ga jutri spet vidim….verjetno je kaksna zaljubljenost, pa tudi strast, ocaranje…:)
On v mene? Ne vem, se nisva o tem pogovarjala, kar ne upam naceti teme, je pa cisto paf, kot se je izrazil, ko sem danes mu na kolenih sedela in gledala, da kdo ne vstopi, mi je govoril, da je cisto zmesan, da vceraj ni mogel k zeni, tolk je se bil zmesan :)…. ne vem, mogoce je zaljubljen, mogoce samo strast… traja pa ze nekaj mesecev, vendar nikoli ni upal pokazati 🙂 Vseeno je fino 🙂
Pika, trenutno mi ni hudo, ce je z njo, tudi pogovarjava se o njej, o mojem…pa me nic ljubosumja takrat ne daje :), saj vem, da je uradno z njo in jaz s svojim. Zavedno se spuscam v to in vem, da nje ne bo zapustil in jaz ne svojega.
Mica, upam, da bom znala skrivati :)….
October, zelim si, da bi to pocel in bi lahko imela odprto zvezo 😀

z eno ritjo dva konja jahat … teško bo …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close