Ljubica me je zajebala
Človek, ki zanika otroka- človeka lastne krvi- je izmeček brez karakterja, brez ponosa, hrbtenice in poguma. Sodrga.
Dvigni se in se pokaži svetu.
Kakšni ljudje so na svetu ..z nikakršnimi vrednotami. Moški brez poguma, brez občutka za odgovornost, brez drznosti. Nič strasti, nič volje. Dvigni se, priznaj in skrbi pač za obe ženski, ker sta bili obe tvoji. To ti narekuje moška odgovornost, temu se reče moškost. Jaz tega svoji ženski ne bi naredil, ker sem srečen z njo. Če z žensko nisi srečen, je edino pošteno da ji poveš in odideš. Ampak toliko da veš-sreča ne pride sama od sebe-je rezultat dela moškega in ženske. Pri nobeni ne boš dolgo srečen, dokler ne boš prevzel moške vloge. Tiste prave, ne vloge moškega 21.stoletja, zgube in maminega sinčka.
Če pa nisi sposoben ljubiti, pa stran, daleč stran od vseh, bodi pošten pa ostani samski, bodo vsi na boljšem, in ti in ženske.
Menda veš, da je ženska poosebljanje nežnosti, materinstva, zapeljevanja, ..? Vse kar ženske so in kar počnejo, to počnejo (nevede), ker so namreč v veliki meri zaslužne za razplod.
Menim da jim je bila dana težja naloga pri ramnoževanju ker so globoko v sebi bolj trpežna in manj jokajo. To pa zato, ker se z ljubeznijo da vse premagati. Uči se od žensk, kot se jaz od svoje žene, ona pa naj se uči od tebe. Če to ni ljubezen…
(Pi*ke, ku*ci, itd. Sliši se kot da sta pi*ka in ku*ac pravzaprav zanemenjala vlogI? Sami sebe ponižujete in sam svoj spol. Takšne besede se da veliko bolje uporabiti kje drugje v pozitivnem smislu, v ljubkovalnem smislu.)
… in tudi luknje v njih, če še ne veš oz bolje, da ne veš… 😉
Mali indijanček vpraša svojega očeta zakaj je njegovi sestri ime Mesečina.
Stari se malo zamisli in reče, veš, ko sva bila z mamo mlada in sva hodila ponoči sama ven in je sijala mesečina…. Kot spomin na tiste čase….
Potem, ga pogleda in vpraša:
“Zakaj te pa to zanima Počena guma?”
Ti si en običen kreten…doma imaš ženo, ki te ljubi pol se greš pa fukart okol…kar se tiče tega, da je ljubica noseča ti bom pa tko reku karam’s a bitch…smili se mi samo otrok, ki ima takega očeta torej tebe…
Meni je recimo koristila. Kaj boš pa zdaj? :))[/quote]
Te pustil da se smejčkaš in uživaš v globini teme.[/quote]
A pol ne boš drugi Tito? Najprej obljubiš, potem pa takole. Kako znano mi je tole. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.