Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ljubica

ljubica

Koliko krat na teden imate spolni odnos z ljubico?Sam imam triktat tedensko saj od zene ne dobim

Upam, da z ženo nimata skupnega transakcijskega računa….iz katerega potem kupuješ ljubici darila. :))

Jaz hodim h moji skorej vsak dan

Jaz sem se dobival cirka 2X tedensko. Sedaj imam eno resno ljubica pa je na stand by 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ob vsakem srečanju 2x. Dobrodušno pa ji dam vsaj 100 € ( ima slabe dohodke)

Tkole skorej..

Se srečajo trije 16-letni sošolci. Beseda je nanesla na seks. Pa pravi prvi, da seksa skoraj vsak mesec. Drugi se pohvali, da seksa skoraj vsak teden. Tretji pa pravi: “Jaz pa seksam skoraj vsak dan!”
Druga dva ga začudeno pogledata: “Kako to?”
Tretji odgovori: “V ponedeljek skoraj, v torek skoraj, v sredo skoraj…”

2x tedensko – z vsako

Tkole skorej..

Se srečajo trije 16-letni sošolci. Beseda je nanesla na seks. Pa pravi prvi, da seksa skoraj vsak mesec. Drugi se pohvali, da seksa skoraj vsak teden. Tretji pa pravi: “Jaz pa seksam skoraj vsak dan!”
Druga dva ga začudeno pogledata: “Kako to?”
Tretji odgovori: “V ponedeljek skoraj, v torek skoraj, v sredo skoraj…”[/quote]

:))))))))))))))))

A ne bi bilo bolje zamenjat ženo?

Verjetno žena še vedno dobro služi svojemu namenu, kot gospodinja.

Verjetno žena še vedno dobro služi svojemu namenu, kot gospodinja.[/quote]
Čudno, da se na tvoj stavek nobena ne obesi. Da je ženin namen gospodinjenje, namreč!

enTip, kaj ni žena najdražja ljubica?

Saj ne vemo, kakšne koristi ima vse od žene….lahko da je ful premožna in mu sponzorira (poleg vsega ostalega) tudi ljubico 🙂

Mene so izkušnje naučile da je bolje imeti vsaj eno ljubico v rezervi. Samo za primer.

Ji pa dam vsake toliko kakšen priboljšek za nagrado 🙂

Načeloma ja, ampak v tem primeru temu ni tako.

Saj ne vemo, kakšne koristi ima vse od žene….lahko da je ful premožna in mu sponzorira (poleg vsega ostalega) tudi ljubico :)[/quote]
Samo pokvarjeni umi lahko uvidijo tudi takšne in drugačne možnosti. Očitno sem preveč pošten za ta svet…

Saj ne vemo, kakšne koristi ima vse od žene….lahko da je ful premožna in mu sponzorira (poleg vsega ostalega) tudi ljubico :)[/quote]
Samo pokvarjeni umi lahko uvidijo tudi takšne in drugačne možnosti. Očitno sem preveč pošten za ta svet…[/quote]

Imam pokvarjen um in ti se imaš za poštenega? Ostala sem brez besed.

Samo pokvarjeni umi lahko uvidijo tudi takšne in drugačne možnosti. Očitno sem preveč pošten za ta svet…[/quote]

Imam pokvarjen um in ti se imaš za poštenega? Ostala sem brez besed.[/quote]
Fajn 🙂 z veseljem ti še kdaj začepim gofljo 🙂

Draga moja prijateljica upam da si samska ter poštena .
Rad bi te spoznal na plesu ter se zagledav vate .
Upam da boš mojalubica ter se bova skupaj kljunjčkala kakor golobčka ljubezni .

Tudi jaz to upam. Iz vsega srca 🙂

Joj ste reveži!!!!! Da vam žena ne da…..Marsi katera ne da, če se ji mož po nekaj mesecih (mogoče celo let?) ne potrudi v “posteljne igrice” prinest mal popestritve. Pa dragi moji če bi z ženo ravnali kot z ljubico bi bla velik bolj voljna.

Zakaj pa baba v posteljo ne prinese malo popestritve? Je treba vedno desca za vsako stvar čakat? Same ne premorete nobene lastne inciative? In potem se še nekaj napihujete, da podpirate ne vem koliko vogalov bajte. Ve se samo naslanjate na vogale, medtem ko dec drži stebre, da se vse ne sesuje.

Zakaj pa baba v posteljo ne prinese malo popestritve? Je treba vedno desca za vsako stvar čakat? Same ne premorete nobene lastne inciative? In potem se še nekaj napihujete, da podpirate ne vem koliko vogalov bajte. Ve se samo naslanjate na vogale, medtem ko dec drži stebre, da se vse ne sesuje.[/quote]

Tudi to je res, vsaj v mojem primeru je bilo tako, … vendar se je obrnilo na bolje. Mnogo bolje.

Še par leta nazaj, so bile vse iniciative moje, vsi izgovori ženini in tudi pogovori na to temo niso pomagali. Potem pa sem se začel še bolj trudit in nudit več v postelji in ona je končno doumela in začela čedalje več tudi sama vračati.
Sedaj je to postala čisto druga pesem, pa še na preostalih področjih zadeva bolje funkcionira.
Nekih ljubic nisem imel in tudi nisem preveč iskal in še sedaj mislim, da sem ravnal prav.

Moje osebno spoznanje: Bolje se je potruditi in urediti s tisto osebo, ki jo imaš, kot nekaj iskati drugje in potem se ti lahko doma poruši čisto vse.

Preveč ljudi morda misli, da ko se poročijo, se pa lahko zapustijo v vseh pogledih.

Doma sem se vedno zelo trudil, poskušal začinit seks, vedno se potrudil, da je doživela orgazem, trudil sem se ji pokazat da jo ljubim, a je vseeno količina seksa padala in pristala sva na ena do dva krat mesečno. Ne zaradi mene, žena se je kar naprej izmikala in iskala izgovore. Seveda pravi dec težko zdrži tako dolgo brez in sem pač seks poiskal izven domače postelje. Ženo pač tisti enkrat ali dva krat mesečno nategnem, da ne pizdi, sam pa seksa ne stradam. zaenkrat še nič ne sumi, na srečo imam terensko službo in ljubice med delovnim časom obdelam. Delo pospeševalca prodaje je zakon. na srečo pokrivam dokaj veliko področje in imam eno v ljubljani, eno v kranju in eno v grosupljem, vmes pa še nekaj občasnih. tako nikdar ni problema, vedno ima vsaj ena čas za mene

Z napačno si se poročil, dečko. Vprašanje tudi, zakaj se je ona poročila s tabo. Babe imajo pri teh rečeh precej večjo krivdo ….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close