Ljubi drugo
Hodila sem z nekom, ki me ni vreden – skoraj 8 mesecev. V začetku je bilo vse super (kot povsod), ko pa so se začeli pojavljati problemi, kot se ponavadi vedno zgodi, je začel ljubiti drugo (po 5 mesecih).
Že v začetku mi je povedal, da ima on veliko prijateljic, da pa je to vse. To sem nekako sprejela in si rekla, da dokler je samo to, vse ok.
Ko so se začeli pojavljati problemčki, nič takega, samo vsakodnevne stvari, pa se je odmaknil in začel ljubiti drugo – eno prijateljico. Ni mi povedal. Večkrat, ko je bil kakšen problemček oz. brezvezen prepirček, mi je rekel da je problem da me ne ljubi. Potem me je tudi zapustil za 1 teden, nato pa sva spet začel hoditi. Odnos se je zelo izboljšal, postal je zdrav odnos, ko pa se je včeraj spet pojavil problemček, bila sva na koncertu, zibala sem se v ritmu melodije, neka ženska me je odrinila naj ne rinem vanjo. Potem me je pa še on napadel, da naj ne rinem v ljudi. Prizdel me je, nato mi je povedal, da me ne ljubi, da ljubi drugo. Nato pa mi je po mojem prigovarjanju povedal tudi ime, to je neka njegova prijateljica – pleharca pri kateri nima šans (ne bo pustila tipa z bmw-jem in firmo). Zdaj vem kaj je na stvari. Ne želim biti drugo kolo. Dokler sem mislila, da je problem samo v njegovi zmedenosti, sem si rekla, saj bo bolje. Zdaj pa NE! Sem privlačna punca, privlačim moške poglede, a ne vem zakaj imam tako smolo in se jaz odločam za take tipe. Upam, da me bo srečala pamet in bom končno znala izbirati. Mojo zgodbo izpred meseca si lahko preberete pod ljubezenski nasveti pod ime Lollla okoli 29, 0z 30. 9. 04 in potem še kasneje razplet. Danes pa tole.
Veliko sreče in ljubezni vsem!
Če se ti zdi, da vedno zbiraš napačne tipe, potem boš morala poiskat razloge pri sebi. Ti delaš nekaj narobe in morala boš ugotoviti kaj. Ravno včeraj sem bral knjigo Skrivnosti moških, ki bi jih morala poznati vsaka ženska, kjer avtorica iz lastnih izkušenje navaja nekaj primerov. Tudi ona je imela občutek, da vedno izbira napačne tipe, dokler ni ugotovila da niso problem samo moški.
No, če sem normalen ali ne, o tem ne bi ane. Sicer, pa zakaj že nisem?
Knjigo Skrivnosti žensk pa bom verjeno tudi prebral, če seveda sploh obstaja. A ti si jo že?
😉
Živ,
pojdi stran dokler še lahko.Sama sem preveč energije,čustev,solz…..vložila v človeka ki me ni imel rad.Nikol ampak nikoli si ne pusti da bi bila druga.Bodi vedno prva.Ej res se neumno sliši ampak čas celi rane.Meni jih je pa sem mislila,da ne bom preživela brez njega.Evo pa sem živa in še kako.
Verjemi prišel bo enkrat nekdo ki te bo imel rad,ki ti bo pokazal kaj pomeni prava ljubzen.
No bom kar zaključila da ne bom preveč pametna.
Rade pravi: Ne daj se ines ne daj se godinama.
Pa še prav ima.
Vsi prisotni en lep vikend.
Vse je v redu z mano. Boli, a ne sekiram se. Z vsakim korakom bo moja bolečina manjša in srečnejša bom, da je tako. Konec je in nočem nazaj, enkrat sem se vrnila a zdaj ne več. Imam svoj ponos. NE ŽELIM NAZAJ!!!
Očitno ni bil pravi. A zaradi njega naslednji (ko seveda pride) ne bo trpel. Dala mu bom vso ljubezen in ne bom dvomila v njega. Ne bo plačeval napak nekoga drugega.
Lepo se imejte.
Pa pa, Lollla
Pa je res treba končati razmerje, da se nekaj naučimo? Se ne da teh napak odpravit pri enem razmerju. Npr. ti praviš, da si prej imela problem z ljubosumnostjo. Kdo je bil ljubosumen, ti ali on? Kako si se zdaj tega problema rešila in zakaj ga nisi že prej v zvezi? Res me zanima.
Ljubosumen je bil on. Se ni dalo nič storiti. Je bil res too much ljubosumen. Že ce sem koga pozdravila na ulici- moškega je bilo vse narobe in ni z menoj govoril 1 teden. Njegova logika: zenska naj ima samo zensko poznanstvo, ostale pa naj zignorira in jih niti ne pozdravi.
Roke pa tudi ne bo nihce polagal name. Sem se poskusila pogovoriti, a se je ponovilo.
Tako, da to je to.
Sicer pa za vsako vezo pride nekdo boljsi. In jaz se ne bom sekirala. Res sem ga imela rada. Morda sama sebi lazem, da me zdaj ne boli -ampak zivljenje sem si zapolnila z drugimi dejavnostmi in prijateji in nocem misliti in govoriti vec o njem. Ceprav priznam, da me vcasih zanese.
Lep pozdrav.
Forum je zaprt za komentiranje.