Ljubica mi je pustila flek na prsnem košu
Včeraj sva bila z mojo ljubiko skupaj, kot sva bila že zadnje mesece dosti krati, pa je vedno upoštevala moje želje in to je bilo tudi da brez sledov na telesu. Njej je vseeno ker je tak samska pa ji jaz lahko pustim kakšen znak kod.
Ampak včeraj mi je naredila konkreten flek malo stran od bradavice, dobro je edino to da z ženo itak ne sexava vsak dan ampak kaj naj ji rečem od kod je flek, če slučajno da se pojavim nag pred njo?
Kaj ste rekli, čemu je še ta flek podoben da se lahko uporabi fajn za izgovor v takih primerih?
To si že na začetku zajebal. Vedno ko začneš moraš imeti nek star dežnik z lesenim ročajem, kateri mora biti poškodovan -grob. To lahko narediš tudi na asfaltu.
Potem pa ko se ti naredi ta neprijetnost, se spraviš popravljat ta dežnik kao, da se ne odpira. Pritisneš ob telo flek in glej problem rešen. Perfektno je če to delaš brez majice za dvojni efekt. Veliko sreče.
Erik2021, 17.11.2021 ob 14:36
Včeraj sva bila z mojo ljubiko skupaj, kot sva bila že zadnje mesece dosti krati, pa je vedno upoštevala moje želje in to je bilo tudi da brez sledov na telesu. Njej je vseeno ker je tak samska pa ji jaz lahko pustim kakšen znak kod.
Ampak včeraj mi je naredila konkreten flek malo stran od bradavice, dobro je edino to da z ženo itak ne sexava vsak dan ampak kaj naj ji rečem od kod je flek, če slučajno da se pojavim nag pred njo?
Kaj ste rekli, čemu je še ta flek podoben da se lahko uporabi fajn za izgovor v takih primerih?
Ti ženi samo povej, da je to bolezen prešuštnikov in da je sicer v nekaterih primerih smrtno nevaren (npr. ko izve partner), nikakor pa ni nalezljivo.
Vse bo ok, samo pozitivno moraš razmišljat, ljubici pa za nalašč naredi flek na čelu in bosta kvit.
Vso srečo!
Forum je zaprt za komentiranje.