Ljubim 30 let starejšega !!!
Ego,
oprosti – eno je TEORIJA, drugo pa PRAKSA….Podala sem primer, kjer je ključna PRAKSA…….
Še nekaj : tovrstne zveze nikakor niso primerljive z ostalimi zvezami in razpadi zakonov, ki jih omejaš ti; človek po 75 letu lahko postane “majhen otrok” – potrebuje podobno nego, ima podobne navade, “muhe” in potrebe in včasih tudi ni več kos določenim situacijam (ravno zaradi propadanja sivih možganskih celic….).
Ko boš pa ti, če seveda boš, npr. 15 let lahko spremljal ali pa doživljal življenje v zvezi z veliko starostno razliko, se pa spet kaj oglasi……:-))))
Srečno,
Pik’ca
Oprosti, ampak tole tvoje pisarjenje, ki je vedno bolj žaljivo, me močno spominja na tatu, ki vpije “primite tatu”!
Ponavljam, da sem jaz samo argumentirano reagiral na tvoje nesramne besede, ki si mi jih namenil brez kakršnega koli povoda, saj s teboj do takrat nisem komuniciral. Poleg tega te nikoli nisem neposredno žalil in ugibal o tvojem takšnem ali drugačnem značaju ipd. ampak samo komentiral tvoje neposredno žaljive izjave, ki si jih pač vsi lahko preberejo zgoraj.
Zdaj ti pa z veseljem prepuščam zadnjo besedo, pa upam, da ne bo spet žaljiva.
Da, ta odgovor je absolutno iskren in tudi utemeljen na (upravičenih) kritikah, ki jih je novi golf zaradi svoje nenormalno visoke cene in v teh časih že prav nerazumljive neopremljenosti doživel v tisku, pri profesionalcih, ki ocenjujejo nova vozila!
Pozneje je VW seveda klimo ponudil v akciji in prav zanima me, kako so se takrat počutili vsi tisti kupci, ki so avto kupili pred to akcijo …
Pa hvala, da si mi omogočil, da malo pojasnim mojo izjavo, čeprav na napačnem forumu.
Jao, ko boš kakšno žensko tako seksualno zadovoljil, kot “stari atek” (ki ima, mimogrede, 52 let) očitno zadovolji Anito69, se pa javi (samo se mi zdi, da te še dolgo ne bomo več brali …). Glede na tvoje sklepanje, pa se mi zdi, da mišljenje ni tvoja odlika (upam, da vsaj seksaš bolje, čeprav “ateka” verjetno ne bi posekal).
Predsodki pač povejo več o tistih, ki jih imajo, kot pa o tistih, ki so jim namenjeni …
Me veseli, da si se predstavil; prav lepo si se opisal, nimam kaj dodati, sicer pa ti ne bi bilo treba, tvoje gornje blodnje govorijo same po sebi.
Če pa še ne štekaš, ti prosim, da še enkrat prebereš in poskušaš razumeti, kaj je Anita69 napisala že na samem začetku:
“(…) Ampak le zakaj, ko pa le z njim v postelji dosegam neizmerne užitke.”
pa še:
“Tukaj ste pa zelo grobi ! Ni vsak navajen na tako robatost!”
Nato je uboga punca ob takih “svetovalcih”, kot si ti, ki si več kot očitno zdravijo svoje komplekse na navidezno manj vrednih tekmecih, pač umolknila; kaj pa ji preostane drugega?!
To si se opisal že sam v prvem postu. Jaz sem le napisal povzetek, kar pa pomeni, da ta ne more biti moj, če je bil že prvotno tvoj, ko si ga sam podal.
Beri svojo analogijo in ji verjemi: to kar si, tako opisuješ druge, vključno mene. Torej če zapišemo še en povzetek, si le en zakompleksan mladostnik, ki je pogumen tipkanja, ne pa tudi pogumen podobnih akcij v življenju. Nisi edini, si pa trenutno edini glasen.
Anita69!
Po smrti moje mame, si je oce nasel 20 let mlajso zensko. Veckrat mi je govoril, da za moskega ni problem najti mlajse punce.
Ta moski, ki ti govori, da si najdi mlajsega fanta je zelo moder moski.
-On se zaveda, da si bos zelela otroka. Takrat bo star 55 let. Ko bo otrok star 10 bo on 65, ko bo otrok kriticni najstnik bo on 73.
-On je dober zato, ker ima ogromno izkusen in ne pozna sramu.
-On si zeli, da si naberes z mlajsimi moskimi izkusnje, ne pa bezis pred zivljenjem, ki v je celoti pred teboj
-On se zaveda, da ti je kot oce in ve, da prava ljubezen ni odnos Oce-hcer temvec SVA SI PODOBNA IN SKUPAJ RASTEVA IN SE RAZVIJAVA tako v ljubezni, v spolnem zivljenju kot prijateljstvu.
– Je izkusen in ti nudi varnost. Vprasanje je, kaj lahko razen seksa ti naredis za njega in mu ponudis? Razmevajoce prijateljstvo? Si mu sorodna dusa? Izkusne? Svojo mladostno radozivost?
Zamisli se! Zivljenje ni samo seks in on ti je dal dober nasvet.
In sedaj moj oce: Cenim ga, da si je dobil tako lustno punco. Razumem pa tudi, da se ni dovolj dozorel, da bi imel dovolj modrosti za rast v novi vezi z izkuseno zensko, ki je dala dosti skozi. Ob svoji novi punci se vede kot en sramezljivi najstnik (ko sem jaz zraven), nor je na seks, o modrostih pa se z njim ne da pogovarjat. (ker ne razume, tako kot tvoj dec, kaj je zivljenje in kaj ljubezen)
Aja še neki, veš starejši moški imajo ful več iskušen in namazani so z vsemi žaubami- znajo manipulirat z neizkušenimi puncami! Verjemi pa, da tko k znajo starejši zadovoljit žensko res ni primerjave z mlajšimi. Po mojem tut če ga pustiš ne boš najdla enako starga tipčka k ti bo z njim tko cool, spet boš iskala starejšega! Ampak, to je moje mnenje.
Mislim, res ste idijoti… Ljubezen nima NOBENE veze z denarjem. Zakaj pa nebi bilo možno met rad 30 let starejšega? To mislite, ker ste polni predsodkov in mogoče še tega niste doživeli. Poznam par, ona 24 on okrog 55, pa mata dva otroka (ne rečem, da je pametno…), sam očitno veza funkcionira, dokler take stvari trajajo, pač trajajo (aja, nobeden od njiju ni bogat, ampak sta rpej revna, kot kaj druga). kar se pa tiče otrok, se mi pa zdi skor mal sebično, da jih mata. No, ja… tud to je predsodek…
Forum je zaprt za komentiranje.