Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ljubim ga…

ljubim ga…

…ampak je alkoholik. Ko je pijan, govori nore stvari, ne vem če so to laži ali resnice. Ne pije vsak dan, lahko dolgo časa nič. Ko pa, ne more nehati. Vem, da me nima iskreno rad. Ker je tudi lažnivec, sem ga že večkrat dobila. Ljubosumje je tudi njegova šibkost.

Ahja, povejte mi, da sem zmešana…

Če bi te imel iskreno rad, bi se šel zdravit. Tako ima raje sebe in pijačo.

Ko mi sirček dol sesaš

V vinu je resnica, se glasi pregovor. Všeč ti je, ker se počutiš močnejšo, ko ga alkohol premaguje. Najprej odločen adijo opitemu in grožnjo, da bo vsakič tako. če bo pod vplivom alkohola.

Obuj superge in teči stran kolikor hitro lahko.

Kaj ti ni jasno?

Od takega tipa se odrine in teče stran kot iz štarta na šprintni stezi na OI.

Alkoholik bo vedno alkoholik, poln manipulacij. Če se nimaš sam rad, ne moreš imeti  drugih.

…si kaj boljšega. Saj ni edini moški na vsem svetu.

Budaletina, krava neumna. Alkoholika ljubis, ko mu smrdi, kot prascu iz gobca, saj ni cudno, da gredo zveze v zahojeni Sloveniji v maloro. Kar ostani pri njem, samo se da te pretepe, potem pa bos hotla kar otroka z njim. Zabij se v steno.

Odgovor na objavo uporabnika
Nekdo754, 30.07.2024 ob 23:24

Budaletina, krava neumna. Alkoholika ljubis, ko mu smrdi, kot prascu iz gobca, saj ni cudno, da gredo zveze v zahojeni Sloveniji v maloro. Kar ostani pri njem, samo se da te pretepe, potem pa bos hotla kar otroka z njim. Zabij se v steno.

Ni šala z alkoholom. Je nepredvidljivo in horror od življenja. Lahko bo leta in leta ok, potem pa spet borba.

ko, 30.07.2024 ob 23:46

Ni šala z alkoholom. Je nepredvidljivo in horror od življenja. Lahko bo leta in leta ok, potem pa spet borba.

To ni ljubezen

kaj naj, 29.07.2024 ob 20:29

…ampak je alkoholik. Ko je pijan, govori nore stvari, ne vem če so to laži ali resnice. Ne pije vsak dan, lahko dolgo časa nič. Ko pa, ne more nehati. Vem, da me nima iskreno rad. Ker je tudi lažnivec, sem ga že večkrat dobila. Ljubosumje je tudi njegova šibkost.

Ahja, povejte mi, da sem zmešana…

Zmešana in to do kraja.?

Bisex, 31.07.2024 ob 11:38

Zmešana in to do kraja.?

Se strinjam.Ko je pijan ti govori stvari katere resno misli.Trezen kalkulira in se laze.Tudi ce se je zdravil,ni zagotovila da je koncal.

ja

Ljudje smo neumna bitja. Rinemo z glavo skozi zid.

Ja zmešana si. Zakaj bi si sploh želela takega? Ali se nimaš rada? Moški bi te moral razvajati kot princesko ne pa lagati, piti, smrdeti, ljubosumje zganjati. To te bo samo postaralo ter slabo vplivalo na tvoje živce. Takega se ogni. Saj veš potem se napijejo, mene bi bilo strah, kaj če rata nasilen? Pazi se takih… Saj veš kaj beremo v novicah in kaj se dogaja že stoletja.

Zmešana si. Ne igraj se s tem in predvsem te lepo prosim, ne imej otrok s takim. Sem otrok alkoholika, vem kaj govorim.

Otroci res najbolj pokasirajo, imajo uničeno otroštvo in slaba energija gre naprej. Alkoholiki so bolni ljudje.

si zmešana, če te ni ljubil na začetku, te nikoli ne bo.

isto je z alkoholom…

ne vem zakaj rinete v zakone, ki so že v štartu mrtvi, samo zato, da niste sami!!!

Zapletla sem se s podobnim človekom, jaz vezana, on samski, ampak s celo kopico osebnih težav, med njimi tudi alkohol. Se je zdravil, pa potem imel spet nihanja. Sem ugotovila, da je patološki lažnivec, vedno je gledal na svoj interes, zato je lahko manipuliral z mano. Meni pa v zakonu manjkalo lepih besed, nežnosti in sem podlegla za en čas. Dokler nisem začela spoznavati njegov pravi obraz. To je bila nočna mora. Alkohol je grozen.

Mark977, 01.08.2024 ob 15:09

Zmešana si. Ne igraj se s tem in predvsem te lepo prosim, ne imej otrok s takim. Sem otrok alkoholika, vem kaj govorim.

TUDI JAZ SEM OTROK ALKOHOLIKOV. NIKOLI NI BOLJE.

ŽELELA SEM SI NJUNE RAZVEZE, ZATO ROKO NA SRCE VSEM, KI KRPATE ZAKONE ZATO, DA NISTE SAMI IZGOVOR PA SO OTROCI.

OTROCI TRPIMO V ZAKONIH, KJER STARŠA NISTA SREČNA, ŽIVITA DRUG MIMO DRUGEGA IN LAŽEJO TER MANIPULIRAJO. ALKOHOL, NOČETE PREŽIVET MOJEGA OTROŠTVA.

LOČI SE ČIMPREJ. OTROCI RABIJO ZDRAVO OKOLJE.

VSE MOJE TRAVME IZVIRAJO IZ SLABEGA OTROŠTVA. ŠE LJUBIT NISEM SPOSOBNA, NE ZAUPAM IN VERJAMEM NIKOMUR. PA ŠE KONSTANTNO IŠČEM SLABE MOŠKE, PODOBNE STARŠEM, PROPADLE, VARALICE IN LAŽNIVCE.

JEZNA NA STARŠA, 09.08.2024 ob 11:57

TUDI JAZ SEM OTROK ALKOHOLIKOV. NIKOLI NI BOLJE.

ŽELELA SEM SI NJUNE RAZVEZE, ZATO ROKO NA SRCE VSEM, KI KRPATE ZAKONE ZATO, DA NISTE SAMI IZGOVOR PA SO OTROCI.

OTROCI TRPIMO V ZAKONIH, KJER STARŠA NISTA SREČNA, ŽIVITA DRUG MIMO DRUGEGA IN LAŽEJO TER MANIPULIRAJO. ALKOHOL, NOČETE PREŽIVET MOJEGA OTROŠTVA.

LOČI SE ČIMPREJ. OTROCI RABIJO ZDRAVO OKOLJE.

VSE MOJE TRAVME IZVIRAJO IZ SLABEGA OTROŠTVA. ŠE LJUBIT NISEM SPOSOBNA, NE ZAUPAM IN VERJAMEM NIKOMUR. PA ŠE KONSTANTNO IŠČEM SLABE MOŠKE, PODOBNE STARŠEM, PROPADLE, VARALICE IN LAŽNIVCE.

Kako je zdaj tvoj oče? Še vedno pijan? Vsak dan?

pomagaj mu odvadit se.

Ne ne ljubiš ga. Samo sebe ne maraš. Se kaznuješ rada. Misliš da si to zaslužiš, takšno življenje. Obenem hočeš nekoga reševati. Ker sama sebe nisi zmožna. Oba imata resne probleme. On je odvisen od alkohola, ti pa od samopoškodovanja.

Poslji ga lepo na zdravljenje ali pa mu das ultimat pijaca ali ti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close