Ljubica – sugar babby! ;)
Upam, da bom imel na tem portalu/forumu kaj več sreče, ker razno razni portali so obupno neresni in je cel kup fejk profilov. Imam rad odprte karte in bom direktno napisal kako in kaj. Sem poročen moški z družino. Sem poslovnež, zelo dobro situiran in dobrega izgleda. Ta oglas objabljam, ker iščem ljubico s katero bi se dobila 1x tedensko oz. odvisno od časa. Ljubico iščem dolgoročno in me enkratna avantura ne zanima. Ne moti me ali si tudi ti poročena ali si pač samska…bistvo je, da sva oba diskretna. Svojo ljubezen imam doma…torej pri ljubici iščem užitek. Želim si, da se imava fajn in da oba uživava maksimalno. Nisem sebičen moški in vedno poskrbim tudi za žensko, da je potošena. Žensko spoštujem! Ne iščem ženske, ki bi bila ljubica 10im moškim, ker vseeno mi je zdravje pomembno in ne iščem industrijski odnos, ampak odnos GFE. Ljubico sem pripravljen finančno razvajati – dam ti lahko marsikaj. Vsekakor mora biti med nama neka vizualna privlačnost in energija. Torej, če te zanima hotelska sobica, penina, lepa nagrada in veliko strasti…potem nama daj priložnost, da se spoznava. Vem kako je potrebno ravnati z žensko, da je zadovoljena na vse načine. Moj mail je samo.ceram@gmail.com in mi lahko tudi tja pišeš. Če si bolj pogumna pa ti lahko zaupam tudi številko za Viber ali WhatsApp. Lp
Ok torej ti bi ženkico, da ti pere doma in puca, pazi otroke, biznis itd.
Zraven bi še pa karal eno, tako za “finočo”.
“Nisem sebičen moški in vedno poskrbim tudi za žensko, da je potošena. Žensko spoštujem! ”
Smeh je pol zdravja 😀
Samo zato, ker znaš o svoji potrebi “rad bi fukal drugje” napisat 500 strani besed z 250 pridevnikov,
še ne pomeni, da nisi obična varalica.
Forum je zaprt za komentiranje.