ljubimca učim, žena uživa
Zadeva je taka, da se z nekom dobivam. Razen žene že 20 let ni imel nobene druge. Doma samo z kondomom, 2 krat na mesec. Ena in ista poza…mal lizanja in pol misionarc. In obvezno z kondomom.
Od zadaj ali karkoli…ni šans….Ženo težko pripravi, da bi sploh sexala, vsak večer okoli nje brenči……in mu je hudo, ker vidim, da bi rad z njo. In je potem slabe volje, ko mine 2 tedna brez karkoli doma…. Midva se imava fajn…sexava 1–2 krat na teden…brez kondoma, že to mu je wau…..pri meni sme poiskusiti tudi druge poze, kar doma ni. Pravi, da je ženo pripravljal na to, da bi jo enkrat v ritko pa ful noče…pa sem mu jest pustila, ga učila, kako in kakšna poza je najboljša za v ritko…….in je poskusil doma in je žena pristala in sta. In je ful uživala. Pa jo je doma malo drugače, druga poza…ki jo je pri meni prakticiral…, pa je spet rekla: Wau super, nekaj novega, ful mi paše…in zadnje čase sexata namesto 2 krat na mesec 2 krat na teden. Še vedno hodi k meni, midva se imava ful fajn…a dejansko žena uživa zaradi mene. Najraje bi šla k njej in ji povedala, da bi dolguje za kavo….hahahah. Je pa dejstvo, da imam občutek, da bo počasi z mano zaključil. žal mi ga je, ker se imam fajn z njim, a očitno sem mu odprla neko pot, ki jo je dolgo iskal…oziroma ženi….Povejte, imate tudi vi kakšno tako izkušnjo?
Forum je zaprt za komentiranje.